8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Κύπρος

Προϊστορία

12/6/2022 Βόρεια ΙρλανδίαΚύπρος 2 - 2
5/6/2022 ΚύπροςΒόρεια Ιρλανδία 0 - 0
5/3/2014 ΚύπροςΒόρεια Ιρλανδία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 584,184 77.0%
X
€ 82,920 10.9%
2
€ 91,537 12.1%
Over
€ 40,483 28.2%
Under
€ 103,292 71.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

96 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

2

10

Σουτ εκτός εστίας

2

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

0

5

Αλλαγές

4

9

Φάουλ

5

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 16454
Τελικός για την 3η θέση

Τελικός για την 3η θέση

Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρος αναμετρούνται στο Μπέλφαστ σε ένα κομβικό παιχνίδι στη μάχη της 3ης θέσης και την αποφυγή της τελευταίας που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού.

* Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν το παιχνίδι για το θάνατο του Μπίλι Μπίνγκαμ, του πιο επιτυχημένου προπονητή της ιστορίας της Β. Ιρλανδίας, οδηγώντας την ομάδα σε δύο διαδοχικές τελικές φάσεις Μουντιάλ (1982, 1986).

Ηττήθηκε με 3-2 από το Κόσοβο στην Πρίστινα και έμεινε με μόλις ένα βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στον όμιλο. Πλήρωσε το πολύ άσχημο ξεκίνημα, δεχόμενη δύο γκολ στις δύο πρώτες ευκαιρίες των γηπεδούχων (9’ πεν., 19’). Κινδύνευσε σε 1-2 φάσεις με τρίτο γκολ αλλά κατάφερε να μειώσει στο φινάλε του ημιχρόνου με κεφαλιά του Λάβερι (45’) μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, αφού δέχτηκε τρίτο με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (51’) με την άμυνα της να μην λειτουργεί καθόλου σωστά. Βρήκε απάντηση στο 83’ με κεφαλιά του Μπάλαρντ έπειτα από εκτέλεση φάουλ, όμως δεν μπόρεσε στα εναπομείναντα λεπτά να φέρει το σκορ στα ίσα. Αξιοπερίεργες οι επιλογές του Μπάρακλαφ ο οποίος έβαλε τον κεντρικό μέσο ΜακΚαν σε ρόλο δεύτερου φορρ και τον φορ Λάβερι στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Παραμένει χωρίς νίκη σε 13 παιχνίδια στο Nations League, ενώ οι δύο ήττες από Ελλάδα και Κόσοβο δεν της επιτρέπουν να κυνηγήσει την πρωτιά στον όμιλο. Έχει μόλις ένα βαθμό στο γκρουπ, αυτόν που απέσπασε στην Λάρνακα επί της Κύπρου (0-0) και το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού για την αποφυγή της 4ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού.

Σε πολύ δύσκολη θέση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ίαν Μπάρακλαφ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο από τον Ιούνιο του 2020 και δεν έχει καταφέρει σε δύο χρόνια παρουσίας να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο στο αγωνιστικό κομμάτι των Βρετανών. «Ασκήστε σε μένα κριτική, όχι τους παίκτες», δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια ανανέωσης που προσπαθεί να κάνει στην Εθνική ομάδα. Ο κόσμος πάντως έχει χάσει την υπομονή του και γιούχαρε τον 51χρονο στο ματς με το Κόσοβο. Είναι αξιοσημείωτο πως πριν το ξεκίνημα των αγώνων, είχε θέσει ως στόχο το 4x4 στα ματς του Ιουνίου! Ο ίδιος το βλέπει πλέον διαφορετικά, λέγοντας πως: «Δεν θέλουμε να πάμε στα ματς του Σεπτεμβρίου χωρίς καμία νίκη και να το σκεφτόμαστε όλο αυτό το διάστημα».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε πριν το ματς με το Κόσοβο ο βασικός στόπερ ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο) και δεν αγωνίστηκε, ωστόσο προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το σημερινό. Αντίθετα, νοκ-άουτ τέθηκε ο μέσος Σαβίλ (Μίλγουολ). Έχει απουσίες από το ξεκίνημα των αγώνων του Ιουνίου, αφού δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο έμπειρος στόπερ Κάθκαρτ (Γουότφορντ), οι μπακ Λιούις (Νιούκαστλ), Φλάναγκαν (Σριούσμπερι), οι μέσοι Ντάλας (Λιντς), Έβανς (Σάντερλαντ), οι εξτρέμ Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Κένεντι (Αμπερντίν) και ο βασικός επιθετικός Μαγκένις (Γουίγκαν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Σεντ Μίρεν), Σάουθγουντ (Ρέντινγκ), Κλαρκ (Γκλεναβόν)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Μπάλαρντ (Άρσεναλ), Μπράουν (Κάρντιφ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Λέιν (Φλίτγουντ Τάουν), Χουμ (Σάντερλαντ), Τσάρλς (Μάντσεστερ Σίτι), Σπένσερ (Χάντερσφιλντ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Νταντί), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜκΚαν (Πρέστον), ΜακΚάλμοντ (Λιντς), Ντόνελι (Μάδεργουελ), Μπόιντ-Μουνς (Μίντλεσμπρο), ΜακΚαν (Ρέιντζερς)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Κιλμαρνοκ), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ), Γουάιτ (Κάρντιφ), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσάρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν)Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ήττα με 3-0 στο Πανθεσσαλικό. Τα πράγματα της στράβωσαν από πολύ νωρίς, αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο (8’, 20’) και χάλασε όλος ο σχεδιασμός της. Θα μπορούσε να μειώσει στο 40’ με το χαμένο τετ-α-τετ του Πίτα και το πλήρωσε στο 48’ δεχόμενη τρίτο τέρμα που έδωσε οριστικό τέλος στο παιχνίδι. Γενικότερα άλλη μια προβληματική εμφάνιση για την κυπριακή ομάδα, που υπέπεσε σε αρκετά λάθη και κινδύνευσε σε 1-2 περιπτώσεις και με τέταρτο τέρμα.

Έμεινε με ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια, αυτόν στην έδρα της απέναντι στην Β. Ιρλανδία. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι στο Μπέλφαστ, αφού οι Βρετανοί είναι ο βασικός της αντίπαλος για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού. Παραμένει χωρίς γκολ στον όμιλο σε τρία παιχνίδια.

Βαρύ το κλίμα για τον Νίκο Κωστένογλου μετά τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας στο Nations League κι ενώ είχε προηγηθεί η κακή πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο προβληματισμός στην κυπριακή ομοσπονδία είναι έντονος και δεν αποκλείεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο σημερινό να προκαλέσει την έξοδο του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο. Ο ίδιος δήλωσε εν όψει του σημερινού: «Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας από την πρόσφατη αναμέτρηση στη Λάρνακα την οποία, αντικειμενικά, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αλλά, έχουμε κατά νου ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό και πιο δύσκολο. Οφείλουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας, ψυχολογική και σωματική και να παρουσιάσουμε μια βελτιωμένη εικόνα και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Αγωνιστικά Νέα: Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο βασικός φορ Σωτηρίου (Λουντογκόρετς) ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έχασε τις τελευταίες προπονήσεις. Εκτός αποστολής ο δεξιός χαφ Αντωνίου (ΑΕ Λεμεσού) ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο μιας και ετοιμάζεται να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Χριστοδούλου (Έθνικος Άχνας)

Αμυντικοί: Νικόλας Ιωάννου (Κόμο), Μάριος Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Παύλος Κορέα (Ανόρθωση), Φάνος Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Κωνστανίνος Λαϊφης (Σταντάρ Λιέγης), Ανδρέας Φιλιώτης (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Ματίγια Σπόλιαριτς (Αρης Λεμεσού), Ανδρέας Αβραάμ (Ανόρθωση), Φώτης Παππουλής (Ομόνοια), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Κώστας Αρτυματάς (Ανόρθωση), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Μαρίνος Τζιώνης (Κάνσας), Ιωάννης Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Άλεξ Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μιχάλης Ιωάννου (Ανόρθωση), Χάμπος Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού), Γιάννης Σάτσιας (ΑΠΟΕΛ)

Επιθετικοί: Ανδρόνικος Κακουλής (Ομόνοια), Πιέρρος Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Δημήτρης Χριστοφή (Ανόρθωση).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι-τελικός για την 3η θέση στον όμιλο και την αποφυγή των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στην League C. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από προβληματικές πορείες μέχρι στιγμής και οι δύο προπονητές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Χωρίς γκολ σε τρία ματς στον όμιλο η Κύπρος που έχει και εξαιρετικά αμφίβολο τον βασικό φορ Σωτηρίου, αρκετά δύσκολη στο γκολ και η Β. Ιρλανδία που βασίζεται κυρίως σε στατικές φάσεις για να γίνει απειλητική. Χωρίς γκολ έληξε το μεταξύ τους ματς στην Κύπρο πριν μια εβδομάδα στην Λάρνακα, μοιάζει δύσκολο να ξεφύγει το σκορ και στο Μπέλφαστ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κύπρος, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League C).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Βόρεια Ιρλανδία 6 5 1 2 3 7:10
  4 Κύπρος 6 5 1 2 3 4:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.79% έπαιξε: 1X
  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.87% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες