8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ελλάδα

26/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 828
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1862 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Βοσνία & Ερζεγοβίνη στις 15/10/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 10' Visca Edin
  2. 14' Kourbelis Dimitris
  3. 15' Pjanic Miralem
  4. 17' Donis Anastasios

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 64' Fortounis Kostas (πέναλτι)
  2. 65' Pjanic Miralem
  3. 85' Kolovos Dimitris
  4. 91' Kolasinac Sead

      Προϊστορία

      15/10/2019 ΕλλάδαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 1
      26/3/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 2 - 2
      9/6/2017 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 0 - 0
      13/11/2016 ΕλλάδαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      22/3/2013 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 3 - 1
      12/10/2012 ΕλλάδαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 0
      10/8/2011 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 154,081 60.9%
      X
      € 59,463 23.5%
      2
      € 39,430 15.6%
      Over
      € 5,705 16.6%
      Under
      € 28,589 83.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      505 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Bilino polje, Zenica
      Πρώτο μεγάλο «τεστ» για τη «γαλανόλευκη»

      Πρώτο μεγάλο «τεστ» για τη «γαλανόλευκη»

      Ελλάδα και Βοσνία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Ζένιτσα, σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Αμφότερες μπήκαν με το δεξί στην πρεμιέρα, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε με 2-0 από το Λιχτενστάιν ενώ οι Βόσνιοι κέρδισαν με 2-1 την Αρμενία στην έδρα τους.

      Ζευγάρι με αντιπαλότητα, μιας και οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν σε προκριματικές φάσεις, με τελευταία αυτή για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Ελλάδα δεν την έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία (0-3-1) ωστόσο την έχει αφήσει πίσω της σ’ όλες τις περιπτώσεις που την έχει συναντήσει σε προκριματική φάση. Επεισοδιακό το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, τον Ιούνιο του 2017, με τον Τζέκο να πιάνεται στα χέρια με τον Μανωλά ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε σύρραξη, με τον βοηθό του τέως προπονητή της Βοσνίας να ρίχνει μπουνιά στον Γιαννιώτα.Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      * Σε σύνολο εννέα αγώνων οι Βόσνιοι έχουν μία νίκη, τέσσερις νίκες μετρά η Ελλάδα, τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα ενώ τα τέρματα είναι 13-6 υπέρ της Ελλάδας.

      ΒΟΣΝΙΑ

      Μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση, επικρατώντας με 2-1 της Αρμενίας στην έδρα της. Κυριάρχησε στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με κεφαλιά του Κρούνιτς (33’), δεν ήταν το ίδιο καλό στην επανάληψη και κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με την ισοφάριση. Η ίδια είχε δοκάρι στο 78’ για το 2-0, το οποίο εν τέλει πέτυχε στο 80’ με κοντινό πλασέ του Μιλόσεβιτς. Πάντως δεν κράτησε το μηδέν, αφού στις καθυστερήσεις η Αρμενία μείωσε με πέναλτι του Μχιταριάν.

      Στα ύψη η ψυχολογία της, αφού πριν λίγους μήνες εξασφάλισε την πρόκριση στην League A του Nations League και έτσι έχει δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro εάν δεν τα καταφέρει ξανά μέσω των προκριματικών (έχει 5/5 αποκλεισμούς). «Ήρθαμε στην Ζένιτσα με μεγάλη αισιοδοξία. Είμαστε καλά. Όλοι είναι υγιείς, όλοι είναι πρόθυμοι. Όταν είμαστε έτσι τότε υπάρχουν πολύ λίγες ομάδες που μπορούν να μας κερδίσουν εδώ. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι τακτικής, ξέρουμε πως παίζει η Ελλάδα. Τους λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες αλλά έχουν αντικαταστάτες. Ελπίζω να βρούμε ένα γκολ νωρίς ώστε να γίνει πιο εύκολο το έργο μας. Μακάρι να προηγούμαστε με 2-0 στο ημίχρονο», δήλωσε ο προπονητής, Προσινέτσκι

      Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικά προβλήματα οι αναπληρωματικοί Σάριτς (χαφ) και Κόλιτς (φορ) που δεν θα αγωνιστούν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Προσινέτσκι στη συνέντευξη Τύπου. Ανοιχτά χαρτιά από τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος στη συνέχεια της συνέντευξης ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παρατάξει: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σέχιτς, στην άμυνα οι Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπίσακσιτς και Σούνγιτς. Στο κέντρο ο Μπέσιτς, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τσίμιροτ και ο Πιάνιτς, στα άκρα οι Τζούλεβιτς και Βίσκα και φορ ο Τζέκο.

      Η αποστολή της Βοσνίας:

      Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Ερζερούμσπορ), Πίριτς (Μάριμπορ), Κιοσέβσκι (Ζελέζνιτσαρ)

      Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Σούνγιτς (Ντιναμό Μόσχας), Μπίτσακτσιτς (Χόφενχαϊμ), Ζουκάνοβιτς (Τζένοα), Τοντόροβιτς (Ζάλτσμπουργκ), Τσίβιτς (Σπάρτα Πράγας), Μεμίσαβιτς (Γκρονιγχεν)

      Μέσοι: Πιάνιτς (Γιουβέντους), Μπέσιτς (Μίντλεσμπρο), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Κρούνιτς (Έμπολι), Ζάκαριτς (Παρτιζάν), Γκόγιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντούλγεβιτς (Ντιναμό Δρέσδης), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Μιλόσεβιτς (Κόνιασπορ), Λόντσαρ (Ριέκα)

      Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Κόντρο (Μπιλμπάο)

      ΕΛΛΑΔΑ

      Ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στα προκριματικά, επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν στο Βαντούζ. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοση της, ωστόσο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και πήρε τη νίκη με δύο όμορφα γκολ των Φορτούνη (45+1’) και Δώνη (80’). Στα αξιοσημείωτα πως είχε να πετύχει πάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι από τον Οκτώβριο του 2017 και την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ.

      Η «γαλανόλευκη» έπαιξε με σοβαρότητα κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν ωστόσο το πρώτο μεγάλο «κράς τεστ» σ' αυτό το νέο ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έρχεται απόψε. Η Βοσνία είναι η μεγάλη αντίπαλος για την κατάληψη της 2η θέσης και ένα θετικό αποτέλεσμα θα τη φέρει σε θέση ισχύος ενώ θα τονώσει ψυχολογικά την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη εν όψει των δύο αναμετρήσεων του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία. «Είναι μέσα στους διεκδικητές της πρόκρισης γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία το αυριανό παιχνίδι. Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη», ξεκαθάρισε ο Έλληνας τεχνικός.

      Αγωνιστικά Νέα: Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Εθνικής, αφού ο Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και δεν θα αγωνιστεί απόψε. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο 22χρονος φορ του Πανιώνιου, Φιόριν Ντουρμισάι, αφού η UEFA άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του. Παραμένει το πρόβλημα στα στόπερ, αφού ο Μανωλάς δεν κλήθηκε στην αποστολή λόγω τραυματισμού, ενώ ο Παπασταθόπουλος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για απόψε. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Αναστασιάδη να πηγαίνει με σύστημα 3-5-2 και τριάδα στόπερ τους Σιόβα, Κουρμπέλη και Ρισβάνη. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο αρχηγός Τοροσίδης και οι Χριστοδουλόπουλος, Πέλκας, Ρέτσος και Μάνταλος.

      Η αποστολή της Ελλάδας:

      Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μπάρκας (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ)

      Αμυντικοί: Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Σιόβας (Λεγκανιές), Μπακάκης (ΑΕΚ), Ρισβάνης (Ατρόμητος), Κούτρης (Ολυμπιακός), Κολοβέτσιος (Παναθηναϊκός), Βαλεριάνος (Άρης)

      Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μαυρίας (Ομόνοια), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κολοβός (Ομόνοια), Σιόπης (Άρης), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Μασούρας (Ολυμπιακός)

      Επιθετικοί: Δώνης (Στουτγκάρδη), Κουλούρης (Ατρόμητος), Ντουρμισάι (Πανιώνιος)

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        53 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες