4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

15/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 453

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 30' Pavlidis Vangelis
  2. 32' Cimirot Gojko
  3. 35' Gojak Amer

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 76' Kvrzic Zoran
  2. 88' Kovacevic Adnan (αυτογκόλ)
  3. 90' Masouras Giorgos
  4. 92' Koulouris Efthymis
  5. 94' Bakakis Michalis

      Προϊστορία

      15/10/2019 ΕλλάδαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 1
      26/3/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 2 - 2
      9/6/2017 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 0 - 0
      13/11/2016 ΕλλάδαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      22/3/2013 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 3 - 1
      12/10/2012 ΕλλάδαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 0
      10/8/2011 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΕλλάδα 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 45,458 16.0%
      X
      € 60,161 21.2%
      2
      € 178,214 62.8%
      Over
      € 10,600 32.5%
      Under
      € 21,982 67.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      375 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: OACA Spyros Louis, Athens
      Το θέλουν και οι δύο για διαφορετικούς λόγους

      Το θέλουν και οι δύο για διαφορετικούς λόγους

      Η Ελλάδα των πολλών αλλαγών που έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στην ισχυρή Ιταλία, υποδέχεται την Βοσνία στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από σχεδόν επτά μήνες. Με… φόρα από το παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία έρχονται οι Βόσνιοι, που θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, αλλά μακριά από την έδρα τους αγνοούν τη νίκη για πάνω από ένα χρόνο.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      * Σε σύνολο δέκα αγώνων οι Βόσνιοι έχουν μία νίκη, τέσσερις νίκες μετρά η Ελλάδα (τελευταία το 2007), πέντε ματς έληξαν ισόπαλα ενώ τα τέρματα είναι 15-8 υπέρ της Ελλάδας.

      * Στο αποψινό παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά ο νέος χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ.

      ΕΛΛΑΔΑ

      Παρατάχθηκε με πειραματική ενδεκάδα στη Ρώμη και γνώρισε την ήττα με 2-0 απέναντι στην πρωτοπόρο Ιταλία, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Με αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά πολύ καλά στημένη στο πρώτο μέρος, είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 12’ με πλασέ του Λημνιού και στη συνέχεια με σωστές αλληλοκαλύψεις δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις. Σε παθητικό ρόλο και στην επανάληψη, κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με το 1-0 αλλά στο 60’ έφτασε αυτή μια «ανάσα» από το γκολ με τον Κουλούρη στην αντεπίθεση. Το 0-1 δεν έγινε και στο επόμενο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με αχρείαστο πέναλτι. Πέταξε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 με τον Μπακασέτα (73’) και η χαριστική βολή ήρθε στο 78’ με σουτ εκτός περιοχής.

      «Πήγαμε πάρα πολύ καλά δεδομένης της ποιότητας της Ιταλίας. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, χρειαζόμασταν όμως και λίγη τύχη. Είμαστε εν μέσω μιας διαδικασίας, χτίζουμε πράγματα, κάτι νέο και είδα πολύ θετικά σημάδια. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και προχωράμε», δήλωσε μετά το τελικό σφύριγμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φαν’τ Σιπ, ο οποίος εν όψει του σημερινού ζήτησε από τους παίκτες του περισσότερη κατοχή της μπάλας και ξεκαθάρισε πως αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται για δοκιμές εν όψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022.

      Η «γαλανόλευκη» τρέχει αρνητικό σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη (0-2-5), ενώ στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της έμεινε πίσω στο σκορ. «Για εμάς πιο σημαντικό είναι το ματς με τη Βοσνία. Θέλουμε να μπούμε μέσα και να διεκδικήσουμε από την αρχή τη νίκη. Θα κοιτάξουμε το αποτέλεσμα και θέλουμε να το συνδυάσουμε με μία καλή εμφάνιση. Θέλουμε επιτέλους μία νίκη και θα παλέψουμε από το πρώτο λεπτό γι' αυτή», δήλωσε από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας, δείχνοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλουν πολύ αυτό το παιχνίδι παρά το γεγονός πως δεν κυνηγάει κάτι στη βαθμολογία τις τελευταίες αγωνιστικές.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο εξτρέμ Μασούρας, κανονικά διαθέσιμος και ο έτερος εξτρέμ Φετφατζίδης, που αποκλείστηκε από το πρώτο παιχνίδι με την Ιταλία επειδή υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Μικροενοχλήσεις είχε στις τελευταίες προπονήσεις ο γκολκίπερ Βλαχοδήμος όπως αποκάλυψε ο Σκίμπε και λογικά κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Πασχαλάκης. Γνωστές οι απουσίες των έμπειρων στόπερ Παπασταθόπουλου, Μανωλά, του κάπτεν/μπακ Τοροσίδη, του μέσου Σάμαρη και του φορ Μήτρογλου, οι οποίοι δεν κλήθηκαν από τον Φαν’τ Σιπ, όπως και οι τραυματίες Μπάρκας, Πέλκας.

      Update (15:30): Νέες εκπλήξεις από τον Φαν'τ Σιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής

      H αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός).

      Αμυντικοί: Κώστας Σταφυλλίδης (Χοφενχάιμ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Λεονάρντο Κούτρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγανές), Παντελής Χατζηδιάκος (Αλκμααρ), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Λα Κορούνια), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν).

      Μέσοι: Μανώλης Σιωπής (Αλάνιασπορ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Ανδρέας Μπουχάλακης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Kώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Γιάννης Φετφατζίδης (Αρης), Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ).

      Επιθετικοί: Τάσος Δώνης (Ρεμς), Μάριος Βρουσάι (Βίλεμ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ).

      ΒΟΣΝΙΑ

      Βρίσκεται ξανά στο κόλπο της πρόκρισης μετά τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Φινλανδίας στη Ζένιτσα. Μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και ήταν εντυπωσιακή, αφού παρά την απουσία του Τζέκο, είχε 15 τελικές και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Χαίροβιτς (29’), Πιάνιτς (37’ πεν., 58’) και Χότζιτς (73’) ήταν οι σκόρερ για τους Βόσνιους, με τη Φινλανδία να μειώνει απλώς στο 79’ για το τελικό σκορ.

      Ρέφαρε για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Αρμενία και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την 2η θέση, ενώ έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοπαλίας με τους Φινλανδούς. Φυσικά δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της και θέλει μόνο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια με Ελλάδα (εκτός), Ιταλία (εντός) και Λιχτενστάιν (εκτός) για να ελπίζει σε πρόκριση. Ομάδα που εντός έδρας είναι αήττητη από το 2017 αλλά μακριά από αυτή μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες και αγνοεί τη νίκη για πάνω από ένα χρόνο (Σεπτέμβριος του 2018). Οι εκτός έδρας εμφανίσεις της και τα πολλά ανασταλτικά προβλήματα που εμφανίζει της έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής την 2η θέση.

      «Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Από το ματς με την Αρμενία κιόλας εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς. Πρέπει να έχουμε ρυθμό και να παίξουμε όπως κόντρα στη Φινλανδία. Γνωρίζουμε πως η Ελλάδα είναι μία ποιοτική ομάδα που έδειξε κόντρα στην Ιταλία τι μπορεί να κάνει», δήλωσε εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο αρχισκόρερ, Τζέκο (Ρόμα) που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των «τζιαλορόσι» με την Κάλιαρι. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο αμυντικός Σούνιτς (Ντιναμό Μόσχας), ο οποίος υπέστη θλάση, ενώ αμφίβολος είναι ο πολύτιμος εξτρέμ Βίσκα (Μπασακσεχίρ) που τραυματίστηκε κόντρα στη Φινλανδία.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Ερζουρούμσπορ), Μπούριτς (Χάποελ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

      Αμυντικοί: Ζουκάνοβιτς (Αλ Αχλί), Μπίσακτσιτς (Χοφενχάιμ), Κολάσινατς (Αρσεναλ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Μιχόγεβιτς (Αουε), Κοβάσεβιτς (Κορόνα Κίελτσε)

      Μέσοι: Πιάνιτς (Γιουβέντους), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Μπέσιτς (Σέφιλντ Γιουν.), Χαϊροβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Ντούλιεβιτς (Νιμ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Σάριτς (Αλ Αχλί), Κρούνιτς (Μίλαν), Γκόγιακ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Γιάγιαλο (Ουντινέζε), Κβρζιτς (Ριέκα), Χότιτς (Μάριμπορ)

      Επιθετικοί: Μπάγιτς (Κόνιασπορ), Χόντζιτς (Φέχερβαρ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Εθνική έδειξε … σφυγμό κόντρα στην Ιταλία και απόψε θα κυνηγήσει νίκη γοήτρου ώστε να αποκτήσει ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας. Μόνο νίκη θέλουν οι Βόσνιοι που παλεύουν για την 2η θέση του ομίλου, αλλά μακριά από την έδρα τους έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Κόντρα στη Φινλανδία εμφανίστηκαν άκρως επιθετικοί και πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ είχαν 15 τελικές. Ίδια εικόνα τόνισε πως θέλει από τους παίκτες του ο Προσινέτσκι, ενώ από την πλευρά του ο Φαν’τ Σιπ ζήτησε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν ανοιχτά αλλά εμφανίζουν μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα, ειδικά μακριά από την έδρα τους (έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους πλην Λιχτενστάιν), και το αμφίσκορο βρίσκεται στο 2.05 στην Betshop

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        53 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 13 4 1 5 20:17
      Εμφάνιση όλων
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
      21/3/2024
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      Ουκρανία
      1 - 2
      19/11/2023
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      Σλοβακία
      1 - 2
      16/11/2023
      Λουξεμβούργο
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      4 - 1
      16/10/2023
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      Πορτογαλία
      0 - 5
      13/10/2023
      Λιχτενστάιν
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      0 - 2
      11/9/2023
      Ισλανδία
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      1 - 0
      8/9/2023
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      Λιχτενστάιν
      2 - 1
      20/6/2023
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      Λουξεμβούργο
      0 - 2
      17/6/2023
      Πορτογαλία
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      3 - 0
      26/3/2023
      Σλοβακία
      Βοσνία & Ερζεγοβίνη
      2 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες