5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Ρουμανία

18/11/2020 21:45
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1263 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρουμανία - Βόρεια Ιρλανδία στις 22/3/2024

Προϊστορία

22/3/2024 ΡουμανίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 1
18/11/2020 Βόρεια ΙρλανδίαΡουμανία 1 - 1
4/9/2020 ΡουμανίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 1
13/6/2015 Βόρεια ΙρλανδίαΡουμανία 0 - 0
14/11/2014 ΡουμανίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 34,015 41.6%
X
€ 19,801 24.2%
2
€ 28,040 34.3%
Over
€ 3,618 54.7%
Under
€ 2,992 45.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

93 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 1060
Νίκη για να ελπίζει η Βόρεια Ιρλανδία

Νίκη για να ελπίζει η Βόρεια Ιρλανδία

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται στο Μπέλφαστ την Ρουμανία ψάχνοντας τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή όσον αφορά την παραμονή της στην Β΄Κατηγορία του Nations League. Αρκεί και η ισοπαλία στους φιλοξενούμενους που περιμένουν τι θα γίνει με την έκβαση του αγώνα τους με την Νορβηγία.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ταξίδεψε στην Βιέννη την Κυριακή να αντιμετωπίσει την Αυστρία και παρόλο την απογοήτευση από την ήττα στον τελικό των πλέι οφ έφτασε κοντά σε μία σημαντική νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως του παιχνιδιού γκρέμισε ότι έχτιζε και έτσι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο (2-1). Περιορίστηκε βέβαια από την αρχή του παιχνιδιού σε παθητικό ρόλο, απείλησε με τον Μπόις στο 8’ αλλά από εκεί και έπειτα έκανε μόνο άμυνα. Στο 75’ βέβαια ο ΜακΓκένι έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Αυστριακών και έκανε ανενόχλητος το 0-1, αλλά ένα λάθος στην άμυνα της στο 81’ έφερε την ισοφάριση σε μία φάση όμως που το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ. Η ολική ανατροπή έγινε δέκα λεπτά μετά και πλέον ο σημερινός αγώνας είναι κομβικός.

Γενικά έχει απογοητεύσει με την παρουσία της στον όμιλο καθώς μετράει μόλις μία ισοπαλία στην πρεμιέρα και τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη συνέχεια. Ακόμα ωστόσο παραμένει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής της , χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη δική της σήμερα και ελπίζει να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι απέναντι στην Ρουμανία και την Νορβηγία αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να κατοχυρωθεί υπέρ της σημερινή της αντιπάλου. Σε αυτήν την περίπτωση υποβιβάζεται ανεξαρτήτου αποτελέσματος σήμερα.

«Θεωρώ ότι ήμασταν εξαιρετικοί απέναντι στην Αυστρία και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Μπορούμε να παραπονεθούμε για την διαιτησία αλλά θέλω να δούμε την γενική εικόνα του παιχνιδιού. Κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα και αποτελεί εύσημο για τα παιδιά ότι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα μας», σχολίασε ο κόουτς Μπάρακλαφ.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον μέσο Ντέιβις (Ρέιντζερς) ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την αποστολή όπως και ο φορ Λάφερτι (Ρετζίνα) με τον μέσο Σαβίλ (Μίντλεσμπρο).

Η αποστολή της Βορείου Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Αζάρντ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς) Κ. ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ) . Ρ. (Ρότσντεϊλ)

Μέσοι: Εβανς (Μπλάκμπερν), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΝάιρ, Γουάιτ (Κάρντιφ), Γκάλμπρεϊθ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον),

Επιθετικοί: Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η εικόνα που έχει δείξει στον όμιλο μέχρι στιγμής δεν είναι καλή και στα παιχνίδια του Οκτωβρίο έχασε όποια ελπίδα είχε για κάποια διάκριση. Απέναντι στην Νορβηγία ήταν απογοητευτική και γνώρισε την ήττα με 4-0 ενώ στη συνέχεια είδε την Αυστρία να φεύγει με το διπλό (0-1) από το Πλοέστι.

Το παιχνίδι με την Νορβηγία αναβλήθηκε από την στιγμή που η αντίπαλος της δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Βουκουρέστι και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Λευκορωσία, διασκέδασε τις εντυπώσεις καθώς επικράτησε με το εμφατικό 5-3 της αντιπάλου της. Ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με κεφαλιά του Μίτρεα στο 11’ και εννιά λεπτά μετά ο Μαρίν με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μία κοντινή προβολή του Νεντελτσεάρου στο 31’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ για να έρθει στο 44’ ο Πούσκας μέσα από την περιοχή να κλειδώσει στην ουσία το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Νεντελτσεάρου πέτυχε το 5-0 και απλά η Ρουμανία δέχτηκε την μείωση του σκορ στο 63’ με τον Γκανέα να σημειώνει αυτογκόλ.

Στόχος φυσικά είναι η παραμονή της στην κατηγορία κάτι που θα πετύχει αν δεν ηττηθεί από την Βόρεια Ιρλανδία. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει την απόφαση της UEFA για το παιχνίδι με την Νορβηγία που αναβλήθηκε. Οι Νορβηγοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Βουκουρέστι καθώς δεν τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν από την στιγμή που ο Ομάρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και το αποτέλεσμα του αγώνα είναι στον αέρα.

Τις τελευταίες μέρες βέβαια έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο που θέλει τον κόουτς Ραντόι να αποχωρεί μετά το σημερινό παιχνίδι και να αναλαμβάνει την Ουν. Κραϊόβα. Αυτή τη στιγμή η Ρουμανία με 4 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν απέναντι στην Νορβηγία αλλά θα προτιμούσε να καθαρίσει από σήμερα με την υπόθεση παραμονή.

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Ταταρουσάνου (Μίλαν), Κογιουτσάρου (Βιτορούλ), Λαζάρ (Άστρα)

Αμυντικοί: Τόσκα (Γκαζιαντέπ), Νεντελτσεάρου (ΑΕΚ), Γκανέα (Άρης) Τίρου (Γιαγκελόνια), Κριστέα, Κρέτου (Στεάουα), Μόγκος (Κιέβο), Καμόρα (Κλουζ), Μιτρέα (Σέπσι)

Μέσοι: Μαν, Τανάσε (Στεάουα), Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Μάριν (Κάλιαρι), Μπίτσφαλβι (Ούφα), Μπαλούτα (Πούσκας Ακαντέμια), Νίστορ (Κραϊόβα), Άλμπου (Αράντ)

Επιθετικοί: Πούσκας (Ρέντινγκ), Άλιμπετς (Καϊσέρισπορ)Αγωνιστικά Νέα:

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόρεια Ιρλανδία έδειξε κάποια σημάδια αντίδρασης απέναντι στην Αυστρία αλλά ακόμα και έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Πλέον πρέπει να επιτεθεί και δεν μπορεί να περιμένει την αντίπαλο της που βολεύεται και με την ισοπαλία. Αμφίρροπη αναμέτρηση και από την στιγμή που οι φιλοξενουμένοι βολεύονται με τον βαθμό, θα πάμε με το Χ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ρουμανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βόρεια Ιρλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League B).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Ρουμανία 6 8 2 2 2 8:9
  4 Βόρεια Ιρλανδία 6 2 0 2 4 4:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over
  • » Ο triteknos, με το υψηλότερο yield +3.53% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες