Έντονη φημολογία αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το μέλλον του Ντάβιντε Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός αμυντικός φαίνεται πως βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο...
Τελειώνει ο Βανόλι
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Ολοένα και περισσότερο δυσκολεύει η κατάσταση στην ομάδα. Ο Βανόλι πραγματοποίησε πολλές αλλαγές κόντρα στην Λωζάνη για το Κόνφερενς Λιγκ, με αποτέλεσμα να χάσει και αυτό το ματς με 1-0. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, αφού νωρίτερα είχε χάσει και τον... τελικό από την Βερόνα με 1-2. Με τα πολλά αρνητικά και διαδοχικά αποτελέσματα η κατάσταση έχει ξεφύγει και ήδη γίνονται συζητήσεις με τον Παρατίτσι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αυτές τις ημέρες. Πιθανό να είναι και το τελευταίο ματς του Βανόλι στον πάγκο, ο οποίος για σήμερα θα αλλάξει και το σύστημα του βάζοντας 4 παίκτες στην άμυνα. Στην βαθμολογία παραμένει τελευταία χωρίς νίκη μετά από 15 αγωνιστικές έχοντας την χειρότερη άμυνα με 26 γκολ παθητικό, αλλά και μία από τις χειρότερες επιθέσεις με 12 τέρματα στο ενεργητικό της. Διαθέτει και τον χειρότερο απολογισμό εντός έδρας με ρεκόρ 0-2-5. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Πάρμα.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο μπακ Λάμπτεϊ (2/0), ενώ δεν είναι έτοιμοι ακόμα ο μπακ χαφ Γκόζενς (9/1) και ο μέσος Φατσίνι (10/0).
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0. Ήταν εξαιρετική καθώς δημιούργησε πολλές τελικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε όσο θα περίμενε από τη Νάπολι. Επέστρεψε στις νίκες με τον καλύτερο τρόπο και έφτασε τους 21 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 10η θέση. Πλέον, μπορεί να κοιτά με αξιώσεις και λίγο πιο ψηλά αφού οι διαφορές είναι μικρές. Εκτός έδρας βρίσκεται με ρεκόρ 3-1-3, σε έναν απολογισμό που την κάνει επικίνδυνη.
«Η Φιορεντίνα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, μία ποιοτική ομάδα. Μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να κάνεις υπολογισμούς στο ποδόσφαιρο. Κανένας δεν σκεφτόταν πως θα βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο γήπεδο με την σωστή ενέργεια και προσέγγιση. Θέλουμε να χτίσουμε στην καλή δουλειά που κάναμε κόντρα στην Νάπολι», δήλωσε ο Ρούνγιαϊτς. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Λάτσιο.
Αγωνιστικά Νέα: Στο Κόπα Άφρικα βρίσκονται ο μέσος Μοντέστο (3/0) και ο επιθετικός Μπάγιο (9/0). Εκτός είναι ο μπακ χαφ Καμαρά (9/0), ο μπακ Ζεμούρα (9/0) και ο μέσος Ατά (13/1).
Εκτίμηση
Ο Βανόλι θα αποτελέσει παρελθόν και η κατάσταση στην Φιορεντίνα αυτή την στιγμή δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Πολλά προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ου σαφώς και επηρεάζουν. Η Ουντινέζε έρχεται από σημαντική νίκη, παίζει καλά και μπορεί να κάνει ζημιές. Με ρίσκο στο διπλό.
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λέουβεν
Σερκλ Μπριζ
Σιντ Τρούιντεν
Μαλίν
Αντβέρπ
Άντερλεχτ
Κλαμπ Μπριζ
Γάνδη
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κορίνθιανς
Οσέρ
Μονακό
Χαϊντενχάιμ
Μπάγερν Μονάχου
Μάιντζ
Ζανκτ Πάουλι
Μαρόκο
Κομόρες
Καβάλα
Νίκη Βόλου
Πανιώνιος
Αιγάλεω
Παναργειακός ΑΠΟ
Ολυμπιακός Β'
ΠΑΟΚ Β'
Ηρακλής
Ελλάς Σύρου
Ηλιούπολη
ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
Ατρόμητος
ΑΕΚ
ΟΦΗ
Μπέτις
Χετάφε
Έλτσε
Ράγιο Βαγιεκάνο
Τζιρόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ
Μπαρτσελόνα
Τζένοα
Αταλάντα
Σασσουόλο
Τορίνο
Φόλενταμ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Φορτούνα Σιτάρντ
Άλκμααρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χρόνινγκεν
Φέγενορντ
Τβέντε
Σάντα Κλάρα
Αρούκα
Τοντέλα
Κάζα Πία
AVS Φουτεμπόλ
Νασιονάλ Μαδέιρα
Σέλτικ
Αμπερντίν
Χαρτς
Ρέιντζερς
Νάπολι
Ίντερ
Γιουβέντους
Μίλαν
Λάτσιο
Κόμο
Ρόμα
Μπολόνια
Κρεμονέζε
Κάλιαρι
Λέτσε
Βερόνα
Πίζα
Πάρμα
Άσσος.