Χωρίς τον βασικό φορ του ο Άρης
Ο Άρης Λεμεσού για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου υποδέχεται τη Μπέτις που αναμένεται να κάνει rotation.Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θα είναι ένα παρά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θέλουμε να το απολαύσουμε χωρίς πίεση και έτσι τότε βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες που γνωριζόταν κάθε λεπτομέρεια του αντιπάλου. Τακτικά θεωρώ είμαστε παρά πολύ καλή ομάδα. Η συγκέντρωση είναι το κλειδί.», δήλωσε ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφσκι.
Πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Κύπρου, αφού φιλοξένησε τον Εθνικό Άχνας και πανηγύρισε το τρίποντο μετά το 2-0. Πριν ακόμα συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα καθάρισε το ματς, ανοίγοντας στο σκορ με τον Μόντορ στο 4ο λεπτό της συνάντησης και ο Στρούσκι στο 25' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, ο Άρης βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή και τον Απόλλων Λεμεσού.
Αγωνιστικά Νέα: Τεράστια η απώλεια του επιθετικού Κακόριν.
ΜΠΕΤΙΣΠαρέμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική αήττητη (1-4-0) στη LaLiga, αφού αντιμετώπισε την Χετάφε στη Μαδρίτη και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Μπήκε με το πόδι στο γκάζιστον αγωνιστικό χώρο, καθώς προηγήθηκε μόλις στα 57 δευτερόλεπτα με τον Ρόκα, έπειτα από φοβερή μπαλιά του Μπόρχα Ιγκλέσιας, όμως, στο 17' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ωραία κεφαλιά του Μπόρχα Μαγιοράλ.
«Ο όμιλος είναι ίσος και δεν θα λυθεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Είμαστε σε σταθερή θέση στο πρωτάθλημα και τα πάμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε μέσα σε αυτό που περιμέναμε στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε βαθμούς για να κάνουμε ένα ακόμη άλμα στην κατάταξη. Η κατάταξη αντικατοπτρίζει τέλεια την πορεία του ομίλου. Είναι περισσότερο πεποίθηση παρά πραγματικότητα να πιστεύει κανείς ότι ο Άρης είναι μια εύκολη ομάδα, αλλά έχει όλες τις πιθανότητες να προκριθεί, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου», τόνισε ο Πελεγκρίνι.
Αγωνιστικά Νέα: Λείπουν καιρό ο μπακ Σαμπαλί, ο στόπερ Μπάρτρα και ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ.
Εκτίμηση
Ο Άρης Λεμεσού δεν είναι μια ομάδα που φοβάται να παίξει και να επιτεθεί και απόψε δεν μπορεί να υπολογίζει στον καλύτερο επιθετικό της. Απέναντι της θα βρει μια Μπέτις που αναμένεται να κάνει rotation. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα προτιμήσουμε το over.
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Σίτι
Ρέξαμ
Μπέρμιγχαμ
Μπόκα Τζούνιορς
Λανούς
Ουνιόν Σάντα Φε
Σαρμιέντο Χουνίν
Αούστρια Λουστενάου
WSG Τιρόλ
Γκενκ
ΣΚ Μπέβερεν
Λιλ
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπραουνσβάιγκ
Χέρτα Βερολίνου
Μπόχουμ
Όσναμπρικ
Μπάγερν Μονάχου
Στουτγκάρδη
Χόρσενς
Βίμποργκ
Ντρόχεντα Γιουνάιτεντ
Ντάνταλκ
Σεντ Πάτρικς
Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ
Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ
Σέλμπουρν
Μποέμιαν
Σλίγκο Ρόβερς
Αλαβές
Βιγιαρεάλ
Σανταντέρ
Έλτσε
Μίλαν
Βενέτσια
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Ομόνοια 29ης Μαΐου
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Νέα Σαλαμίνα
Τιχουάνα
Πούμας
Νεκάξα
Κρουζ Αζούλ
Ατλάντε
Λεόν
Χρόνινγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Ρίο Άβε
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Ερζουρουμσπόρ
Ρέιντζερς
Σπάρτα Πράγας