Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Κύπρος

12/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 845
6 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 374 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κύπρος - Ισπανία στις 16/11/2023

Προϊστορία

16/11/2023 ΚύπροςΙσπανία 1 - 3
12/9/2023 ΙσπανίαΚύπρος 6 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 466,031 98.9%
X
€ 3,993 0.8%
2
€ 1,182 0.3%
Over
€ 56,631 92.6%
Under
€ 4,508 7.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

155 ψήφοι:

Ειδήσεις

12

Σουτ στην εστία

1

11

Σουτ εκτός εστίας

0

70%

Κατοχή μπάλας

30%

3

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

6

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

14

Κόρνερ

0

37

Σέντρες

2

5

Αλλαγές

5

6

Φάουλ

4

6

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

1

9

Πλάγια Άουτ

12

6

Εκτελέσεις Φάουλ

9

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

27

Προσπάθειες Για Γκολ

1

4

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Nuevo Los Carmenes
  • Χωρητικότητα: 22524
Με φόρα από την επτάρα η Ισπανία

Με φόρα από την επτάρα η Ισπανία

Η Ισπανία μετά την εμφατική νίκη με 7-1 στην Γεωργία, υποδέχεται την Κύπρο στην Γράναδα με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έβγαλε υποδειγματική αντίδραση μετά την ήττα από την Σκωτία τον Ιούνιο, διαλύοντας με 7-1 την Γεωργία στην Τιφλίδα! Ματς που δεν αντέχει κριτικής, έκανε ότι ήθελε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τρία στο δεύτερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μοράτα με χατ-τρικ (22’, 40’, 66’) αλλά όλα τα φώτα έπεσαν στον 16χρονο Γιαμάλ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74’ και έγινε ο νεαρότερος που σκοράρει για ευρωπαϊκή εθνική ομάδα τα τελευταία 117 χρόνια! Τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Κβερκβέλιγια (27’ αυτ.), Όλμο (38’) και Γουίλιαμς (68’) ενώ οι Γεωργιανοί μείωσαν απλώς σε 1-4 στο 49’.

Ντούμπλαρε τις νίκες της στον όμιλο (2-0-1) και πέρασε στην 2η θέση με έξι βαθμούς, όντας στο +2 από Νορβηγία και Γεωργία, τις δύο ομάδες που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής. Παράλληλα βρίσκεται στο -9 από την πρωτοπόρο Σκωτία αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Είναι το μεγάλο φαβορί στο σημερινό απέναντι στην Κύπρο και δε θέλει να στραβοπατήσει ώστε να πάει με εννέα βαθμούς στα δύο κρίσιμα ματς του Οκτωβρίου με Σκωτία και Νορβηγία.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Ντε Λα Φουέντε ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του: «Το παιχνίδι της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση και το μεγάλο μέρος των προβλημάτων έρχεται πάντα όταν δεν προσεγγίζεις το ματς με επαρκή υπευθυνότητα, συγκέντρωση και ένταση. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο άθλημα στο οποίο μπορεί να χάσει μια ομάδα σαφώς ανώτερη, γι' αυτό θα προσεγγίσουμε αυτό το ματς ως τελικό».

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψαν δύο αλλαγές στην αποστολή, καθώς οι Φεράν Τόρες (εξτρέμ, Μπαρτσελόνα) και Πίνο (εξτρέμ, Βιγιαρεάλ) αντικατέστησαν τους τραυματίες Ασένσιο (εξτρεμ, Παρί Σεν Ζερμέν) και Όλμο (επιθετικός χαφ, Λειψία), που ξεκίνησαν βασικοί με την Γεωργία αλλά αποκόμισαν προβλήματα. Δεν βρίσκονται εξ αρχής στην αποστολή οι αμυντικοί Ινίγο Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Ζόρντι Άλμπα (Ίντερ Μαϊάμι), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), ενώ είναι εκτός οι τραυματίες επιθετικοί Μορένο (Βιγιαρεάλ), Χιλ (Τότεναμ) και ο μέσος Πέδρι (Μπαρτσελόνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν (Μπιλμπάο), Ράγια (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Λε Νορμάντ (Σοσιεδάδ), Πάου Τόρες (Άστον Βίλα), Γκαγιά (Βαλένθια), Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Νταβίν Γκαρθία (Οσασούνα)

Μέσοι: Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ζουπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπιαν Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπαένα (Βιγιαρεάλ)

Επιθετικοί: Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πίνο (Βιγιαρεάλ), Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Αμπέλ Ρουίθ (Μπράγκα), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο)Γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Σκωτία στην έδρα της και παρέμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο. Πολύ κακή εμφάνιση, δέχτηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο (6’, 16’, 30’) και στη συνέχεια ευνοήθηκε από το γεγονός πως η αντίπαλος της κατέβασε ταχύτητα. Απείλησε ελάχιστα σ’ όλο το ματς ενώ γλίτωσε από δοκάρι το 4-0 στο δεύτερο μέρος.

Πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία στην προκριματική φάση του Euro μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές με 2-11 τέρματα. Όλα αυτά ενώ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με το μεγάλο όνομα του ομίλου, την Ισπανία, την οποία αντιμετωπίζει απόψε στη Γρανάδα με ρεαλιστικό στόχο να αποφύγει τη συντριβή.

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Κετσπάγια: «Μέχρι να μπεις στον αγωνιστικό χώρο δεν είσαι χαμένος. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σκωτία, μας περιμένει ένα ακόμα πιο δύσκολο με την Ισπανία. Ειδικά μετά τη νίκη τους με 7-1 στην Γεωργία, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το καλό είναι ότι είχαμε μια επιπλέον μέρα για να ξεκουραστούμε. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας να αγωνιστούμε με πάθος και θέληση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πρέπει να έχουμε κοντά τις γραμμές, αν τους δώσουμε χώρο θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω ότι θα έχουμε καλύτερη τύχη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Θα υπάρξουν μερικές αλλαγές».

Αξιοσημείωτο ότι η τελευταία της νίκη ήταν σε φιλικό με το Ισραήλ (3-2) τον Νοέμβριο του 2022. Έκτοτε μετρά μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα από το ματς με την Σκωτία. Προανήγγειλε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα ο Κετσπάγια και υπάρχει σενάριο ο Πίττας να πάρει τη θέση του Σωτηρίου. Υπενθυμίζεται πως λείπει από την αποστολή λόγω ίωσης ο μπακ Ιωάννου (Κόμο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Μολ (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Αμυντικοί: Πηλέας (Πανσερραϊκός), Αντωνιάδης (Δόξα Κατακοπιάς), Αντωνίου (Ανόρθωση), Καρώ (ΟΦΗ), Ανδρέου (Σαρλερουά), Κορέα (Ανόρθωση), Κορέια (Ανόρθωση), Ρομπέρζ (ΑΕΚ Λάρνακας), Παναγιώτου (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Χαραλάμπους (Ομόνοια), Κουσουλός (Ομόνοια), Ιωάννου (Ανόρθωση),

Επιθετικοί: Χριστοφή (Εθνικός Άχνας), Πίττας (ΑΪΚ), Λοΐζου (Ομόνοια), Τζιώνης (Κάνσας Σίτι), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Κακουλής (Ομόνοια), Σωτηρίου (Σάνφρενς Χιροσίμα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, δύσκολα η Κύπρος θα αντέξει απέναντι στους ανεβασμένους Ισπανούς, οι οποίοι προέρχονται από μεγάλη νίκη με 7-1 στην Γεωργία. Το ματς εξαρτάται καθαρά από τις ορέξεις των «φούριας ρόχας», θα πάμε με το 4-6 γκολ απέναντι σε μία Κύπρο που δέχτηκε τρία τέρματα στο μισάωρο απέναντι στην Σκωτία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 21 7 0 1 25:5
  5 Κύπρος 8 0 0 0 8 3:28
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
16/11/2023
Κύπρος
Ισπανία
1 - 3
12/9/2023
Ισπανία
Κύπρος
6 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Ranger1, με το υψηλότερο yield +13.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο raind, με το υψηλότερο yield +4.56% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες