4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Ισραήλ

9/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 292
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 231 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισραήλ - Ρουμανία στις 18/11/2023

Προϊστορία

18/11/2023 ΙσραήλΡουμανία 1 - 2
9/9/2023 ΡουμανίαΙσραήλ 1 - 1
29/3/2022 ΙσραήλΡουμανία 2 - 2
24/3/2018 ΙσραήλΡουμανία 1 - 2
3/3/2010 ΡουμανίαΙσραήλ 0 - 2
6/2/2008 ΙσραήλΡουμανία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 132,156 55.6%
X
€ 51,540 21.7%
2
€ 54,034 22.7%
Over
€ 24,565 31.8%
Under
€ 52,685 68.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

6

42%

Κατοχή μπάλας

58%

0

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

14

Φάουλ

15

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Eduard Iordanescu

7  Denis Alibec Olaru Darius Αλλαγή 64'

20  Florinel Coman Morutan Olimpiu Αλλαγή 56'

10  Nicolae Stanciu Cicaldau Alexandru Αλλαγή 87'

18 Razvan Marin

6  Marius Marin Puscas George Αλλαγή 64'

11 Nicusor Bancu

23  Deian Sorescu Mihaila Valentin Αλλαγή 56'

15 Andrei Burca

3 Radu Dragusin

4 Cristian Manea

12 Horatiu Moldovan

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
  • Θεατές: 50000
Ντέρμπι πρόκρισης

Ντέρμπι πρόκρισης

Η Ρουμανία υποδέχεται το Ισραήλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 9ου προκριματικού ομίλου. Από εκτός έδρας ισοπαλία με την Ελβετία προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Ανδόρα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Εξαιρετική η παρουσία της και η πορεία της μέχρι τώρα στον όμιλο, αφού παραμένει αήττητη με ρεκόρ 2-2-0 μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα δώσει τρία ματς εκτός έδρας. Οι αρχικές εύκολες νίκες επί της Λευκορωσίας εντός (2-1) και Ανδόρας 2-0 (εκτός) τον περασμένο Μάρτιο, συνδυάστηκαν τον Ιούνιο με δύο ισοπαλίες εκτός έδρας.

Μπορεί μάλιστα το εκτός έδρας 0-0 με το Κόσοβο να μην άρεσε ιδιαίτερα στους Ρουμάνους, αλλά ακολούθησε ο «παλικαρίσιος» και σπουδαίος βαθμός στην έδρα της Ελβετίας. Εκεί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, βελτιώθηκαν στην επανάληψη και πήραν ρίσκα στα τελευταία λεπτά, φτάνοντας στην ισοφάριση με γκολ του Μιχαΐλα στο 90' και στο 90'+2' και σοκάροντας την αντίπαλό τους και πρωτοπόρο του ομίλου.

Η Ρουμανία έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, στο -2 από την κορυφή και ταυτόχρονα στο +1 από το Ισραήλ που αντιμετωπίζει απόψε.

Οι φίλαθλοι είναι ενθουσιασμένοι προσδοκώντας την επιστροφή στην τελική φάση μίας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Euro 2016 και αναμένεται να κατακλύσουν την «Αρένα Νασιονάλα».

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή μαζί με τους φιλάθλους μας. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι αφού υπάρχει πολύς δρόμος στον όμιλο, αλλά σίγουρα νιώθουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Έντουαρντ Ιορντανέσκου, που έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στην τεχνική ηγεσία των Ρουμάνων.

Αγωνιστικά νέα: Σημαντικές οι απώλειες του τερματοφύλακα Ράντου (Μπόρνμουθ), του αρχηγού κι έμπειρου στόπερ Κίρικες (Στεάουα Νουκουρεστίου) και του εξτρέμ Μαν (Πάρμα). Εκτός κλήσεων για τακτικούς λόγους ο έμπειρος γκολκίπερ Νίτσα (Γκαζιαντέπ), ο στόπερ Νεντελτσεάρου (Παλέρμο) και ο εξτρέμ Ποπέσκου (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ταμοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Αλοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα)

Αμυντικοί: Ράτιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μανέα (Κλουζ), Ρους (Πάφος), Μπούρκα (Αλ Οκντόντ), Καμόρα (Κλουζ), Ντραγκούσιν (Τζένοα), Ρακοβιτάν (Ρακόβ Τσεστοχόβα), Μπάνκου (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα)

Μέσοι: Στάντσιου (Γουχάν Θρι Τάουνς), Τσιτσαλντάου (Κόνιασπορ), Χάτζι (Αλαβές), Μπαλιούτσα (Φαρούλ Κονστάντζα), Μιχάιλα (Πάρμα), Μάριν (Έμπολι), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σορέσκου (Ρακόβ Τσεστοχόβα), Μορουτάν (Ανκαραγκιουτσού), Σκρτσέτσιου (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα)

Επιθετικοί: Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Μουαϊτέρ), Μπιρλιγκέα (Κλουζ), Κομάν (Στεάουα Βουκουρεστίου)Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, με έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια του Μαρτίου. Το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας στο εντός έδρας με το Κόσοβο (1-1), ακολούθησε ήττα με κάτω τα χέρια από την Ελβετία (3-0) εκτός έδρας και βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον... τοίχο.

Παρ'όλα αυτά κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει δύο δύσκολες νίκες που κράτησαν ζωντανό στη «μάχη» της πρόκρισης. Χρειάστηκε πάντως να κάνει αρχικά μεγάλη ανατροπή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λευκορωσία, όπου επικράτησε 2-1 με γκολ των Βάισμαν (85' πεν.) και Γλουκχ (90'+'2) στο φινάλε, αν και κυνηγούσε στο σκορ από το 16'. Στη συνέχεια συνάντησε αντίσταση στο εντός έδρας κόντρα στην Ανδόρα, αφού παρ' ότι προηγήθηκε με τον Σλόμο (42'), ισοφαρίστηκε στο 52' από τους φιλοξενούμενους, πριν τελικά ο Σόλομον πετύχει το γκολ της νίκης στο 61'.

Το Ισραήλ δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή του, αλλά έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη σημερινή του αντίπαλο και την 2η θέση που δίνει εισιτήριο για την τελική φάση, αλλά και στο -3 από την πρωτοπόρο Ελβετία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλό Χαζάν, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ικανοποιητική τη μέχρι τώρα πορεία του Ισραήλ, ενώ στάθηκε για άλλη μία φορά στην πρόκληση της πρόκρισης για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro, τονίζοντας πως τέτοια ματς όπως αυτό με τη Ρουμανία είναι που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ λόγω τραυματισμών οι στόπερ Χαμπσί (Ιρόνι), Αμπέιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά) και Μπιτόν (Σέλτικ), ο μπακ Λάιντνερ (Ολυμπιακός) και ο μέσος Κάρτσεβ (Μπασακσεχίρ), ενώ αμφίβολος είναι ο ποιοτικός επιθετικός Αμπάντα (Σέλτικ). Εκτός κλήσεων για τακτικούς λόγους ο ποιοτικός εξτρέμ Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα) και ο εμβληματικός επιθετικός Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκλέιζερ (Ερυθρός Αστέρας), Γκεράφι (Χάποελ Χάιφα), Πέρετζ (Μπάγερν Μονάχου)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Νταβιντάτζα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γεχέζκελ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Ρεβίβο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λέμκιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Μέσοι: Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αμπού Φανί (Φερεντσβάρος), Λέβι (Γκάμπα Οσάκα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ), Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι), Τζαμπέρ (Μακάμπι Χάιφα)

Επιθετικοί: Σόλομον (Τότεναμ), Βάισμαν (Γρανάδα), Μπαρίμπο (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Νταβίντ (Μακάμπι Χάιφα), Τούργκεμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αμπάντα (Σέλτικ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κομβικό ματς για την πρόκριση, αφού αν κάποια από τις δύο άρει το τρίποντο θα «σκαρφαλώσει» μόνη στη 2η προνομιούχο θέση, αλλά σε κάθε περίπτωση και η ισοπαλία δεν θα θεωρηθεί άσχημο αποτέλεσμα από καμία. Έχουν αμφότερες καλή επαφή με τα δίχτυα έχοντας σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους, αλλά η κρισιμότητα του ματς θα παίξει το ρόλο της εν προκειμένω, προσδίδοντας ακόμα περισσότερη σκοπιμότητα και έτσι θα επιλέξω το Under, αφού δεν βλέπω πως το ματς θα ξεφύγει.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +22.96% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες