Έχει τον τρόπο της η Ρόμα
Η Ρόμα υποδέχεται τη Μόντσα για την 4η αγωνιστική της Σέριε Α’. Έφυγαν με την ισοπαλία από το Τορίνο και το ντέρμπι με την Γιουβέντους οι γηπεδούχοι, τρίτη σερί ήττα γνώρισαν οι φιλοξενούμενοι.
ΡΟΜΑ Στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα «ενοχλητική» αλλά στην επανάληψη απείλησε αρχικά με τον Έιμπραχαμ στο 68’ και στην εξέλικη της φάσης ο Άγγλος φορ ισοφάρισε από κοντά έπειτα από ασίστ του Ντιμπάλα. Από εκεί και έπειτα όμως δεν σημειώθηκε κάτι άλλο αξιόλογο στο παιχνίδι και έτσι έμεινε το τελικό 1-1.
Ίσως αν ρωτούσε κανείς τον Μουρίνιο πριν το παιχνίδι αν θέλει να πάρει ένα βαθμό και να φύγει χωρίς να παίξει, μπορεί και να το έκανε. Ο Πορτογάλος ξέρει πως δεν θα “περάσουν” πολλές ομάδες από το Τορίνο, η δική του δείχνει χαρακτήρα και αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να θεωρηθεί διεκδικήτρια του Σκουντέτο. Στα μεταγραφικά μάλιστα επισημοποίησε την απόκτηση του φορ Μπελότι ενώ είναι θέμα η ημερών και η επισημοποίηση του δανεισμού του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι μέσοι Βαϊνάλντουμ και Νταρμπόε και ο εξτρέμ Ζανιόλο.
ΜΟΝΤΣΑ Οι απαιτήσεις στην ομάδα από την αρχή της σεζόν είναι πιο υψηλές από ότι θα φανταζόταν κανείς για μία νεοφώτιστη όμως οι τρεις σερί ήττες και μάλιστα οι δύο εντός έχουν ήδη φέρει προβληματισμό στους διοικούντες. Ο κόουτς Στρόπα δεν νιώθει άνετα πλέον στην άκρη του πάγκου, το να πάρει αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο» μοιάζει αρκετά δύσκολο ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Αταλάντα.
«Με κάποιες προσθήκες μπορούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση και θέλει χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολο να σώσεις ή να ανεβάσεις την ομάδα. Οι τρεις ήττες πάντως δεν μας προσθέτουν παραπάνω βάρος», τόνισε ο κόουτς Στρόπα.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Ντ’ Αλεσάντρο και Ντάνι Μότα, και οι στόπερ Μαρί και Ρανόκιa
Εκτίμηση
Η Ρόμα πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Γιουβέντους, δεν άξιζε κάτι παραπάνω και τώρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Στην έδρα της τέτοια παιχνίδια έχει μάθει να τα κερδίζει με τον Μουρίνιο, είτε με εύκολο είτε με δύσκολο τρόπο. Η Μόντσα μετράει μόνο ήττες για την ώρα, έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες αλλά στο γήπεδο δεν της βγαίνει. Ίσως ανοιχτεί, σίγουρα κάποια στιγμή θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Θα πάμε με τα 2-3 Goals.
Ίπσουιτς
Μίντλεσμπρο
Μάντσεστερ Σίτι
Άρσεναλ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Μπέρνλι
Έβερτον
Λίβερπουλ
Άστον Βίλα
Σάντερλαντ
Αλντοσίβι
Ρασίνγκ Κλουμπ
Ρίβερ Πλέιτ
Μπόκα Τζούνιορς
Ροσάριο Σεντράλ
Σαρμιέντο Χουνίν
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ατλέτικο Τουκουμάν
Ιντεπεντιέντε
Ντεφένσα Xoυστίσια
Αούστρια Βιέννης
Σάλτσμπουργκ
Λασκ Λίντσερ
Στουρμ Γκρατς
Χάρτμπεργκ
Ραπίντ Βιέννης
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Κλαμπ Μπριζ
Γάνδη
Σιντ Τρούιντεν
Ντέντερ
Σερκλ Μπριζ
Κρουζέιρο
Γκρέμιο
Βιτόρια Μπαΐα
Κορίνθιανς
Σαπεκοένσε
Μποταφόγκο
Βάσκο Ντα Γκάμα
Σάο Πάουλο
Παρί Σεν Ζερμέν
Λυών
Στρασβούργο
Ρεν
Ναντ
Μπρεστ
Μετς
Παρί
Μονακό
Οσέρ
Γκρόιτερ Φιρτ
Ντάρμσταντ
Γκλάντμπαχ
Μάιντζ
Μπάγερν Μονάχου
Στουτγκάρδη
Φράιμπουργκ
Χαϊντενχάιμ
Βέιλε
Κοπεγχάγη
Σίλκεμποργκ
Φρεντερίτσια
Νόρτζελαντ
Βίμποργκ
Οντένσε
Ράντερς
Χανιά
Ηλιούπολη
Ελλάς Σύρου
Καλλιθέα
Παναργειακός ΑΠΟ
Αιγάλεω
ΑΕΚ
ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Λος Άντζελες
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νάσβιλ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σάρλοτ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Κολόμπους Κρου
Ντάλας
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ορλάντο Σίτι
Ντιναμό Χιούστον
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σαν Ντιέγκο
Σιάτλ Σάουντερς
Σεντ Λούις Σίτι
Σινσινάτι
Σικάγο Φάιαρ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
DC Γιουνάιτεντ
Ασάνε
Στρόμεν
Έγκερσουντ
Μπρίνε
Οντ
Στάμπαεκ
Άλκμααρ
Ναϊμέγκεν
Σέλτικ
Σεντ Μίρεν
Χάκεν
Γκάις
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Κάλμαρ
Νάπολι
Μίλαν
Γιουβέντους
Ίντερ
Λάτσιο
Αταλάντα
Φιορεντίνα
Μπολόνια
Σασσουόλο
Έμπολι
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα
Τορίνο
Βερόνα
Σπέτσια
Λέτσε
Κρεμονέζε
Σαμπντόρια