3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Αυστρία

26/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 101
2 - 1*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1032 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία - Ιταλία στις 20/11/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 2' Arnautovic Marko

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 50' Di Lorenzo Giovanni
  2. 51' Barella Nicolo

Παράταση 2 - 1

  1. 95' Chiesa Federico
  2. 103' Hinteregger Martin
  3. 106' Pessina Matteo
  4. 114' Kalajdzic Sasa
  5. 121' Dragovic Aleksandar

    Προϊστορία

    20/11/2022 ΑυστρίαΙταλία 2 - 0
    26/6/2021 ΙταλίαΑυστρία 2 - 1*
    20/8/2008 ΙταλίαΑυστρία 2 - 2

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 11,313,317 86.5%
    X
    € 821,715 6.3%
    2
    € 937,348 7.2%
    Over
    € 363,662 29.1%
    Under
    € 885,513 70.9%

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    Σάββατο, 22:00

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    281 ψήφοι:

    Ειδήσεις

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    • Γήπεδο: Wembley Stadium
    • Φυσικός χλοοτάπητας
    • Χωρητικότητα: 90000
    Με το πόδι στο γκάζι η Ιταλία

    Με το πόδι στο γκάζι η Ιταλία

    Η Ιταλία για τη φάση των 16 του EURO 2020 θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» την Αυστρία με παρουσία 22.500 θεατών

    * Νοκ άουτ αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα παίξει στα προημιτελικά με τον νικητή του Βέλγιο - Πορτογαλία.

    ΙΤΑΛΙΑ

    Έκανε επίδειξη δύναμης στον όμιλο με το 3 στα 3 και μάλιστα την τελευταία αγωνιστική ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκούρασε τους βασικούς του παίκτες έχοντας οκτώ αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς. Φιλοξένησε στην Ρώμη την Ουαλία και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Πεσίνα στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ουαλία έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 56’ λόγω αποβολής του Αμπαντού. Η σκουάντρα ατζούρα είναι καταπληκτική στα αμυντικά της καθήκοντα, αφού δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται έχοντας τέρματα 7-0, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στην ιστορία των Euro.

    Οι Ιταλοί επέκτειναν το αήττητο σερί τους σε 30 αγώνες (25-5-0) ισοφαρίζοντας το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους που κρατάει από τον Ιούλιο του 1939, ενώ παράλληλα μετρούν 11 διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς επίσης να δεχτούν γκολ.

    «Το νέο Wembley είναι ένα υπέροχο γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα από τα πιο όμορφα στον κόσμο. Το παιχνίδι εδώ είναι φανταστικό και τα αγόρια πρέπει να είναι χαρούμενα που έχουν αυτήν την υπέροχη εμπειρία. Θα εξαρτηθεί από εμάς να μπορούμε να επιστρέψουμε (για τους ημιτελικούς και τελικό). Σε αυτά τα τρία χρόνια έχει επιτευχθεί μια σημαντική δουλειά, υπάρχουν νέοι παίκτες που έχουν καθιερωθεί. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, η Αυστρία είναι γρήγορη, επιθετική και επίσης έχει καλή τεχνική. Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Έχω μερικές αμφιβολίες σχετικά με το σχηματισμό» είπε ο κόουτς Ρομπέρτο Μαντσίνι.

    Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι απολύτως έτοιμοι ο βασικός στόπερ Κιελίνι και ο μπακ Φλορέντσι.

    Η αποστολή:

    Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

    Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν),Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

    Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

    Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

    ΑΥΣΤΡΙΑ

    Είναι ήδη επιτυχημένη, αφού πήρε την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του EURO για πρώτη φορά στην ιστορία της. Την τελευταία αγωνιστική επικράτησε πάρα πολύ εύκολα με 1-0 επί της Ουκρανίας στο Βουκουρέστι και κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Γ΄ ομίλου, με δυο νίκες και μια ήττα (από την Ολλανδία). Ήταν επιβλητική κόντρα στους Ουκρανούς και το 1-0 είναι πολύ μικρό σκορ για τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ στο 21' έπειτα από κόρνερ του Αλάμπα. Δεν θα έχει φιλάθλους της στην εξέδρα, λόγω των μέτρων του κορονοϊού από την Κυβέρνηση της Αγγλίας.

    «Η Ιταλία θα σεβαστεί την Αυστρία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην κάνουμε λάθη όταν παίζουμε από πίσω, καθώς η Ιταλία είναι πολύ δυνατή στις μεταβάσεις. Ακόμα και στο τρίτο ομαδικό παιχνίδι ενάντια στην Ουαλία, όταν άλλαξαν τους περισσότερους παίκτες τους, έπαιξαν ακόμα καλά. Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τις πιθανότητες, αλλά μπορείς να κάνεις πολλά ακόμη και με 10%. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και είμαστε έτοιμοι. Είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε στο Wembley και ότι οι φίλαθλοι μας δεν θα είναι εδώ. Η Ιταλία έχει ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από τους πιο πρόσφατους αντιπάλους μας και πρέπει να αναλύσουμε κάθε λεπτομέρεια, αλλά δεν θα κάνω πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι. Ίσως θα υπάρξουν μερικές προσαρμογές στην τακτική μας όταν έχουμε στην κατοχή και την μπάλα» ήταν τα λόγια του προπονητή, Φράνκο Φόντα.

    Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο μέσος Λαζάρο.

    Η αποστολή της Αυστρίας:

    Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Μπάχμαν (Γουότφορντ), Παβάο Περβάν (Βόλφσμπουργκ), Αλεξάντερ Σχλάγκερ (ΛΑΣΚ)

    Αμυντικοί: Νταβίντ Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Μάρκο Φρίεντλ (Βέρντερ Βρέμης), Μάρτιν Χιντερέγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Φίλιπ Λίενχαρτ (Φράιμπουργκ), Στέφαν Ποσχ (Χοφενχάιμ), Κρίστοφερ Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Αντρέας Ούλμερ (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ)

    Μέσοι: Τζούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν), Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Φλοριάν Γκρίλιτσχ (Χοφενχάιμ), Στέφαν Ιλσάνκερ (Φρανκφούρτη), Κόνραντ Λάιμερ (Λειψία), Βαλεντίνο Λαζάρο (Iντερ), Μάρσελ Σάμπιτσερ (Λειψία), Λούις Σαμπ (Λουκέρνη), Χαβέρ Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Αλεσάντερο Σέπφ (Σάλκε)

    Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Σανγκάη Πορτ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Σάσα Καλάϊντζιτς (Στουτγκάρδη), Καρίμ Ονισίβο (Μάιντζ)

    Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Η Ιταλία έδειξε τα δόντια της από τη φάση των ομίλων κάνοντας το απόλυτο, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκούρασε και παίκτες την τελευταία αγωνιστική και υποδέχεται τους Αυστριακούς που είναι ήδη επιτυχημένοι με την πρόκριση τους για πρώτη φορά σε νοκ άουτ φάση. Η "σκουάντρα ατζούρα" είναι καλύτερη ομάδα, δεν δέχεται γκολ ούτε με αίτηση και ο άσος μοιάζει δυνατός και θα τον εμπιστευτούμε.

    FACTS

    • Η ομάδα Ιταλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: 1X με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
    • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: 1 με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
    • Η ομάδα Ιταλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.11 στον ΟΠΑΠ
    • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
      Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
    • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Αυστρία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
      Σημείο: Under με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.85% έπαιξε: X
    • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
    • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.18% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες