10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Βουλγαρία

Προϊστορία

12/6/2022 ΓεωργίαΒουλγαρία 0 - 0
5/6/2022 ΒουλγαρίαΓεωργία 2 - 5
8/9/2021 ΒουλγαρίαΓεωργία 4 - 1
14/10/2009 ΒουλγαρίαΓεωργία 6 - 2
15/10/2008 ΓεωργίαΒουλγαρία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 660,352 84.5%
X
€ 75,034 9.6%
2
€ 46,396 5.9%
Over
€ 33,154 28.7%
Under
€ 82,264 71.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

141 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

1

8

Σουτ εκτός εστίας

2

61%

Κατοχή μπάλας

39%

2

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

0

4

Αλλαγές

3

8

Φάουλ

11

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
  • Θεατές: 54200
Σοκαρισμένοι στην Βουλγαρία από το σοβαρό τροχαίο

Σοκαρισμένοι στην Βουλγαρία από το σοβαρό τροχαίο

Η εντυπωσιακή Γεωργία υποδέχεται στην Τιφλίδα την αποκαρδιωτική Βουλγαρία, με την τελευταία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το σοβαρό τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του Νεντέλεβ. Μάλιστα το παιχνίδι βρίσκονταν στον… αέρα τις προηγούμενες ώρες αλλά εν τέλει θα διεξαχθεί κανονικά.

Είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Nations League, αφού μετά την πεντάρα στην Βουλγαρία, έφυγε με εμφατική νίκη (3-0) από τα Σκόπια και έκανε το 3x3 στον όμιλο. Εμφανίστηκε συμπαγής αμυντικά και κινδύνευσε ελάχιστα από την αντίπαλο της, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισε τις επιθετικές της αρετές, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Ζιβζιβάτζε (52’), Κβαρατσκέλια (62’) και Κιτεϊσβίλι (84’).

Κάνει περίπατο στον όμιλο, καθώς μετά το πρώτο μισό μετράει το απόλυτο (3x3) με 9-2 τέρματα και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και στο +5 από την 2η Βόρεια Μακεδονία. Όλα αυτά, έχοντας δώσει μόνο ένα εντός έδρας κι αυτό με το αδύναμο Γιβραλτάρ. Ο Σανιόλ παρουσιάζει μια καλοδουλεμένη ομάδα που αμύνεται με αρκετή συγκέντρωση στην άμυνα και ξεδιπλώνεται εξαιρετικά στις επιθέσεις της, με τους παίκτες της να παίζουν ωραίο συρτό ποδόσφαιρο με πολλές μεταβιβάσεις. Τρέχει αήττητο οχτώ αγώνων με επτά νίκες και μία ισοπαλία (7-1-0). Τελευταία της ήττα αυτή από την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2021 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Με νίκη στο σημερινό θα βρεθεί «αγκαλιά» με την άνοδο στην League B.

Υποδέχεται στην Τιφλίδα την Βουλγαρία, την οποία διέλυσε με 5-2 πριν μερικές μέρες στο Ράζγκαρντ. Ο Σανιόλ αφού δήλωσε σοκαρισμένος για το τροχαίο ατύχημα της Εθνικής Βουλγαρίας και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Νεντέλεβ εκ μέρος όλης της αποστολής, αναφέρθηκε για το παιχνίδι: «Νιώθουμε ευφορία που βλέπουμε τους αντίπαλους μας από την πρώτη θέση. Είναι κάτι σπάνιο όταν η ομάδα της Γεωργίας πετυχαίνει μια τέτοια επιτυχία. Παρόλα αυτά οι παίκτες είναι επαγγελματίες και δεν θα επιτρέψουν να πάρουν τα μυαλά μας αέρα», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός ο οποίος ρωτήθηκε και για το ροτέισον που έχει κάνει σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια: «Υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός στην ομάδα και όλοι μπορούν να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Τα παιχνίδια είναι πολύ κοντινά μεταξύ τους, κυριολεκτικά κάθε δύο μέρες. Γενικά ο στόχος είναι η καλή μοιρασιά στο χρόνο παιχνιδιού των παικτών».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα. Εκτός αποστολής σ’ όλη τη σειρά των αγώνων του Ιουνίου οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ, Οκριασβίλι και Κβιλιτάλια (ΑΠΟΕΛ) και ο έμπειρος αμυντικός μέσος Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

Η αποστολή της Γεωργίας:

Τερματοφύλακες: Κουπατάτζε (Ντινάμο Μπατούμι), Λόρια (Ανόρθωση), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Αζαρόβι (Ντινάμο Μπατούμι), Τσαμπράτζε (Ντινάμο Μπατούμι), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Γκιορμπελίτζε (Ντινάμο Δρέσδης), Κακαμπάτζε (Κρακοβία), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κοτσολάβα (Κοπεγχάγη), Κομπακχίτζε (Ντινάμο Μπατούμι), Κβιρκβέλια (Γκάργκα), Λοκοσβίλι (Βόλφσμπεργκερ)

Μέσοι: Αμπουρτζάνια (Ζιλ Βιθέντε), Αλτουνασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Κακβετάτζε (Αμβούργο), Νταβιτασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Γκβίλα (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Μαμουκασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Μεκβαμπισβίλι (Ντινάμο Τιφλίδας)

Επιθετικοί: Κβαρατσκέλια (Ντινάμο Μπατούμι), Λομπχανίτζε (Χατάισπορ), Μικελτάτζε (Νιούκαστλ Τζετς), Καζαϊσβίλι (Ουλσάν), Τσιταϊσβίλι (Βίσλα Κρακοβίας), Ζιβζιβάτζε (Ουίπεστ).Αρκετοί περίμεναν ξέσπασμα της Βουλγαρίας στο Γιβραλτάρ μετά τη συντριβή με 5-2 από την Γεωργία στην έδρα της, όμως δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει την πρώτη της νίκη, μένοντας στο 1-1 με την ομάδα των ημιεπαγγελματιών-ερασιτεχνών. Ήταν αυτή που κινδύνευσε περισσότερο στο πρώτο μέρος αλλά χτύπησε στην αντεπίθεση στις καθυστερήσεις και πήρε το προβάδισμα με τον Μίντσεφ. Δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 61’ ισοφαρίστηκε με πέναλτι. Δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα στα εναπομείναντα λεπτά, με εξαίρεση την ευκαιρία του Μίντσεφ στο 90+5’, με τον Βούλγαρο να χάνει το κοντρόλ σε τετ-α-τετ.

Αποκαρδιωτική η πορεία της, έχει μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια (0-1-2) και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Γεωργία. Μόνο στο ποδόσφαιρο δεν είναι βέβαια το μυαλό των ποδοσφαιριστών, αφού τα ξημερώματα του Σαββάτου το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στην Τιφλίδα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και κινδύνευσε η ζωή επιβατών. Ο μέσος της Μπότεφ Πλόβντιβ, Τόντορ Νεντέλεβ χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο κρανίο. Μετά από δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η κατάσταση του είναι σταθερή και όπως δήλωσε ο γιατρός της ομάδας: «Ελπίζουμε σύντομα να είναι σε θέση που να του επιτρέψει να έχει μια κανονική ζωή».


Ο υπηρεσιακός Γκεόργκι Ιβάνοφ, θρυλικός ποδοσφαιρικής της Λέφσκι που αντικατέστησε τον Πετρόφ μετά την συντριβή από την Γεωργία στο Ράζγκαρντ, αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά το τροχαίο ατύχημα: «Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη διότι οι παίκτες είναι σε σοκ. Όλοι αντιδρούν διαφορετικά στο στρες. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε τους παίκτες να δείξουν το καλύτερο τους. Η Γεωργία είναι μια πολύ καλή ομάδα στα τελευταία ματς αλλά ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Η ομάδα της Γεωργίας έχει κάνει πρόοδο τον τελευταίο χρόνο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Είμαι πεπεισμένος ότι οι ίδιοι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να ξεπεράσουν το σοκ. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθουν καλά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε το δρόμο που έχουμε χαράξει».

Παρά τα άσχημα αποτελέσματα (χωρίς νίκη στα 7 τελευταία, 0-3-4), καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 11 από τα 12 τελευταία. Εκτός έδρας πραγματοποιεί το χειρότερο σερί της ιστορίας της, αφού το τελευταίο της «διπλό» ήταν αυτό επί της Σλοβενίας (2-1) τον Σεπτέμβριο του 2018. Έκτοτε έχει δώσει 21 παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, μετρώντας 9 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο μέσος Νεντέλεβ (Μπότεφ Πλόβντιβ) που παραμένει στην εντατική μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο τροχαίο ατύχημα του πούλμαν της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους αλλά σύμφωνα με τον Ιβάνοφ, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ξανά εκτός ο επιθετικός Κιρίλοφ (Σλάβια Σόφιας) και ο μέσος Γιάνκοφ (Λουντογκόρετς), αμφίβολος ξανά ο φορ Γιομόβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας).

Η αποστολή της Βουλγαρίας:

Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Λέφσκι Σόφιας), Ντιουλγκέροφ(Τσέρνο Μόρε), Βούτσοβ (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί: Νεντιάλκοφ (Λουντογκόρετς), Α.Χριστόβ (Κοτσένζα), Π. Χριστόφ (Σπέτσια), Τουρίτσοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Τζορμπατζίνσκι (Σταλ Μίελετς), Γιορντάνοφ (Βεστέρλο), Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε), Γκαλάμποφ (Μακάμπι Νετάνια).

Μέσοι: Τσότσεβ (ΤΣΣΚΑ 1948), Γιανκόβ (Λουντογκόρετς), Μαλίνοφ (Λέουβεν), Μιλάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράστεφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράεφ (Λέφσκι Σόφιας), Στεφάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Κονσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα)

Επιθετικοί:Ντεσπότοβ (Λουντογκόρετς), Γιόμοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Α. Ίλιεβ (Άσκολι), Γ.Μίντσεβ (Ρίγα), Μ..Μίντσεβ (Σλάβια Πράγας), Κιρίλοφ (Σλάβια Σόφιας)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε εξαιρετική φόρμα η Γεωργία, η οποία έχει κάνει το 3x3 στον όμιλο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και επέκτεινε το αήττητο σερί της σε οχτώ ματς. Απέναντι της έχει την Βουλγαρία, την οποία διέλυσε με 5-2 πριν μια εβδομάδα στο Ράζγκαρντ και είναι το ξεκάθαρο φαβορί σήμερα. Πάντως το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη η αποστολή των φιλοξενούμενων θολώνει την κατάσταση. Κι αυτό διότι μπορεί από την μία οι Βούλγαροι να μην έχουν καθόλου το μυαλό τους στο παιχνίδι, αλλά ενδέχεται να συμβεί και το αντίθετο και να παίξουν στο… 200% ώστε να αφιερώσουν τη νίκη στον μεγάλο άτυχο Νεντέλεβ που χτύπησε σοβαρά και είναι στην εντατική, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Θα αποφύγουμε το σημείο με τον άσο σε αρκετά χαμηλές τιμές και θα στραφούμε στο αμφίσκορο. Σκοράρει κατά ριπάς η Γεωργία στον όμιλο, από την άλλη η Βουλγαρία προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα αλλά σκοράρει στα 11/12 τελευταία.

FACTS

  • Η ομάδα Γεωργία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Γεωργία 6 16 5 1 0 16:3
  2 Βουλγαρία 6 9 2 3 1 10:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες