3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Βέλγιο

Προϊστορία

17/6/2021 ΔανίαΒέλγιο 1 - 2
18/11/2020 ΒέλγιοΔανία 4 - 2
5/9/2020 ΔανίαΒέλγιο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,160,780 38.1%
X
€ 1,107,495 10.2%
2
€ 5,640,079 51.7%
Over
€ 569,169 47.0%
Under
€ 642,309 53.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

262 ψήφοι:

Ειδήσεις

Για τον Έρικσεν οι Δανοί κόντρα στο ανώτερο Βέλγιο

Για τον Έρικσεν οι Δανοί κόντρα στο ανώτερο Βέλγιο

Η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο στην Κοπεγχάγη για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro. Θα παίξουν και για τον Έρικσεν οι Δανοί οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από όσα έζησαν, ξεκίνησαν φουριόζοι οι Βέλγοι.

ΔΑΝΙΑ

Το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Φινλανδία δεν χρίζει ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής κριτικής από την στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο χορτάρι του γηπέδου της Κοπεγχάγης στο 43’ της αναμέτρησης. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, παίκτες και κόσμος είχαν βάλει τα κλάματα, οι γιατροί κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να επαναφέρουν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ανέκτησε τις αισθήσεις του και εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Δανία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτή που έψαξε το γκολ, όμως ο Χραντέτσκι σταμάτησε τόσο το σουτ του Βιντ στο 7’ όσο και την κεφαλία του Χόιμπιεργκ στο 15’. Ο Έρικσεν απείλησε ξανά στο 19’, το παιχνίδι διακόπηκε με απόφαση της UEFA μετά το συμβάν αλλά αποφασίστηκε η επανέναρξη του από την στιγμή που ο μέσος της Ίντερ φαινόταν πως ήταν καλά.

Στην μοναδική ουσιαστική φάση που απειλήθηκε στο παιχνίδι δέχτηκε και το γκολ από κεφαλιά του Πογιάνπαλο στο 53’ όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει. Κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πόουλσεν από τον Αραγιούρι όμως ο Χόιμπιεργκ νικήθηκε από τον Χραντέτσκι και οι Δανοί αποχώρησαν ηττημέμενη από το γήπεδο.

Ήταν δύσκολο να υπάρχει η κατάλληλη συγκέντρωση και ψυχολογία για να συνεχίσουν οι παίκτες της να αγωνίζονται στο παιχνίδι, ο Πίτερ Σμάιχελ (πατέρας του τερματοφύλακα της Εθνικής και πρωταθλητής Ευρώπης το 1992) τα έβαλε με την UEFA τονίζοντας πως πίεσε τους ποδοσφιαριστές να συνεχίσουν το παιχνίδι αλλά όλα έρχονται σε 2η μοίρα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι καλά, έστειλε το δικό του μήνυμα από το νοσοκομείο και θα ήθελε να βρεθεί και διά ζώσης στο γήπεδο. Οι συμπαίκτες του θα παίξουν σαφώς και γι΄αυτόν, η χθεσινή νίκη της Ρωσίας τους δίνει πιθανότητες πρόκρισης αλλά το Βέλγιο μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

«Ο κορωνοϊός μπορεί να οδηγήσει στην αναβολή ενός παιχνιδιού για 48 ώρες, μία ανακοπή καρδιάς μάλλον όχι. Δεν ήταν σωστό να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά έδειξαν απίστευτη δύναμη. Σίγουρα θα είναι μία συναισθηματική στιγμή όταν θα ξαναμπούμε στο παιχνίδι με το Βέλγιο για να δούμε και πάλι τους φιλάθλους μας», τόνισε ο κόουτς Χιούλαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Προφανώς ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα δώσει το παρών και αγωνιστικά αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Δανία

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ-Βας,Κιάερ,Κρίστενσεν,Μέλε- Ντιλέινι,Χόιμπιεργκ Σκοβ Όλσεν,Πόουλσεν,Μπρέιθγουεϊτ-Ντόλμπεργκ

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λεσλ (Μίντιλαντ).

Αμυντικοί: Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Γιοακίμ Άντερσεν (Φούλαμ), Γιανς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιοακίμ Μέλε (Αταλάντα), Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη).

Μέσοι: Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Πιέρ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Κρίστιαν Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ),Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε),Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια).

Επιθετικοί: Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη).

ΒΕΛΓΙΟ

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στην πρεμιέρα της απέναντι στην Ρωσία και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου πήρε μία άνετη νίκη. Ο φορ της Ίντερ είπε «ευχαριστώ» στο δώρο της αντίπαλης άμυνας και αφύλαχτος μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 10’. Η αντίπαλος της προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Κουρτουά ήταν σταθερός και στο 18’ ο Ντεντόνκερ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Στο 34’ ο Μενιέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και κάπου εκεί το παιχνίδι έδειξε να τελειώνει. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι παίκτες του Μαρτίνεθ είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο και στο 88’ ο Λουκάκου υποδέχτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Καράσκο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έδειξε για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, έπαιξε όσο χρειάστηκε και πήρε μία σημαντική νίκη. Η απουσία των Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ και Βίτσελ δεν μπορούμε να πούμε ότι φάνηκε αλλά με αυτούς τους τρεις σε καλή κατάσταση η δυναμική της ομάδας αυξάνεται κατακόρυφα. Με νίκη σήμερα εξασφαλίζει κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη θέση του ομίλου, θέλει να αποφύγει κάποια δυνατή ομάδα στους «16». Γενικά δεν ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Ρωσία, θα θέλαμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε μία ομάδα που θα του ασκήσει πίεση καθώς η άμυνα του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

«Στα χαρτιά ήταν πιθανόν το πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουμε αρχικά την Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη, μετά την Δανία στην Κοπεγχάγη και έπειτα να επιστρέψουμε πάλι στην Αγία Πετρούπολη. Πρέπει να προσαρμοστούμε κατάλληλα», τόνισε ο κόουτς Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα προέκυψε με τον μπακ της Λέστερ, Τίμοθι Καστάνιε ο οποίος υπέστη έξι κατάγματα στο πρόσωπο στο παιχνίδι με την Ρωσία και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή θα βρεθούν ο μέσος Βίτσελ και ο μεσοεπιθετικός Κέβιν Ντε Μπρόινε και είναι πολύ πιθανό να λάβουν χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη δύσκολα να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα ο στόπερ Βερτόνγκεν.

Πιθανή ενδεκάδα: Κουρτουά-Άλντερβαϊλντ,Μπογιάτα,Βερμάαλεν-Μενιέ,Τίλεμανς,Ντεντόνκερ,Θ. Αζάρ-Μέρτενς, Καράσκο, Λουκάκου.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Ματς Σελς (Στρασμπούρ)

Αμυντικοί: Τόνι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντέντρικ Μπογιάτα (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λιόν), Τόμας Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε), Γιαν Βερτόνγκεν (Μπενφίκα), Τομάς Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νασέρ Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Ντένις Πράετ (Λέστερ), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βανάκεν (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Τζέρεμι Ντοκού (Ρεν), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Λεάντρο Τροσάρντ (Μπράιτον), Μίτσι Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστησαν άπαντες στο περιστατικό με τον Έρικσεν. Όλοι θέλουν να παίξουν και γι΄ αυτόν ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το νοσοκομείο αλλά το θέμα είναι ότι η έλλειψη του «ρίχνει» την ποιότητα της ομάδας. Από την άλλη το Βέλγιο θέλει τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και ο Λουκάκου δείχνει πως συνεχίζει να βρίσκεται σε φόρμα. Σε αξιόλογες τιμές το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.56 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 2ος όμιλος
  1 Βέλγιο 3 9 3 0 0 7:1
  2 Δανία 3 3 1 0 2 5:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: X
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Under
  • » Ο PROPHET, με το υψηλότερο yield +28.15% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες