1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Ελλάδα

3/6/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 680
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 20' Hazard Thorgan

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 66' Tzavellas Giorgos

      Προϊστορία

      3/6/2021 ΒέλγιοΕλλάδα 1 - 1
      3/9/2017 ΕλλάδαΒέλγιο 1 - 2
      25/3/2017 ΒέλγιοΕλλάδα 1 - 1
      29/2/2012 ΕλλάδαΒέλγιο 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 313,279 88.2%
      X
      € 23,746 6.7%
      2
      € 18,076 5.1%
      Over
      € 30,722 58.0%
      Under
      € 22,212 42.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      149 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      Κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

      Κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

      Η Εθνική Ελλάδας δίνει φιλικό παιχνίδι στις Βρυξέλλες απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Βέλγιο, το οποίο ετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro 2020.

      ΒΕΛΓΙΟ

      Το Βέλγιο ξεκινάει άλλη μία μεγάλη διοργάνωση με φιλοδοξίες, βλέποντας τα μεγάλα του αστέρια να είναι στην πιο ώριμη τους ηλικία. Είναι το μεγάλο φαβορί σε όμιλο με Ρωσία, Φινλανδία και Δανία αλλά φυσικά ο στόχος είναι να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσει το τρόπαιο. Την Κυριακή δίνει το τελευταίο φιλικό με την Κροατία, ενώ το επόμενο Σάββατο ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στη Ρωσία.

      Στα προκριματικά του Μαρτίου για το Μουντιάλ πήρε δύο νίκες, με Ουαλία (3-1 εντός) και Λευκορωσία (8-0 εντός), ενώ ενδιάμεσα στα δύο ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία στην Πράγα.

      Μπαίνει στo Euro ως το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά η πίεση που υπάρχει ώστε η «χρυσή γενιά» του βελγικού ποδοσφαίρου να μην μείνει με άδεια χέρια είναι αρκετά μεγάλη. Παράλληλα τίθενται ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση του Έντεν Αζάρ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί έντονα με τραυματισμούς και δεν θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε όλοι με τη φανέλα της Τσέλσι, αλλά και του Κέβιντ Ντε Μπρόινε ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

      Εν όψει του σημερινού φιλικού τεστ με την Ελλάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δήλωσε: «Το φιλικό με την Ελλάδα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχουν Ολλανδό τεχνικό και θα μας πιέσουν ψηλά, ενώ αμυντικά είναι δυνατοί. Έτσι θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε μερικά δίδυμα και αν δούμε την κατάσταση μερικών παικτών».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται για το σημερινό ο κάπτεν/εξτρέμ Αζάρ (Ρεάλ), ο πολύτιμος επιθετικός μέσος Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), ο βασικότατος μέσος Βίτσελ (Ντόρτμουντ) και οι στόπερ Βερτόγχεν (Μπενφίκα), Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε). Ο Μαρτίνεθ προανήγγειλε ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον μέσο της Άντερλεχτ, Λοκόνγκα, ο οποίος έχει «κοπεί» από την 26αδα αλλά δίνει το «παρών» στην προετοιμασία, και αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον Τίλεμανς. Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει και ο στόπερ της Μπριζ, Μέχελε ο οποίος επίσης έχει «κοπεί» από την αποστολή για το Euro.

      Η αποστολή του Βελγίου:


      Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ), Μινιολέ (Μπριζ), Σελς (Στρασβούργο)

      Αμυντικοί: Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Βερτόγχεν (Μπενφίκα), Καράσκο (Ατλέτικο), Καστάν (Λέστερ), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Μενιέ (Ντόρτμουντ)

      Μέσοι: Ντεντόνκερ (Γουλβς), Πράετ (Λέστερ), Τίλεμανς (Λέστερ), Βάνακεν (Μπριζ), Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

      Επιθετικοί: Λουκάκου (Ίντερ), Μέρτενς (Νάπολι), Ντοκού (Ρεν), Τροσάρ (Μπράιτον), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας)

      Ρεζέρβες: Καμίνσκι (Μπλάκμπερν), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Σ. Λοκόνγκα (Άντερλεχτ), Χέινεν (Γκενκ), Φοκέ (Ρέιμς), Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Μέχελε (Μπριζ), Τ. Λουκάκου (Αντβέρπ), Βανεσντέν (Σταντάρ Λιέγης), Φερσχάρεν (Άντερλεχτ), Ντε Κετελάρε (Μπριζ)ΕΛΛΑΔΑ

      Μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro, ωστόσο θεωρήθηκε σκόπιμο να δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια με Βέλγιο και Νορβηγία εν όψει των προκριματικών αγώνων του Σεπτεμβρίου με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9).

      «Ναι, όταν είσαι επαγγελματίας και δεν είσαι στο Euro σίγουρα σε ενοχλεί και σε πειράζει. Αυτό ισχύει και για τους Έλληνες παίκτες και αυτό είναι ένα κίνητρο για εμάς. Να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ.

      Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τους δύο αγώνες που έδωσε στο ξεκίνημα της προκριματικής του Μουντιάλ. Ξεκίνησε με την σπουδαία ισοπαλία που απέσπασε μέσα στην Ισπανία (1-1), αλλά στη συνέχεια προσγειώθηκε απότομα μένοντας στο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία σε φιλικά και επίσημα (4-4-0).

      Εν όψει του φιλικού με το Βέλγιο, ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε: «Σεβόμαστε το γεγονός πως παίζουμε απέναντι στο Βέλγιο. Έχουν ατομικά πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να δείξουμε σημάδια προόδου. Να δούμε το τι μπορούμε να πετύχουμε σε τέτοιο επίπεδο. Θα δούμε εάν ανταποκρινόμαστε πιο καλά με τέτοιους αντιπάλους. Το ματς αυτό δίνει μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θα είναι ενδιαφέρον το πως μπορεί να σταθεί η ομάδα μας. Θέλουμε να αναπτυχθούμε ως ομάδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο μεσοεπιθετικός Φορτούνης (Ολυμπιακός) δεν θα ενισχύσει την ομάδα καθώς ζήτησε κι εξασφάλισε άδεια για οικογενειακούς λόγους. Απόντες από την αποστολή θα είναι επίσης οι τραυματίες Χατζηδιάκος (στόπερ, Άλκμααρ), Μαυρίας (μπακ-χαφ, Ομόνοια), Λημνιός (εξτρέμ, Κολωνία) και ο πρώτος σκόρερ φέτος στην Ολλανδία, Γιακουμάκης (φορ, Φένλο). Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Πούγγουρας (στόπερ, Παναθηναϊκός) και Σάλιακας (μπακ, ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ επέστρεψαν μετά από καιρό ο γκολκίπερ Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), ο αριστερός μπακ Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ) και ο μέσος Γαλανόπουλος (ΑΕΚ).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξαντρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (Νόριτς), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λεονάρντο Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Θανάσης Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Κώστας Μαυροπάνος (Αρσεναλ), Αχιλλέας Πούγγουρας (Παναθηναϊκός), Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα)

      Μέσοι: Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Δημήτρης Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μανώλης Σιώπης (Αλάνιασπορ), Κώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ),

      Επιθετικοί: Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ), Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ελλάδα θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Βέλγιο, το οποίο μπορεί να στερείται ορισμένων σημαντικότατων παικτών, αλλά διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να καλύψει τα κενά. Λογικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάει με συνταγή… Ισπανίας, δηλαδή θα κλειστεί στην άμυνα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ότι της παρουσιαστεί στην επίθεση. Εύκολα οι δύσκολα οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να πάρουν το ματς, αλλά ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Ανεβαίνει κάπως αν κυνηγήσουμε το άσο ημίχρονο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +14.04% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: No Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες