Δυνατή η Γκλάντμπαχ, ανεβαίνει η Χέρτα
Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Χέρτα για την 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Από ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες.
Μπορεί να χαρακτηριστεί και λίγο άτυχη κυρίως με τον τρόπο που ήρθε το 2-2 στο τέλος. Έδειξε όμως διάθεση να παίξει και να έχει την πρωτοβουλία ενώ δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Θέλουμε λίγα ακόμα παιχνίδια για να καταλάβουμε ακριβώς το στυλ που θέλει να δώσει ο Φάρκε στην ομάδα, σίγουρα όμως δεν θα είναι μία Γκλάντμπαχ που θα περιμένει τον αντίπαλο της.
«Περιμένω ένα περίπλοκο παιχνίδι. Η Χέρτα είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική. Μπορείς ήδη να δεις την πρόοδο τους με τον Σβαρτς στον πάγκο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κερδίσουν αρκετούς βαθμούς αυτή τη σεζόν. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γι’ αυτούς αλλά και εμείς είμαστε μία ομάδα με ποιότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας», σχολίασε ο κόουτς Φάρκε.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Στιντλ, του μπακ Μπενσεμπαϊνί, του στόπερ Ελβέντι και του επίσης στόπερ Ιτακούρα. Υπέρ τους οι πιθανότητες.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερα τελειώματα και να κερδίσει. Ο ένας βαθμός στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν είναι ικανοποιητικός ειδικά αν θέλει να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες. Είναι νωρίς βέβαια ακόμα για να την κρίνουμε, την περιμένουμε βέβαια σαφώς καλύτερη με βάση και το ρόστερ που έχει.
«Σε σχέση με τους άλλους αντιπάλους μας, η Γκλάντπαχ παίζει με τέσσερις στην άμυνα και ψάχνει να κερδίσει γρήγορα την μπάλα. Θα χρειαστούμε μία διαφορετική προσέγγιση απ’ ότι στα άλλα παιχνίδια. Υπάρχουν θέματα που τα έχουμε αναλύσει για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις στο παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Σβαρτς.
Αγωνιστικά Νέα: . Παραμένουν εκτός ο στόπερ Αλντερέτα και οι επιθετικοί Ενγκανκάμ και Ενσονά. Ίσως επιστρέψει ο μεσοεπιθετικός Ρίχτερ, αμφίβολος ο εξτρέμ Μαολιντά.

Εκτίμηση
Η Γκλάντμπαχ για την ώρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από τη Χέρτα η οποία ούτε φέτος μας γεμίζει το μάτι. Τα «πουλάρια» βρίσκουν εύκολα λύσεις επιθετικά, έχουν σκοράρει ήδη 5 γκολ σε δύο παιχνίδια και στην έδρα τους είναι πιο δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν ακόμα τα πατήματα τους, θα πηγαίναμε με τον άσο αλλά σε αυτές τις τιμές δεν αξίζει. Οριακά αποδεκτό το over κοντά στο 1.60.