8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Γεωργία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,201 36.8%
X
€ 3,739 43.0%
2
€ 1,748 20.1%
Over
€ 11 2.1%
Under
€ 500 97.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 3550
Μάχη ουραγών στην Πρίστινα

Μάχη ουραγών στην Πρίστινα

Κόσοβο και Γεωργία αναμετρούνται στην Πρίστινα σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του ομίλου τους και να μην διεκδικούν κάτι.

ΚΟΣΟΒΟ

Δεν μπόρεσε νε φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Στοκχόλμη, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από την Σουηδία. Μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και είχε μια καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά όμως στο 29’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από πέναλτι. Είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά στη συνέχεια πιέστηκε αρκετά και δέχτηκε άλλα δύο τέρματα (62’, 79’), ενώ στο φινάλε γλίτωσε από τέταρτο γκολ.

Δεύτερη σερί ήττα στον όμιλο, στο 1-1-4 το ρεκόρ της σε 6 παιχνίδια και δεν έχει φυσικά ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση. Στόχος να τερματίσει τουλάχιστον πάνω από την Γεωργία κάτι που θα καταφέρει σίγουρα με νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Υπό πίεση ο τεχνικός της, Μπερνάρντ Σαλάντ μετά τη μη πετυχημένη παρουσία στην προκριματική φάση. «Δεν φοβάμαι την απόλυση. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα και δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Από την πρώτη ημέρα που υπέγραψα, ήταν ξεκάθαρο ότι μετά από κάθε παιχνίδι θα έπρεπε να επιβιώσω. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι είμαι εδώ για πάνω από τρία χρόνια και εάν δεν μου άρεσε η ομάδα, δεν θα είχα μείνει τόσο καιρό. Δεν βλέπω πρόβλημα, παίξαμε καλά με Γεωργία, Ελλάδα και Ισπανία. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αλλά αυτό ίσως δεν αρκεί», ανέφερε ο Ελβετός ο οποίος πάντως παραδέχτηκε πως η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή κόντρα στην Σουηδία: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος με την εμφάνιση μας. Υπήρξε έλλειψη επιθυμίας, όμως αναλύσαμε το παιχνίδι, έχουμε ήδη μιλήσει στους παίκτες και περιμένω μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Γεωργία».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Χαντεργιονάι (Κασίμπασα) που συμπλήρωσε κάρτες. Έχασε το ματς με την Σουηδία ο εξτρέμ Καστράτι (Λέγκια Βαρσοβίας), αλλά όπως αποκάλυψε ο Σαλάντ, προπονήθηκε και υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό. Σε σχέση με τους αγώνες του Σεπτεμβρίου έχουν μείνει εκτός ο αμυντικός Τάκι (Μπαλκάνι), ο χαφ Γιασάρι (Ντρίτα) και ο σημαντικός μέσος Μπερίσα (Ρεμς) ο οποίος είναι τραυματίας.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Έμπολι), Μούριτς (Ντεμίρσπορ), Μπεκιάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Χάντερτζιοναϊ (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ουίπεστ), Ντομγκιόνι (Λουκέρνη), Κριεζίου (Ζυρίχη)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Χαλίμι (Ρίγα), Τσελίνα (Ίπσουιτς), Σάλα (Ερτζουρούμσπορ), Λοσάι (Κρακόβια), Μπιτίτσι (Κόνιασπορ), Μουσλίγια (Ανόβερο), Τ. Ντομγκιόνι (Φίτεσε)

Επιθετικοί: Μουρίτσι (Λάτσιο), Ρασάνι (Κλερμόν), Λ. Καστράτι (Λέγκια Βαρσοβίας), Σελμάνι (Χάμαρμπι)ΓΕΩΡΓΙΑ

Μέχρι το 89’ είχε βρεθεί «αγκαλιά» με την ισοπαλία στο εντός έδρας με την Ελλάδα αλλά ένα πέναλτι-δώρο του Γκιορμπελίτζε επέτρεψε στους Έλληνες να σκοράρουν στο 90’ κι εν τέλει να πετύχουν και δεύτερο στις καθυστερήσεις για το τελικό 0-2. Σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς, με σωστές αλληλοκαλύψεις υποχρέωσε την ελληνική ομάδα σε φλύαρη υπεροχή, αλλά «λύγισε» στα τελευταία λεπτά, δεχόμενη δύο γκολ.

Έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο (0-1-5), αυτόν με την Ελλάδα στην Τούμπα τον Μάρτιο. Μετράει πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και στο -3 από το 4ο Κόσοβο. Το αποψινό μοιάζει ως η τελευταία της ευκαιρία για να πάρει την πρώτη της νίκη, μιας και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Σουηδία.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σανιόλ δήλωσε: «Χάσαμε τον Σεπτέμβριο από το Κόσοβο στην έδρα μας και θέλω από τους παίκτες μου να παίξουν αύριο (σ.σ. σήμερα) όπως έπαιξαν οι Κοσοβάροι στο Μπατούμι. Δεν έχουμε ξεχάσει αυτή την ήττα και προσπαθήσουμε να πάρουμε ρεβάνς. Με την Ελλάδα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς του Σεπτεμβρίου με το Κόσοβο. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά υποπέσαμε σε πέναλτι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να πάμε με θετική διάθεση στο επόμενο ματς. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους Γεωργιανούς και να είναι περήφανοι για την Εθνική τους ομάδα», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται υπό ασφυχτική πίεση μετά την κακή πορεία της ομάδας στα προκριματικά.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν ο βασικός στόπερ Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβα) και ο βασικός μπακ Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι). Αντίθετα, συμπλήρωσαν κάρτες και δεν υπολογίζονται ο έμπειρος αμυντικός χαφ Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και ο κεντρικός χαφ Αμπουρτζάνια (Ζιλ Βιθέντε). Νοκ-άουτ λόγω προβλημάτων ο βασικός φορ Μικαουτάντζε (Σεραίνγκ), που τραυματίστηκε στο ματς με την Ελλάδα, και ο βασικός επιθετικός χαφ Τσακβεντάτζε (Γάνδη), που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με την ομάδα λόγω οξείας λοίμωξης του αναπνευστικού. Γνωστή η απουσία του καλού επιθετικού χαφ Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Κουπατάτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κχοκολάβα (Κοπεγχάγη), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Γκιορμπελίτζε (Ντιναμό Ντρέσδης), Καμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Αζαρόβι (ντιναμό Μπατούμι), Λοκοσβίλι (Βολφσμπέργκερ)

Μέσοι: Κβαρατσχέλια (Ρουμπίν) Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβς), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Γκβίλια (Ρακόβ), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Αμπουριάνια (Ζιλ Βιθέντε), Λομπζχανίτζε (Χατάισπορ), Τσακβετάτζε (Γάνδη), Νταβιτασβίλι (Άρσεναλ Τούλα), Τσιταϊσβίλι (Τσερνομόρετς), Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι)

Επιθετικοί: Οκριασβίλι (ΑΠΟΕΛ), Μικαουτάτζε (Σεραίνγκ), Κβιλιτάγια (ΑΠΟΕΛ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μάχη ανάμεσα στους δύο ουραγούς του ομίλου. Μοιάζει ένα κλικ πιο ποιοτικό το Κόσοβο, το οποίο κέρδισε σχετικά εύκολα το πρώτο μεταξύ τους αγώνα και έχει βγάλει πιο μαχητική εικόνα στον όμιλο από την Γεωργία, η οποία στα τελευταία της παιχνίδια είναι αποκαρδιωτική. Προβάδισμα στον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Γεωργία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  4 Γεωργία 8 7 2 1 5 6:12
  5 Κόσοβο 8 5 1 2 5 5:15
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/10/2021
Κόσοβο
Γεωργία
1 - 2
2/9/2021
Γεωργία
Κόσοβο
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες