Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Βέλγιο

5/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 915
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1340 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Δανία - Βέλγιο στις 17/6/2021

Προϊστορία

17/6/2021 ΔανίαΒέλγιο 1 - 2
18/11/2020 ΒέλγιοΔανία 4 - 2
5/9/2020 ΔανίαΒέλγιο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 174,222 29.7%
X
€ 76,426 13.0%
2
€ 336,657 57.3%
Over
€ 47,845 43.6%
Under
€ 61,774 56.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

225 ψήφοι:

Με νέο προπονητή η Δανία

Με νέο προπονητή η Δανία

Η Δανία έχει σαφώς πιο επιθετικό χαρακτήρα με την έλευση του προπονητή Κάσπερ Χιούλμαντ και υποδέχεται το Βέλγιο που είχε το απόλυτο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΔΑΝΙΑ

Ο 48χρονος προπονητής, Κάσπερ Χιούλμαντ θα κάνει το ντεμπούτο του ως εθνικός τεχνικός της Δανίας, αντικαθιστώντας τον Ογκε Χαράιντε. Έχει πιο επιθετική φιλοσοφία από τον προκάτοχο του και προπονεί για πρώτη φορά εθνική, αφού είχε δουλέψει στη Νόρτζελαντ και στη Μάιντζ.

Πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro χωρίς να γνωρίσει ήττα στα προκριματικά (4-4-0) και προκρίθηκε ως δεύτερο. Εξαιρετικά τα πήγε και στο Nations League και προβιβάστηκε στο 1ο γκρουπ, έχοντας σαφώς πιο δύσκολο έργο.

«Eίναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ποιοι παίκτες μπορούν να παίξουν 90 λεπτά δυο φορές και είναι γεγονός ότι επιτρέπεται μόνο να κάνουμε τρεις αλλαγές στο Nations League. Το ιατρικό μας τμήμα και οι εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης πρέπει να το αξιολογήσουν. Φυσικά, επιλέγουμε τους παίκτες με βάση το ποιος μπορεί να προσφέρει καλύτερα στο παιχνίδι για εμάς. Αλλά πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι δεν πρέπει να αντικατασταθούν», είπε ο Κάσπερ Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Προκάλεσε εντύπωση που δεν κλήθηκε ο άσος της Τζένοα, Λάσε Σένε.

Η αποστολή της Δανίας

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Ρόνοου (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γιόνας Λεσλ (Εβερτον)

Αμυντικοί: Γιόργκενσεν (Φενέρμπαχτσε), Κίερ (Μίλαν), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκορντ (Μπρέντφορντ), Βέστεργκορντ (Σαουθάμπτον), Αντερσεν (Λυών), Μελ (Γκενκ)

Μέσοι: Ερικσεν (Ιντερ), Ντιλένι (Ντόρτμουντ), Βας (Βαλένθια), Μπρουν Λάρσεν (Χόφενχαϊμ), Κρίστιανσεν (Μάλμε), Πιέρ Εμίλ Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Φαλκ (Κοπεγχάγη), Νόργκορντ (Μπρέντφορντ)

Επιθετικοί: Πόουλσεν (Λειψία), Κορνέλιους (Πάρμα), Ντόλμπεργκ (Νις), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Σκοφ (Χόφενχαϊμ)

ΒΕΛΓΙΟ

Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στα προκριματικά του Euro, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο με 10 στις 10 νίκες. Μπροστά πέταγε φωτιές σημειώνοντας 40 γκολ και δέχθηκε μόλις 3. Έξαλλος ήταν ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τα fake news περί κρούσματος κορονοϊού στον τερματοφύλακα, Τίμπο Κουρτουά.

«Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Δανία έχει μια καλή ομάδα με μερικούς φανταστικούς παίκτες, ειδικά τους επιθετικούς. Έχουν επίσης έναν νέο προπονητή, τον Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος είναι γνωστός για την επιθετική του προσέγγιση στο παιχνίδι. Είναι μια γεύση από αυτό που μας περιμένει στο Euro. Υπάρχουν διαφορετικές αλλαγές στην ομάδα μας. Πολλοί παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν τα δύο παιχνίδια. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του καθενός, αλλά επιστρέφουν από μια μακρά περίοδο ανάπαυσης μετά το Covid-19, οπότε είναι φυσιολογικό να μην μπορούν να παίξουν τα δύο παιχνίδια, ανέφερε ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκεται στην αποστολή ο τραυματίας Ντε Μπρούιν και ο Κομπανί που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Ρουφ (Γάνδη), Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ)

Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Τότεναμ), Μουνιέ (Ντόρτμουντ), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Βερτόνγκεν (Μπενφίκα), Ντεναγιέρ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς)

Μέσοι: Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Καστάν (Λέστερ), Καράσκο (Νταλιάν), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Πρατ (Λέστερ), Τίλεμανς (Λέστερ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Ντοκού (Αντερλεχτ), Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Ιντερ), Ντιματά (Λίβερπουλ), Τροσάρ (Μπράιτον), Βερσχάρεν (Αντερλεχτ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία με το νέο της προπονητή θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην επίθεση, όπου ξεχειλίζει από ποιότητα και απέναντι της θα βρει το... πολυβόλο που λέγεται Βέλγιο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 6 15 5 0 1 16:6
  2 Δανία 6 10 3 1 2 8:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +7.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες