7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ιταλία

15/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 519
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1639 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ιταλία στις 18/11/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 21' Acerbi Francesco
  2. 25' Bernardeschi Federico
  3. 37' Insigne Lorenzo

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 53' Belotti Andrea
  2. 65' Bonucci Leonardo
  3. 79' Kovacevic Adnan

      Προϊστορία

      18/11/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΙταλία 0 - 2
      4/9/2020 ΙταλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      15/11/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΙταλία 0 - 3
      11/6/2019 ΙταλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 1
      25/6/2013 ΙταλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 124,178 15.5%
      X
      € 120,846 15.1%
      2
      € 554,431 69.4%
      Over
      € 55,935 49.7%
      Under
      € 56,598 50.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      244 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Bilino polje, Zenica
      «Πληγωμένη» η Βοσνία, για το 10x10 η Ιταλία

      «Πληγωμένη» η Βοσνία, για το 10x10 η Ιταλία

      Η Βοσνία που δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για την 2η θέση μετά την ήττα στην Αθήνα, υποδέχεται την πρωτοπόρο Ιταλία, η οποία έχει κάνει το 8x8 και έχει στόχο το απόλυτο νικών ώστε να τεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της τελικής φάσης.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      * Η Βοσνία είναι αήττητη στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (6-2-0) και μετράει μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της, αυτή με 3-4 από το Βέλγιο τον Οκτώβριο του 2017 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ότι βαθμό έχει μαζέψει στον όμιλο είναι από τα εντός έδρας παιχνίδια, αφού εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες (0-0-4)

      ΒΟΣΝΙΑ

      Ότι έχτισε με την σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη Φινλανδία (4-1) το διέλυσε με την ήττα από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ (2-1). Σε δεύτερο ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στη «γαλανόλευκη», βρέθηκε πίσω στο 30’ και παρότι κατάφερε να απαντήσει άμεσα με τον Γκότζακ (35’), η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική γι’ αυτήν. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο στο δεύτερο μέρος εν αντιθέσει με την αντίπαλο της, που είχε ευκαιρίες και δοκάρια για το 2-1, το οποίο έγινε τελικά στο 88’ με αυτογκόλ του Κοβάσεβιτς.

      Η ήττα της σε συνδυασμό με τη νίκη της Φινλανδίας επί της Αρμενίας, την έφερε στο -5 από την 2η θέση και ως εκ τούτου ψάχνει θαύμα για να προκριθεί μέσω της προκριματικής φάσης με δύο αγωνιστικές να απομένουν ως το φινάλε. Μάλιστα η Φινλανδία αντιμετωπίζει σήμερα το Λιχτενστάιν εντός και με νίκη «σφραγίζει» το εισιτήριο για την τελική φάση. Να σημειωθεί βέβαια πως η Βοσνία έχει δεύτερη ευκαιρία για να προκριθεί καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλει-οφ του Nations League τον Μάρτιο του 2020.

      Πολύ κακό το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Προσινέτσκι να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως η ομάδα του έδειχνε σαν να μην το ήθελε. Εν όψει του σημερινού τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Θα έπρεπε σε αυτόν τον όμιλο έπρεπε να ήμασταν διαφορετικοί. Το πρόβλημα μας ήταν στα εκτός έδρας. Η Ιταλία έχει ψυχολογία, παίζουν εξαιρετικά και έχουν αρκετούς νεαρούς παίκτες που είναι καλοί. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να παίζουμε καλά με οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά στη Ζένιτσα. Μάθαμε πολλά από το παιχνίδι του πρώτου αγώνα με τους Ιταλούς, όπου τα πήγαμε καλά». Από την πλευρά του ο αρχηγός Τζέκο παραδέχτηκε πως το σημερινό παιχνίδι ουσιαστικά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη για λογούς ψυχολογίας.

      Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε στην αποστολή ο αρχισκόρερ Τζέκο (Ρόμα) που έλειψε στα παιχνίδια του Οκτωβρίου, αντίθετα εκτός έμεινε ο στόπερ Ζουκάνοβιτς (Αλ Αχλί) και ο μέσος Λόντσαρ (Ριέκα).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Ερζούρουμσπορ), Μπούριτς (Χάποελ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

      Αμυντικοί: Μπίκακτσιτς (Χοφενχάιμ), Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος, Κβρζίτς (Ριέκα), Κοβάτσεβιτς (Κορόνα Κίελτσε), Μεμίσεβιτς (Χρόνινγχεν), Μιχόγιεβιτς (Άουε)

      Μέσοι: Πιάνιτς (Γιουβέντους), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Μπέσιτς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Χαίροβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντούλγιεβιτς (Νιμ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Σάριτς (Αλ Αχλί), Κρούνιτς (Μίλαν), Γιάγιαλο (Ουντινέζε), Μέναλο (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Χότιττς (Μάριμπορ)

      Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Χόντζιτς (Φέχερβαρ)

      ΙΤΑΛΙΑ

      Εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2020 μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ελλάδας. Δεν ήταν η πιο πειστική της εμφάνιση στον όμιλο, αφού παρουσιάστηκε κάπως χαλαρή και κινδύνεψε σε ορισμένες περιπτώσεις στις αντεπιθέσεις, ωστόσο βρήκε δύο γκολ (63’, 78’) και με το τελικό σφύριγμα πανηγύρισε την επιστροφή της σε μεγάλες διοργανώσεις έπειτα από το κάζο στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Λιχτενστάιν αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει εκτός έδρας νίκη με 5-0, παρά το γεγονός πως στο 70’ το σκορ ήταν μόλις στο 1-0.

      Κάνει υγιή περίπατο στον όμιλο, αφού μετράει μόνο νίκες (8/8) και έχει στόχο το 10x10 ώστε να βρεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής για την τελική φάση. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα ανοίξει το ροτέισον, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του ταξίδεψε στη Ζένιτσα για τη νίκη.

      «Περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Βοσνία νιώθει πολύ άνετα στο γήπεδο της όμως θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουν πολύ καλά για να μας κερδίσουν. Κατά τη γνώμη μου η Βοσνία είναι πιο δυνατή από τη Φινλανδία, όμως η τελευταία απέδειξε ότι είναι πιο σταθερή. Οι Βόσνιοι έχουν ακόμα πιθανότητες να προκριθούν μέσω του Nations League. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν στο σημερινό και θα παίξουν για τη νίκη».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός χαφ Βεράτι (Παρι Σεν Ζερμέν), ο στόπερ Μαντσίνι (Ρόμα) και ο μπακ-χαφ Σπινατσόλα (Ρόμα). Νέα πρόσωπα ο στόπερ Τσιστάνα, ο χαφ Καστροβίλι και ο εξτρέμ Ορσολίνι.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σιρίγου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Γκολίνι (Αταλάντα), Μέρετ (Νάπολι)

      Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι (Ρόμα), Ρομανιόλι (Μίλαν), Μπιράγκι (Ίντερ), Έμερσον (Τσέλσι) Ασέρμπι (Λάτσιο), Ίζο (Τορίνο), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Σιστάνα (Μπρέσια)

      Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Ζανιόλο (Ρόμα), Μαντραγκόρα (Ουντινέζε), Τονάλι (Μπρέσια), Καστροβίλι (Φιορεντίνα)

      Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαραουί (Σανγκάη Σενχούα), Μπερναντέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Φιορεντίνα), Ορσολίνι (Μπολόνια)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Βοσνία ψάχνει θαύμα για να τερματίσει 2η ενώ η Ιταλία έχει ήδη προκριθεί. Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσουν τη νίκη, αφού η πρώτη ψάχνει νίκη γοήτρου, ενώ η δεύτερη κυνηγάει το 10x10 για να βρεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της τελικής φάσης. Θα αποφύγουμε την επιλογή σημείου, αφού η «σκουάτρα ατζούρα» είναι πιο ποιοτική ομάδα, όμως η Βοσνία δεν κοντράρεται εύκολα εντός έδρας, μετρώντας μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια της και με αυτή από το Βέλγιο πριν δύο χρόνια. Καλύτερα να κυνηγήσουμε το όβερ στο 1.94, μιας και το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σκοπιμότητα και οι δύο ομάδες ενδέχεται να παίξουν πιο ελεύθερα. Η Ιταλία μετράει 24 γκολ σε αυτή την προκριματική φάση και έχει φέρει όβερ 2.5 στα 6/8 παιχνίδια της, ενώ η Βοσνία στα 7/8 και δεν έχει σκοράρει μόνο στο εκτός έδρας με τη Φινλανδία.

      FACTS

      • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βοσνία & Ερζεγοβίνη, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        50 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
        53 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
        4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες