8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Ρουμανία

Προϊστορία

18/11/2023 ΙσραήλΡουμανία 1 - 2
9/9/2023 ΡουμανίαΙσραήλ 1 - 1
29/3/2022 ΙσραήλΡουμανία 2 - 2
24/3/2018 ΙσραήλΡουμανία 1 - 2
3/3/2010 ΡουμανίαΙσραήλ 0 - 2
6/2/2008 ΙσραήλΡουμανία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 130,438 38.6%
X
€ 74,174 22.0%
2
€ 132,963 39.4%
Over
€ 19,092 51.8%
Under
€ 17,780 48.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

179 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

7

9

Σουτ εκτός εστίας

8

58%

Κατοχή μπάλας

42%

3

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

1

6

Κόρνερ

2

10

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Pancho Arena
  • Χωρητικότητα: 3838
  • Θεατές: 3500
Μόνο νίκη θέλει το Ισραήλ, για δύο αποτελέσματα η Ρουμανία

Μόνο νίκη θέλει το Ισραήλ, για δύο αποτελέσματα η Ρουμανία

Το Ισραήλ έχει ελπίδες πρόκρισης μόνο αν πάρει τη νίκη και υποδέχεται τη Ρουμανία που ψάχνει δύο αποτελέσματα.

*Ο αγώνας του Ισραήλ με την Ελβετία θα διεξαχθεί στην Pancho Arena της Ουγγαρίας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Από εκεί που είχε να αγωνιστεί δύο μήνες, τώρα δίνει το τρίτο του παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες, καθώς έχασε από το Κόσοβο και έφερε ισοπαλία με την Ελβετία. Έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αφού θέλει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να πάρει έξι βαθμούς και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Πάντως, πρέπει να κάνει απόψε το πρώτο βήμα με τρίποντο απέναντι στη Ρουμανία.

«Δεν ονειρεύομαι, είμαι ρεαλιστής - μπορεί να γίνει. Θα σηκωθούμε με θάρρος ώστε το όνειρο της πρόκρισης να γίνει ρεαλιστικό. Δεν νομίζω ότι κανείς εδώ χρειάζεται κίνητρο. Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στη χώρα και το κίνητρο δεν λείπει. Μας βλέπουμε να χαμογελάμε ξανά, είναι μεγαλύτερη νίκη από οποιαδήποτε νίκη στο γήπεδο για εμάς. Η Ρουμανία είναι μια πολύ δυνατή, πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει κυρίαρχους παίκτες, είναι μια καλή ομάδα με πολλούς παίκτες. Θέλουμε να τους ασκήσουμε πίεση στο μέρος τους στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τόσο ατομικές όσο και ομαδικές και τακτικές. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε κάθε παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλό Χαζάν.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Ρεβίβο. Αμφίβολος είναι ο μπακ Κοέν και εκτός έμεινε λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Γιέσκελ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκλέιζερ (Ερυθρός Αστέρας), Πέρετζ (Μπάγερν Μονάχου), Γκεράφι (Χάποελ Χάιφα), Άμος (Μακάμπι Μπνέι Ρέινα)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Νταβιντάτζα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Α. Κοέν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σλόμο (Λουβέν), Λέμκιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Αράντ (Καϊράτ), Ζ. Κοέν (Ασντόντ).

Μέσοι: Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Γκάμπα Οσάκα), Γκλέιζερ (ΟΦΗ), Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ), Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι), Σαφούρι (Αντάλιασπορ), Φανί (Φερεντσβάρος),

Επιθετικοί: Βάισμαν (Γρανάδα), Τούργκεμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μπαρίμπο (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Ντιν Νταβίντ (Μακάμπι Χάιφα), Γιέσκελ (Αντάλιασπορ), Καλαϊλί (Μακάμπι Χάιφα), Τοκλομέτι (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα)Θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει τη μαθηματική πρόκριση από τον Οκτώβριο, αλλά έφερε ισοπαλία με 1-1 στη Λευκορωσία και μετά νίκησε εύκολα με 4-0 την Ανδόρα. Πάντως, η Ρουμανία έχει την ευκαιρία της σήμερα με δύο αποτελέσματα να περάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 και όλα αυτά χάρη στα αποτελέσματα που έφερε το Ισραήλ αυτές τις μέρες. Με μια ισοπαλία σήμερα θα πανηγυρίσει την πρόκριση της.

«Μια στιγμή που αναζητούσαμε πολύ καιρό. H ομάδα είναι έτοιμη για τα πάντα. Είμαι άνθρωπος της ειρήνης και της κατανόησης, συμπάσχω με όλα τα δεινά και τα βάσανα, όλα τα θύματα αυτού του πολέμου, αλλά παραμένω άνθρωπος του ποδοσφαίρου και η συνολική μου εστίαση είναι στο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ πολύ συνειδητοποιημένοι για τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας, μια στιγμή που βρήκαμε μετά από πολύ καιρό. Ήρθαμε με πολλή δουλειά και με πολλή συνέπεια. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται πολλή ισορροπία και θάρρος για να κάνετε ένα τελευταίο βήμα και να προκριθούμε μετά από οκτώ χρόνια. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δύναμη του αντιπάλου μας. Εκτιμώ πολύ την ατομική ποιότητα των παικτών. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς για την Εθνική μας ομάδα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά νέα: Δεν έχει σημαντικά προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Γκαζιάντεπ), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκ.), Ράντου (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: Μπάνκου (Ουν. Κραϊόβα), Μπούρτσα (Αλ Οκχόοντ), Ρους (Πάφος), Ντουμιτρέσκου (Σλάβια Πράγας), Ράτσιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ντράγκουσιν (Τζένοα), Ρακόβιτσαν (Ράκοβ), Β. Μόγκος (Κλουζ)

Μέσοι: Μαρίν (Πίζα), Σκρέτσιου (Ουν. Κραϊόβα), Αρτεάν (Φαρούλ), Μαρίν (Έμπολι), Τσικαλντάου (Κόνιασπορ), Στάντσιου (Νταμάκ), Ντάριους Ολάρου (Στεάουα Βουκ.), Ολιμπίου Μορουτσάν (Ανκαραγκουτσού), Στεφανέσκου (Σέπσι), Χάτζι (Αλαβές), Μιχάιλα (Πάρμα), Κομάν (Στεάουα).

Επιθετικοί: Τάνασε (Αλ Αχτούντ), Ντράγκους (Γκ. Γκαζιαντέπ), Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Μουαϊτέρ), Μπιρλιγκέα (Κλουζ).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία παραμένει αήττητη στα προκριματικά (4-4-0) και αν συνεχίσει το σερί της απόψε θα προκριθεί και μαθηματικά στα τελικά του EURO 2024. Από την άλλη, το Ισραήλ έχει παίξει πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες, αγωνίζεται σε ουδέτερη έδρα και το μυαλό είναι και στην εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα. Χ2 από εμάς.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ισραήλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +2.91% έπαιξε: X
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +3.66% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες