Επιστροφή Ντάρνταϊ στη Χέρτα
Η Χέρτα υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Με «νέο» προπονητή οι απογοητευμένοι γηπεδούχοι, δεν θέλουν να μπλέξουν οι φιλοξενούμενοι.
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι παρουσιάζεις τέτοια εικόνα τότε το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν και εξελίξεις. Ο Σάντρο Σβαρτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και έτσι η διοίκηση στράφηκε για άλλη μία φορά στο πρόσωπο του Παλ Ντάρνταϊ για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τα κατάφερε το 2021, τώρα είναι ακόμη δυσκολότερη η κατάσταση. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, στο -5 από την παραμονή της και η αγωνιστική της εικόνα είναι κακή. Ο Ούγγρος βέβαια θα παρουσιάσει ένα «σφιχτό» σύνολο που το μόνο που θα το ενδιαφέρει πλέον είναι να παίρνει αποτελέσματα, τίποτα παραπάνω.
«Έχουμε καλή ομάδα πάνω στην οποία μπορούμε να βασιστούμε. Έχουμε ήδη μελετήσει τον αντίπαλο μας. Εκτιμώ τον Όλε Βέρνερ και τον σύλλογο αλλά κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Αν κάνουμε αυτά που θέλουμε θα κερδίσουμε. Για αυτό πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι», σχολίασε ο κόουτς Ντάρνταϊ.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Ουρέμοβιτς (19/0). Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Ετζούκε (15/0) και ο μέσος Μποέτιους (18/0).
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το προβάδισμα της, κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι συμπλήρωσε αισίως έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-4) στην Μπουντεσλίγκα. Ξέρει πως σε περίπτωση ήττας σήμερα θα αρχίσει να μπλέκει και η ίδια σε περιπέτειες αλλά είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει αρκετά καλό πρόσωπο και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην παραμονή τους. Δεν αλλάζει το στυλ της όποιος και να είναι ο αντίπαλος, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναλάβει την πρωτοβουλία και θεωρώ πως δύσκολα θα βρει χώρους.
«Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο καθαρά για την αντίπαλη ομάδα. Δεν είμαστε σίγουροι για το πως θα εμφανιστεί η Χέρτα και με ποια βάση. Το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε και άλλη επιλογή», επισήμανε ο κόουτς Βέρνερ.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή των φορ Φίλκρουγκ (26/16) και των στόπερ Πίπερ (25/2) και Βελίκοβιτς (23/1) με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους. Σταθερά εκτός ο αμυντικός Άγκου (3/0).
Εκτίμηση
Η Χέρτα βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Ντάρνταϊ δύσκολα θα πάρει ρίσκα και θα προσπαθήσει πρώτα για το μηδέν στην άμυνα. Η Βέρντερ είναι μία ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις αλλά το θέμα είναι πόσους κενούς χώρους θα βρει στο Βερολίνο. Παίζεται το under.
Άστον Βίλα
Τότεναμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λίβερπουλ
Μπόρνμουθ
Κρίσταλ Πάλας
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπελγράνο
Σαρμιέντο Χουνίν
Ρασίνγκ Κλουμπ
Ουρακάν
Αλντοσίβι
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Ρίβερ Πλέιτ
Ατλέτικο Τουκουμάν
Ροσάριο Σεντράλ
Τίγκρε
Αούστρια Βιέννης
Χάρτμπεργκ
Σάλτσμπουργκ
Στουρμ Γκρατς
Μαλίν
Γάνδη
Αντβέρπ
Σταντάρ Λιέγης
Άντερλεχτ
Κλαμπ Μπριζ
Ντέντερ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Μιρασόλ
Κορίνθιανς
Σαπεκοένσε
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Ιντερνασιονάλ
Φλουμινένσε
Φλαμένγκο
Βάσκο Ντα Γκάμα
Σάο Πάουλο
Μπαΐα
Λυών
Ρεν
Στρασβούργο
Τουλούζ
Παρί
Μπρεστ
Οσέρ
Ανζέ
Λιλ
Χάβρη
Γκρόιτερ Φιρτ
Νυρεμβέργη
Έλβερσμπεργκ
Πάντερμπορν
Αννόβερο
Πρόισεν Μούνστερ
Μαγδεμβούργο
Καρλσρούη
Ντάρμσταντ
Φράιμπουργκ
Βόλφσμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Ντόρτμουντ
Ζανκτ Πάουλι
Μάιντζ
Άαρχους
Σοντερίσκε
Οντένσε
Σίλκεμποργκ
Ράντερς
Βέιλε
Φρεντερίτσια
Κοπεγχάγη
Γκρασχόπερς
Σερβέτ
Λουγκάνο
Γιούνγκ Μπόις
Σεντ Γκάλεν
Σιόν
Λεβαδειακός
Βόλος ΝΠΣ
ΟΦΗ
Άρης
Παναθηναϊκός
ΑΕΚ
ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
Νιου Γιόρκ Σίτι
DC Γιουνάιτεντ
Όστιν
Σεντ Λούις Σίτι
Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπέτις
Ρεάλ Οβιέδο
Χετάφε
Ράγιο Βαγιεκάνο
Θέλτα
Έλτσε
Μπολόνια
Κάλιαρι
Γιουβέντους
Βερόνα
Ίντερ
Πάρμα
Σασσουόλο
Μίλαν
Απόλλων Λεμεσού
Πάφος
ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ Λάρνακας
Βαλερένγκα
Κφουμ Όσλο
Σταρτ
Τρόμσο
Κρίστιανσουντ
Χαμ Καμ
Σάντεφιορντ
Αάλεσουντ
Λίλεστρομ
Σάρπσμποργκ 08
Άλκμααρ
Τβέντε
Σπάρτα Ρότερνταμ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Τσβόλε
Χέρακλες
Φορτούνα Σιτάρντ
Φέγενορντ
Φόλενταμ
Χέρενφεν
Ρίο Άβε
Ζιλ Βιθέντε
Μπράγκα
Εστορίλ
Κάζα Πία
Τοντέλα
Χιμπέρνιαν
Σέλτικ
Χέλσινγκμποργκ
Μπράγκε
Έστερσουντ
Βάρναμο
Έλφσμποργκ
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Γκάις
Έργκριτε
Χάμαρμπι
Βαστέρας ΦΚ
Μάλμε
Μιάλμπι
Λειψία
Ουνιόν Βερολίνου
Μπάγερν Μονάχου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μπόχουμ
Κολωνία
Χοφενχάιμ
Άουγκσμπουργκ
Στουτγκάρδη
Σάλκε