1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Δανία

18/11/2020 21:45
4 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1266 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Δανία - Βέλγιο στις 17/6/2021

Προϊστορία

17/6/2021 ΔανίαΒέλγιο 1 - 2
18/11/2020 ΒέλγιοΔανία 4 - 2
5/9/2020 ΔανίαΒέλγιο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 674,529 83.0%
X
€ 57,562 7.1%
2
€ 80,120 9.9%
Over
€ 33,073 53.9%
Under
€ 28,289 46.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

169 ψήφοι:

Μάχη για την κορυφή

Μάχη για την κορυφή

Το Βέλγιο στην τελευταία αγωνιστική του Nations League υποδέχεται τη Δανία και στους γηπεδούχους κάνει ακόμα και η ισοπαλία για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου.

ΒΕΛΓΙΟ

Βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στην τελική φάση του Nations League, αφού επικράτησε εντός έδρας επί της Αγγλίας με 2-0 χάρη σε γκολ του Τίλεμανς στο 10΄ και του Μέρτενς στο 24΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πάντως, δέχθηκε πολλές φάσεις με τον Λουκάκου να διώχνει πάνω στη γραμμή μια κεφαλιά του Χάρι Κέιν. Κόντρα στη Δανία παίζει την πρωτιά και την παίρνει ακόμα και με ισοπαλία.

«Ήταν δύσκολο, όπως αναμενόταν, γιατί η Αγγλία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας κόντρα σε μια ομάδα σαν κι αυτή. Η Αγγλία έπρεπε να αναλάβει κινδύνους και έπρεπε να αμυνθούμε καλά, αλλά νομίζω ότι ήμασταν πάντα συγκεντρωμένοι. Η Δανία είναι μια πολύ επιθετική ομάδα και αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον», ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος συνμπλήρωσε 50 ματς στον πάγκο της Εθνικής Βελγίου.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Μουνιέ και ο μέσος Βίτσελ. Έτοιμοι είναι οι αμυντικοί Μπογιάτα και Ντεντόνκερ.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ), Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάστεελς (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Βερτόνχεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Μπόρναου (Κολωνία), Ντελκρουά (Άντερλεχτ)

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Ντε Μπρόινε (Μάν. Σίτι), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τίλεμανς (Λέστερ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Πράετ (Λέστερ), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Καγεμπέ (Σαρλερουά), Φοκέt (Ρεμς)

Επιθετικοί: Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Ίντερ), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Βερσάερεν (Άντερλεχτ), Ντοκού (Ρεν), Ντε Κετελαρέ (Κλαμπ Μπριζ), Λουκεμπάκιο (Χέρτα).

ΔΑΝΙΑ

Κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή για την πρωτιά στον Α΄ όμιλο, αφού κέρδισε με 2-1 την Ισλανδία με γκολ στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ισλανδία και ελπίζει. Ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 12΄, αλλά οι Ισλανδοί ισοφάρισαν με τον Κιάρτανσον στο 85'. Όμως, με νέα εκτέλεση πέναλτι του Έρικσεν στο 90+2΄ πήρε το τρίποντο. Κόντρα στο Βέλγιο θέλει μόνο τη νίκη για την κορυφή, αφού τίποτα άλλο δεν της κάνει. Η πορεία της στον όμιλο είναι επιτυχημένη.

«Ήταν υπέροχο για εμάς να πετύχουμε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις. Δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Δεν ήταν τυχαίο, γιατί έχει συμβεί στο παρελθόν, οπότε δείχνει πραγματικά κάποιο χαρακτήρα. Τώρα λοιπόν είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη και το γεγονός ότι μπορούμε να πάμε στο Βέλγιο την Τετάρτη και να παίξουμε έναν τελικό. Είναι το δικό μου όνειρο, και ίσως μπορεί να ακούγεται υψηλό», τόνισε ο κόουτς Kάσπερ Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Χόιμπεργκ. Δεν είναι έτοιμος ο επιθετικός Ντόλμπεργκ και ο μέσος Λάρσεν.

Η αποστολή της Δανίας

Τερματοφύλακες: Μίκελσεν (Λίνγκμπι), Σμάιχελ (Λέστερ), Λοσλ (Έβερτον),Φαλκ (Κοπεγχάγη),

Αμυντικοί: Κίερ (Μίλαν), Μεχλ (Γκενκ), Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Σχολτζ (Μίντιλαντ), Μπαχ (Σοντερίσκε), Άλμαν (Όλντμποργκ), αμυντικούς Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκααρντ (Μπρεντφορντ)

Μέσοι: Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Έρικσεν (Ίντερ), Βας (Βαλένθια), Γιόνσον (Κάντιθ), Ντάσκγορντ (Σαμπντόρια), Λίντσερ (Μπρόντμπι), Άντερσεν (Όλμποργκ), Χόιμπεργκ (Τότεναμ) και Γένσεν (Μπρέντφορντ)

Επιθετικοί: Ντόλμπεργκ (Νις), Βιντ (Κοπεγχάγη), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Πόουλσεν (Λειψία), Σίστο (Μίντιλαντ), Άντερσεν (Όλμποργκ).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Βέλγιο θα είναι ικανοποιημένο και με την ισοπαλία, αλλά παίζει πάντα για τη νίκη, αφού έχει τεράστια ποιότητα. Οι Δανοί θα παλέψουν για την έκπληξη, αφού και αυτοί έχουν μεγάλο ταλέντο μεσοεπιθετικά. Θα επιλέξουμε το over.

FACTS

  • Η ομάδα Δανία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Βέλγιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 6 15 5 0 1 16:6
  2 Δανία 6 10 3 1 2 8:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες