3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Κόσοβο

31/3/2021 21:45
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1115 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόσοβο - Ισπανία στις 8/9/2021

Προϊστορία

8/9/2021 ΚόσοβοΙσπανία 0 - 2
31/3/2021 ΙσπανίαΚόσοβο 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 345,545 95.8%
X
€ 11,012 3.1%
2
€ 4,089 1.1%
Over
€ 12,468 73.4%
Under
€ 4,529 26.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

183 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de La Cartuja
  • Χωρητικότητα: 60000
Ψάχνει μια πειστική εμφάνιση η Ισπανία

Ψάχνει μια πειστική εμφάνιση η Ισπανία

Η Ισπανία που προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις με Ελλάδα και Γεωργία, υποδέχεται το Κόσοβο, το οποίο στην πρεμιέρα γνώρισε εύκολη ήττα από την Σουηδία.

* Χωρίς κόσμο

ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γεωργία αλλά με γκολ στο 90+2’ πήρε τη νίκη με 2-1 στην Τιφλίδα. Μέτρια εμφάνιση, ζορίστηκε αρκετά απέναντι στο αμυντικό παιχνίδι των γηπεδούχων και δημιούργησε ελάχιστες φάσεις. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 44’, απάντησε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Τόρες (56’) αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις. Όλα έδειχναν ότι θα υποχρεούνταν σε δεύτερη σερί απώλεια, αλλά στο 90+2’ ο Όλμο σκόραρε με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ήταν η πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελλάδα (1-1). Έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Σουηδία. Όπως και να έχει, η ομάδα έχει προβληματίσει έντονα με την εικόνα της σ’ αυτές τις πρώτες δύο αγωνιστικές, με τον Λουίς Ενρίκε να δηλώνει μετά το παιχνίδι με την Γεωργία: «Έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας και δεν τελειώνουμε τις ευκαιρίες μας, ενώ δεχόμαστε γκολ από αμυντικά λάθη. Η Γεωργία με εξέπληξε θετικά».

Επιστρέφει στην Ανδαλουσία, αυτή τη φορά στην Σεβίλλη για τον αγώνα με το Κόσοβο. «Θα είναι λίγο διαφορετικό παιχνίδι από αυτά με Γεωργία και Ελλάδα. Το Κόσοβο είναι ομάδα που τολμάει και παίρνει ρίσκα. Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι», ανέφερε ο Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει καλές ελπίδες επιστροφής ο φορ Μορένο (Βιγιαρεάλ). Χωρίς άλλα προβλήματα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σιμόν (Μπιλμπάο), Σάντσες (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Ράμος (Ρεάλ), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Γκαγιά (Βαλένθια), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Ν. Γιορέντε (Λιντς), Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Πόρο (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φαμπιάν (Νάπολι), Κανάλες (Μπέτις), Μ. Γιορέντε (Ατλέτικο), Πέντρι (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ζεράρντ (Βιγιαρεάλ), Όλμο (Λειψία), Φ. Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Χιλ (Ειμπάρ).ΚΟΣΟΒΟ

Πρεμιέρα με το αριστερό στα προκριματικά, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Σουηδία στην έδρα του. Σε δεύτερο ρόλο στο ματς, δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (12’, 35’) κι άλλο ένα στο δεύτερο (70’), ενώ κινδύνεψε με τέταρτο τέρμα. Είχε μονάχα 2 καλές στιγμές με τον Μουρίκι στο πρώτο μέρος, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Μπερίσα για αγκωνιά.

0/1 στον όμιλο, υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα είχε ρεπό κι έδωσε φιλικό με την Λιθουανία, όπου επικράτησε με το επιβλητικό 4-0. Πλέον βρίσκει μπροστά της το άλλο φαβορί του ομίλου, την Ισπανία.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός του, Σαλάντ δήλωσε: «Μετά την ήττα από την Ισπανία ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Όμως είναι και ευχαρίστηση. Έχουμε μια νεανική ομάδα, που έχει μεγάλο κίνητρο και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι σπουδαία ευκαιρία για να αναπτυχθούν. Μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο, όμως απέναντι στην Ισπανία πρέπει να παίξουμε αλλιώς. Η φιλοσοφία μας είναι επιθετική αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αμυνθούμε αρκετά απέναντι στην Ισπανία».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός μέσος Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), ενώ αμφίβολος δίνεται ο χαφ Β. Μπερίσα (Ρέμς). Εξέτισε ο αμυντικός Ντρέσεβιτς (Χέρενφεεν), εκτός παραμένουν ο στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι) και ο μέσος Σάλα (Σταμπάεκ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Βίλεμ), Μπεκιάι (Τίρανα), Χαλίμι (Ολιμπικ Ντονέτσκ)

Αμυντικοί: Βόιβοντα (Τορίνο), Χαντεργκιονάι (Κασίμπασα), Ραχμάνι (Νάπολι), Αλίτι (Ζυρίχη), Ντρέσεβιτς (Χίρενφεϊν), Φαζλίτζι (Σεν Γκάλεν), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Καστράτι (Ούιπεστ)

Μέσοι: Κριεζιού (Ζυρίχη), Βόκα (Ανκαραγκουτσού), Χαλίμι (Ζάντχαουζεν), Τσελίνα (Ντιζόν), Ρασίτσα (Βέρντερ), Ρασάνι (Ερουζούρουμσπορ), Ζεκρόβα (Βασιλεία), Λιρίμ Ρ. Καστράτι (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Χασάνι (Χάποελ Σεβά), Ζένελι (Ρεμς)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο), Νουχίου (ΑΠΟΕΛ), Κολόλι (Ζυρίχη)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία έχει προβληματίσει έντονα με τις έως τώρα εμφανίσεις της στην προκριματική φάση και θα ψάξει μια εμφατική νίκη. Σαφώς το μεγάλο φαβορί απέναντι στο Κόσοβο, αλλά προφανώς ο άσος δεν παίζεται τόσο χαμηλά. Αρκετά χαμηλά βρίσκουμε και τον άσο ημίχρονο. Ενδεικτικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 19 6 1 1 15:5
  5 Κόσοβο 8 5 1 2 5 5:15
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/9/2021
Κόσοβο
Ισπανία
0 - 2
31/3/2021
Ισπανία
Κόσοβο
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 1
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες