3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Γιβραλτάρ

27/3/2021 16:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1119 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιβραλτάρ - Μαυροβούνιο στις 8/10/2021

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 14' Goldwin Kyle
  2. 21' Pons Alain
  3. 25' Beciraj Fatos
  4. 27' Styche Reece
  5. 29' Vulaj Kristijan
  6. 30' Styche Reece (πέναλτι)
  7. 43' Simic Marko

2ο Ημίχρονο 4 - 1

  1. 53' Tomasevic Zarko
  2. 80' Jovetic Stevan

      Προϊστορία

      8/10/2021 ΓιβραλτάρΜαυροβούνιο 0 - 3
      27/3/2021 ΜαυροβούνιοΓιβραλτάρ 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 515,255 95.5%
      X
      € 17,963 3.3%
      2
      € 6,291 1.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 16:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      83 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stadion pod Goricom
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 15230
      Θα σταματήσουν όπου θέλουν οι γηπεδούχοι

      Θα σταματήσουν όπου θέλουν οι γηπεδούχοι

      Το Μαυροβούνιο φιλοξενεί το Γιβραλτάρ για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Λετονίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Νορβηγία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στη Ρίγα ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Λετονία. Το παιχνίδι ήταν «πονηρό», όμως κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία σημαντική ευκαιρία. Στο 40’ όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Ικαούνιεκς σε μία αντεπίθεση στην οποία η άμυνα «πιάστηκε» στον ύπνο. Όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αλλά απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Γιόβετιτς να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη πίεσε αφόρητα αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα. Δημιούργησε σωρεία ευκαιριών όμως λίγο έλειψε να προηγηθούν οι Λετονοί, μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Μιγιάτοβιτς στο 69’, όμως στάθηκε τυχερός με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο χρόνος κυλούσε και υπήρχε έντονη ανησυχία, όμως στο 83’ ο Γιόβετιτς με αριστοτεχνικό πλασέ από το «ύψος» της περιοχής τη λύτρωσε και της χάρισε το «τρίποντο».

      Με αυτόν τον τρόπο το Μαυροβούνιο έκανε καλή αρχή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Συμμετέχει στον 7ο όμιλο όπου είναι το τέταρτο φαβορί πίσω από Ολλανδία, Τουρκία και Νορβηγία. Θα προσπαθήσει να κάνει όσο καλύτερη πορεία και να φτάσει στην έκπληξη τερματίζοντας στην πρώτη δυάδα, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο. Τουλάχιστον απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις επιτυχίες του.

      Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς υπογράμμισε: «Πανηγύρισα τη νίκη με τη Λετονία επειδή ήταν δύσκολη και διότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο επίπεδο που θα έπρεπε. Η ομάδα έδειξε το επίπεδό της. Έχω πει ότι η Νορβηγία έχει τον Χάαλαντ κι εμείς τον Γιόβετιτς ο οποίος είναι στην ίδια κατηγορία. Γνωρίζω πολύ καλά τι έχω και πει και με δικαίωσε απόλυτα. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και είμαι ικανοποιημένος. Τώρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και με το Γιβραλτάρ. Δεν θυμάμαι κανένα εύκολο παιχνίδι στην καριέρα μου».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκοι «πονοκέφαλοι» και θεωρείται πλήρης.

      Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

      Τερματοφύλακες: Σάρκιτς (Σριούσμπερι), Ντραγκόγεβιτς (Μπουντούτσνοστ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης)

      Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ρασπόποβιτς (Άστρα Γκιούργκιου), Σίμιτς (Λιεπάγια), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ραντούνοβιτς (Στεάουα Βουκουρεστίου), Τομάσεβιτς (Αστάνα), Λάγκατορ (Βίσλα Πλοκ), Σάβελιτς (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μαρτίνοβιτς (Μάριμπορ)

      Μέσοι: Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλγεβιτς (Έουπεν), Μπάκιτς (Μουσκρόν), Χαξαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Σέκιτς (Παρτιζάν), Ιβανόβιτς (Μπούντοτσνοστ), Βούκσεβιτς (Ποντγκόριτσα), Βούλαϊ (Ντέτσιτς), Ζέτσεβιτς (Ρούνταρ Πίγιεβλα)

      Επιθετικοί: Μπετσιράι (Μπνέι Γιουχόντα), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ), Ντούρντεβιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν)



      ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι έψαχνε ένα θαύμα στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Νορβηγία. Αυτό δεν συνέβη και ηττήθηκε (0-3) χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διάθεση για αστεία και πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα πιέζοντας αφόρητα την εστία της. Παίζοντας μαζική άμυνα μπόρεσε να αντέξει και φαινόταν ικανή να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου κρατώντας απαραβίαστη την εστία της. Τελικά αυτό δεν συνέβη. Στο 43’ ο Σόρλοτ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Σκανδιναβοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Θόρσβεντ. Πλέον το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να περιορίσει την έκταση της ήττας στην επανάληψη. Στο 57’ οι Νορβηγοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Σβένσον, ενώ πέντε λεπτά αργότερα αντικατέστησαν τον Χάαλαντ ο οποίος δεν βρήκε δίχτυα. Πιέστηκε έως το τέλος αλλά δεν δέχτηκε άλλο τέρμα, ενώ δεν απείλησε ούτε σε μία περίπτωση.

      Το Γιβραλτάρ γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου και την ομάδα στην οποία όλοι οι αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να βάλουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν, με δεδομένο ότι το πρώτο κριτήριο σε πιθανή ισοβαθμία είναι η διαφορά τερμάτων και το δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο αξιόμαχο γίνεται σ’ ένα γκρουπ το οποίο δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια.

      «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πολιτικοποιούμε το ποδόσφαιρο. Δεν θα άφηνα ποτέ τους ποδοσφαιριστές μου να έκαναν αυτό που έπραξαν οι Νορβηγοί. Μπορεί να είναι κατακριτέο αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Πρόκειται για ανθρώπινα δικαιώματα και το καταλαβαίνω αλλά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε με κανέναν τρόπο να συμμετέχουμε σε κάτι που συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Τώρα ασχολούμαστε με τον αγώνα με το Μαυροβούνιο» σχολίασε ο Ουρουγουανός κόουτς των φιλοξενούμενων Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

      Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

      Τερματοφύλακες: Γκόλντγουϊν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόμπα (Τζόσεφς), Κόλινγκ (Γκλέντοραν)

      Αμυντικοί: Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Γουίσμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζεαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μάουλντς (Τζόσεφς), Μπάρνετ (Τζόσεφς), Μούλχι (Τζόσεφς), Τζόλι (Γιουρόπα), Κένεθ Τσιπολίνα (Τζόσεφς), Μπόσιο (Λάιονς), Μπουχαγιάρ (Λάιονς), Μπραντ Πάουερ (Λινξ), Σάντος (Μονς Κάλπε), Ανεσλεϊ (Μπλάκμπερν)

      Μέσοι: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Χερνάντεζ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Πονς (Τζόσεφς), Χερνάντεζ (Τζόσεφς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Γουόκερ (Γιουρόπα), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Πάροντι (Λινξ), Βαλαρίνο (Λινξ), Βινέτ (Μπρούνος Μάγκμπις), Ρόνκο (Μονς Κάλπε)

      Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κούμπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Στίτσε (Μπάξτον), Μπόργκε (Γιουρόπα), Ελ Χμίντι (Μονς Κάλπε), Μόργκαν (Μπρούνος Μάγκπις), Πίκοκ (Λάιονς)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Μαυροβούνιο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ. Το Γιβραλτάρ από την πλευρά του προσπάθησε να δυσκολέψει όσο περισσότερο γινόταν τους Νορβηγούς και ήταν αξιοπρεπές, όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι θα χρειαστεί ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα απέναντι σε πιο ποιοτικές εθνικές ομάδες. Θεωρούμε ότι οι Βαλκάνιοι με ανεβασμένη ψυχολογία θα πετύχουν αρκετά τέρματα και θα στηρίξουμε τα 4-6 γκολ.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
        4 Μαυροβούνιο 10 12 3 3 4 14:15
        6 Γιβραλτάρ 10 0 0 0 10 4:43
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 1
      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες