Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Ισραήλ

16/6/2023 21:45
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισραήλ - Λευκορωσία στις 12/9/2023

Προϊστορία

12/9/2023 ΙσραήλΛευκορωσία 1 - 0
16/6/2023 ΛευκορωσίαΙσραήλ 1 - 2
14/11/2012 ΙσραήλΛευκορωσία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 23,623 11.9%
X
€ 27,503 13.8%
2
€ 147,461 74.3%
Over
€ 77,896 82.4%
Under
€ 16,626 17.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

41 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

8

6

Σουτ εκτός εστίας

11

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

14

7

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Szusza Ferenc Stadion
  • Χωρητικότητα: 13501
Σε ουδέτερο γήπεδο

Σε ουδέτερο γήπεδο

Η Λευκορωσία έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη και αντιμετωίζει σε ουδέτερο έδαφος το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

* Η αναμέτρηση διεξάγεται στην ουδέτερη Βουδαπέστη.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια, από τότε που γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς είχε επικρατήσει το Μάρτιο του 2021 την Εσθονία με 4-2 για τα προκριματικά του περασμένου Μουντιάλ και από τότε έχει δώσει 15 ματς μετρώντας μόλις τρεις ισοπαλίες (0-3-12). Η καλή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί και έχασε στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 με 5-0 από την Ελβετία και στη συνέχεια διπλασίασε τις ήττες της χάνοντας από τη Ρουμανία με 2-1.

Στα αρνητικά είναι πως δεν μπορεί να αγωνίζεται εντός έδρας, αφού υπάρχει η απαγόρευση για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων στη χώρα της και οι αγώνες της πραγματοποιούνται στην Ουγγαρία.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Δίνουμε εύσημα στο Ισραήλ και γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι γιατί έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με το Κόσοβο, αλλά το παιχνίδι με το Ισραήλ μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να τερματίσουμε σε μια θέση που οδηγεί στο Euro. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παίξουμε στη Λευκορωσία, οπότε πρέπει να μαζευτούμε κάπου αλλού. Οι Ούγγροι μας βοήθησαν και είμαστε καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το γήπεδο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν εδώ. Φυσικά, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην τακτική, αλλά δεν θα μιλήσω για αυτό στη συνέντευξη Τύπου.», ήταν τα λεγόμενα του τεχνικού Γκεόργκι Κοντράτιεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι στην αποστολή ο φορ Κβασκίνσκι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κουντράβετς (ΜΠΑΤΕ), ΣΙγκνατόβιτς (Σαχτιόρ), Σπακόφσκι (Ντιναμό Μινσκ)

Αμυντικοί: Βολκόφ (ΜΠΑΤΕ), Μάλκεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πιατσένιν (Όρενμπουργκ), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Κχαντάρκεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ), Κβάλκο (Καπάζ)

Μέσοι: Μποχέροφ (ΜΠΑΤΕ), Κοβάλεφ (Όρενμπουργκ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Κλίμοβιτς (Νέα Σαλαμίνα), Γιαμπλόνσκι (Άρης Λεμεσού), Μπίκοφ (Ντιναμό Μινσκ), Ποντστρέλοφ (Κάσπι), Εμπόνγκ (Αστάνα), Σελιάβα (Ροστόφ)

Επιθετικοί: Σαβίτσκι (Νέμαν Γκρόντνο), Μπάκχαρ (Κιριάτ Σμόνα), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ)

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, αφού έχασε στην Ελβετία με 3-0 αν και αυτή ήταν μια φυσιολογική ήττα και την δεύτερη αγωνιστική υποδέχθηκε το Κόσοβο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλία μετά το 1-1, αλλά άξιζε τη νίκη. Βρίσκεται από νωρίς πίσω στη βαθμολογία και κόντρα στη Λευκορωσία μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο για να ξανά μπει στο κόλπο της πρόκρισης.

«Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αντλείς πάντα τις ενέργειες από τις εξέδρες, μερικές φορές πρέπει να τις φέρεις μόνος σου. Αν χρειαζόμαστε πάντα κίνητρα από άλλη πηγή, δεν θα προχωρήσουμε πουθενά. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τη σημασία των προσεχών αγώνων και θα πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς. Δεν νομίζω ότι οι Λευκορώσοι θα περιμένουν χαμηλά. Το στυλ παιχνιδιού τους είναι προληπτικό και ήταν έτσι ακόμα και όταν ήταν πίσω από την Ελβετία. Περιμένω από την ομάδα μας να κάνει σωστά τη δουλειά και ο αντίπαλος θα κάνει τα πάντα για να τους φέρει τους βαθμούς, έτσι γίνεται. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αναδείξουμε την ποιότητά μας», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Αλόν Χατζάν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκονται στην αποστολή λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας Μαρκιάνο, οι αμυντικοί Λάιντνερ, Αμπού Αμπάιντ, Μπιτόν και ο μέσος Κάρτσεφ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκλάτζερ (Χάποελ Μπεερ Σεβά) Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκεράφι (Άσντοντ)

Αμυντικοί: Σλόμο (Νετάνια), Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Βίτορ (Χάποελ Μπεερ Σεβά), Γιεχεσκέλ (Χάποελ Μπεερ Σεβά), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Αράντ (Καϊράτ), Νταβιντζάντα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κοέν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ)

Μέσοι: Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κανιχόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκλάτζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Γκάμπα Οσάκα), Αμπού Φανί (Μακάμπι Χάιφα), Χατζίτζα (Μακάμπι Χάιφα).

Επιθετικοί: Σόλομον (Φούλαμ), Αμπάντα (Σέλτικ), Βάισμαν (Γρανάδα), Μπαρίμπο (Βόλφσμπεργκερ), Νταβίντ (Μακάμπι Χάιφα)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λευκορωσία έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη αφού μετράει ρεκόρ 0-3-12 και δεν παίζει στη χώρα της, αλλά στην ουδέτερη Ουγγαρία. Από την άλλη, το Ισραήλ, έχει ως στόχο την πρόκριση στα τελικά και έχει ανέβει κατά πολύ επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Διπλό από εμάς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.36% έπαιξε: X2
  • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.24% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες