12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Βόρεια Ιρλανδία

5/6/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 687
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 693 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Ιρλανδία - Κύπρος στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 Βόρεια ΙρλανδίαΚύπρος 2 - 2
5/6/2022 ΚύπροςΒόρεια Ιρλανδία 0 - 0
5/3/2014 ΚύπροςΒόρεια Ιρλανδία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 75,355 15.7%
X
€ 75,201 15.7%
2
€ 329,933 68.7%
Over
€ 12,473 26.8%
Under
€ 34,036 73.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

118 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

9

44%

Κατοχή μπάλας

56%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

4

4

Φάουλ

11

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 1663
Ματς επιβίωσης για Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία

Ματς επιβίωσης για Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία

H Κύπρος υποδέχεται την Βόρεια Ιρλανδία για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League C του Nations League. Από εντός έδρας ήττες στην πρεμιέρα προέρχονται αμφότερες, αφού οι Κύπριοι έχασαν από το Κόσοβο και οι Βορειοιρλανδοί από την Ελλάδα αντίστοιχα.

Γνώρισε απογοητευτική ήττα από το Κόσοβο με 2-0 εντός έδρας και έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση ήδη από το ξεκίνημα της διοργάνωσης. Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας επικίνδυνες προϋποθέσεις, χωρίς όμως να απειλήσουν ίδιαίτερα, στο δεύτερο μέρος κατέρρευσαν ανεξήγητα.

Πιέστηκαν ψηλά και δεν βρήκαν απαντήσεις, έτσι Κόσοβο ανέλαβε τα ηνία του αγώνα χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη και με δύο γκολ στο 65' και στο 78'υποχρέωσε την Κύπρο στην ήττα.

«Η εικόνα που είχαμε στο πρώτο μέρος ήταν πολύ ικανοποιητική. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα ικανή. Εμείς συνεχίζουμε, δεν είναι εύκολο. Ο όμιλος είναι δύσκολος, παίζουμε με ομάδες πολύ ικανές» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο μέσος Σπόλιαριτς (Άαρης Λεμεσού).

Η αποστολή της Κύπρου

Τερματοφύλακες: Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Χριστοδούλου (Έθνικος Άχνας)

Αμυντικοί: Νικόλας Ιωάννου (Κόμο), Μάριος Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Παύλος Κορέα (Ανόρθωση), Φάνος Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Κωνστανίνος Λαϊφης (Σταντάρ Λιέγης), Ανδρέας Φιλιώτης (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Ματίγια Σπόλιαριτς (Αρης Λεμεσού), Ανδρέας Αβραάμ (Ανόρθωση), Φώτης Παππουλής (Ομόνοια), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Κώστας Αρτυματάς (Ανόρθωση), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Μαρίνος Τζιώνης (Κάνσας), Ιωάννης Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Μηνάς Αντωνίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Άλεξ Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μιχάλης Ιωάννου (Ανόρθωση), Χάμπος Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού), Γιάννης Σάτσιας (ΑΠΟΕΛ)

Επιθετικοί: Ανδρόνικος Κακουλής (Ομόνοια), Πιέρρος Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Δημήτρης Χριστοφή (Ανόρθωση).

Ηττήθηκε με 0-1 από την Ελλάδα στο Μπέλφαστ στην πρεμιέρα και έκανε κακό ξεκίνημα. Ως γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν από το ξεκίνημα, αλλά έπεσαν θύμα της καλής κυκλοφορίας της αντίπάλου, που έσπαγε εύκολα το πρέσινγκ και τελικά σε μία αντεπίθεση στο 39' βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την πίεση και κυνήγησε το γκολ, κυρίως με γεμίσματα, αλλά πλην μίας απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Λάφερτι προς το φινάλε της αναμέτρησης, δεν απείλησε ουσιαστικά.

Οποιαδήποτε απώλεια με την Κύπρο θα δυσκολέψει πολύ το έργο της στη συνέχεια, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

«Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Ελλάδα. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε το ματς, τουλάχιστον να σιγουρέψουμε πως δεν θα χάσουμε» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας, Ίαν Μπάρακλαφ,

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος μόνο ο επιθετικός Λάφερτι (Κιλμάνορκ) που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς.

Η αποστολή της Βόρειας Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Σεντ Μίρεν), Σάουθγουντ (Ρέντινγκ), Κλαρκ (Γκλεναβόν)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Μπάλαρντ (Άρσεναλ), Μπράουν (Κάρντιφ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Λέιν (Φλίτγουντ Τάουν), Χουμ (Σάντερλαντ), Τσάρλς (Μάντσεστερ Σίτι), Σπένσερ (Χάντερσφιλντ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Νταντί), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜκΚαν (Πρέστον), ΜακΚάλμοντ (Λιντς), Ντόνελι (Μάδεργουελ), Μπόιντ-Μουνς (Μίντλεσμπρο), ΜακΚαν (Ρέιντζερς)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Κιλμαρνοκ), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ), Γουάιτ (Κάρντιφ), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσάρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το γεγονός πως προέρχονται και οι δύο από εντός έδρας ήττες στα ματς της πρεμιέρας δημιουργεί μεγάλη πίεση και στις δύο, αλλά λίγο παραπάνω στην Κύπρο, αφού σε περίπτωση δεύτερης σερί εντός έδρας αποτυχίας θα βρεθεί με το ένα... πόδι στην League D. Θα περιμένουν και οι δύο την ευκαιρία τους στο ματς, που δεν θα έχει πολλά γκολ με το Under να είναι η πιο ασφαλής επιλογή, αλλά στην απόδοση που το βρίσκουμε να μην έχει ιδιαίτερη αξία, οπότε επιλέγουμε το να σημειωθούν από 0 έως 1 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Βόρεια Ιρλανδία 6 5 1 2 3 7:10
  4 Κύπρος 6 5 1 2 3 4:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.84% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες