1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Σουηδία

Προϊστορία

11/11/2020 ΔανίαΣουηδία 2 - 0
2/6/2018 ΣουηδίαΔανία 0 - 0
11/1/2018 ΣουηδίαΔανία 1 - 0
17/11/2015 ΔανίαΣουηδία 2 - 2
14/11/2015 ΣουηδίαΔανία 2 - 1
28/5/2014 ΔανίαΣουηδία 1 - 0
11/11/2011 ΔανίαΣουηδία 2 - 0
10/10/2009 ΔανίαΣουηδία 1 - 0
6/6/2009 ΣουηδίαΔανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 53,702 32.2%
X
€ 31,416 18.8%
2
€ 81,901 49.0%
Over
€ 1,928 35.7%
Under
€ 3,471 64.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

56 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Broendby Stadion
  • Χωρητικότητα: 28000
  • Θεατές: 141
Περισσότερα τα προβλήματα παρά οι λύσεις

Περισσότερα τα προβλήματα παρά οι λύσεις

Δανία και Σουηδία έρχονται αντιμέτωπες στο Μπρόντμπυβεστερ σε φιλικό προετοιμασίας για το Nations League. Με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι, ενώ κανείς από τους δύο προπονητές των ομάδων δεν θα βρίσκεται στους πάγκους.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΑΝΙΑ

Πήρε το μάξιμουμ από τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στο παράθυρο του Οκτωβρίου πετυχαίνοντας δύο σημαντικές νίκες. Αρχικά απέδρασε εύκολα από το Ρέκιαβικ επικρατώντας με 3-0 της Ισλανδίας, το αποτέλεσμα όμως που έκανε αίσθηση ήταν το διπλό στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία. Καθοριστικό το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 32' λόγω αποβολής του Μαγκουάιρ, πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρικσεν τρία λεπτά, χρειάστηκε όμως τις αποκρούσεις του Σμάιχελ για να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες την έφεραν στην 2η θέση του ομίλου στην ισοβαθμία με την Αγγλία και της έδωσαν ελπίδες για την πρωτιά. Βρίσκεται μόλις στο -2 από το Βέλγιο το οποίο και αντιμετωπίζει στις 18 Νοεμβρίου και στην ουσία θα είναι ένας τελικός για την κορυφή. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υποβιβαστεί οπότε η πορεία της στον όμιλο είναι επιτυχημένη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον κορωνοϊό ωστόσο είναι μεγάλα. Αγγλία και Σκωτία έχουν θέσει κανόνες για όσους επιστρέφουν από την Δανία λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και έτσι οι παίκτες που αγωνίζονται στο Νησί δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Επιπλέον άλλοι εννιά ποδοσφαιριστές μπήκαν σε καραντίνα καθώς ο Σκοβ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λοιπόν έμειναν οι τερματοφύλακες Σμάιχελ (Λέστερ), Λοσλ (Έβερτον), οι αμυντικοί Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκααρντ και οι μέσοι Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Χόιμπεργκ (Τότεναμ) και Γένσεν (Μπρέντφορντ), όλοι τους αγωνίζονται στην Αγγλία. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο επιθετικός Σκοβ (Χόφενχαϊμ) ο οποίος είχε λάβει μέρος κανονικά στην προπόνηση αλλά και ο μασέρ της ομάδας. Έτσι σε καραντίνα μπήκαν ο προπονητής Χιούλμαντ και ο βοηθός του, οι κίπερ Χάνσεν (Μίντιλαντ) και Ρένοφ (Σάλκε), οι επιθετικοί Πόουλσεν (Λειψία) , Ντράιερ (Μίντιλαντ), Γένσεν και Μπρέιθγουειτ (Μπαρτσελόνα) και ο αμυντικός Σβιατσένκο (Μίντιλαντ) Όλοι τους περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα από τα τεστ.

Η αποστολή της Δανίας

Τερματοφύλακες:Κρίστινσεν (Οντένσε), Μίκελσεν (Λίνγκμπι)

Αμυντικοί: Κίερ (Μίλαν), Μεχλ (Γκενκ), Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Σβιατσένκο (Μίντιλαντ), Νέλσον (Κοπεκχάγη), Σχολτζ (Μίντιλαντ), Μάκσο (Μπρόντμπι), Μπαχ (Σοντερίσκε), Άλμαν (Όλντμποργκ)

Μέσοι: Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Έρικσεν (Ίντερ), Βας (Βαλένθια) Φαλκ (Κοπεγχάγη), Άμπλιντγκααρντ (Ρούμπιν Καζάν), Γιόνσον (Κάντιθ), Ντάσκγορντ (Σαμπντόρια), Λίντσερ (Μπρόντμπι), Χόλσε (Ρόζενμποργκ), Άντερσεν (Όλμποργκ)

Επιθετικοί: Ντόλμπεργκ (Νις), Βιντ (Κοπεγχάγη), Μόρτενσεν (Όρχους)

ΣΟΥΗΔΙΑ

Απογοητευτική η παρουσία της μέχρι στιγμής στον όμιλο της στο Nations League καθώς στα πρώτα 4 παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες από Γαλλία, Πορτογαλία και Κροατία. Προφανώς και γνώριζε ότι το έργο της είναι δύσκολο, στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και αυτή ακόμα δεν έχει κριθεί. Τον Οκτώβριο ηττήθηκε από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ με 2-1, αποτέλεσμα όμως που αφήνει ανοικτή την τελευταία θέση αν βέβαια οι Κροάτες δεν σημειώσουν άλλη νίκη. Στο τελευταίο της παιχνίδι δεν προέβαλλε ιδιαίτερη αντίσταση στην Πορτογαλία και γνώρισε την ήττα με 3-0.

Το Σάββατο (14/11) ακολουθεί ο τελικός με την Κροατία καθώς την υποδέχεται στη Σόλνα με στόχο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Προβλήματα βέβαια υπάρχουν και στην ίδια. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννε Άντερσον δεν ταξίδεψε στην Δανία με την υπόλοιπη ομάδα καθώς μέλος της οικογένειας του βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Το δικό του τεστ βγήκε αρνητικό αλλά προτιμήθηκε να παραμείνει σε καραντίνα προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο βοηθός του Πίτερ Βέτεργκεν.

«Ο Γιάννε μόνο σαν φυσική παρουσία δεν είναι εδώ. Έχουμε συνεχή επαφή μέσω τηλεφώνου, μιλάμε τρεις φορές την ημέρα. Εμπλέκεται στην καθοδήγηση της ομάδας. Είναι ακόμα το αφεντικό και ο απόλυτος υπεύθυνος για την επιλογή της ομάδας», σχολίασε ο κόουτς Βέτεργκεν.

Αγωνιστικά Νέα: Οι παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Έτσι απουσιάζουν ο κίπερ Όλσεν (Έβερτον), οι αμυντικοί Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Κραφτ (Νιούκαστλ) και Χελάντερ (Ρέιντζερς) και ο μέσος Σέμα (Γουότφορντ)

Η αποστολή της Σουηδίας

Τερματοφύλακες: Ολσεν (Έβερτον), Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Νόρντφελντ (Γκεντσλερμπιρλιγκί) , Ρίνε (Άαλμποργκ)

Αμυντικοί: Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Λούστιχ (ΑΪΚ), Χόλμεν (Βίλεμ), Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Κραφτ (Νιούκαστλ), Στάρφλετ (Ρούμπιν Καζάν), Όλσον (Χέλσινμποργκ) , Ντανίελσον (Ντάλιαν) , Άντερσον (Μίντιλαντ)

Μέσοι: Φόρσμπεργκ (Λειψία), Εκνταλ (Σαμπντόρια), Λάρσον (ΑΪΚ), Σβένσον (Σιάτλ Σάουντερς), Ολσον (Κράσνονταρ), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους) , Κάτζουστ (Μίντιλαντ), Χίλιεμαρκ (Άαλμποργκ)

Επιθετικοί: Μπεργκ (Κράσνονταρ), Ισάκ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Μάιντζ), Τζόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Φιλικό χωρίς λόγο. Οι περισσότεροι παίκτες των Δανών βρίσκονται εκτός αποστολής, οι προπονητές των δύο ομάδων απουσιάζουν και οι ενδεκάδες θα είναι εντελώς πειραματικές. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει κάποιος στοιχηματικά με ένα τέτοιο παιχνίδι. Ίσως δείξουν διάθεση κάποιοι ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής. Μόνο γι΄αυτό θα πάμε ενδεικτικά με το over το οποίο πληρώνει καλά.

FACTS

  • Η ομάδα Σουηδία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Σουηδία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο arhokubanos, με το υψηλότερο yield +12.04% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες