Διεκδικεί με στυλ το πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ για την 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Συνεχίζουν να κυνηγάνε την Μπάγερν οι γηπεδούχοι, για την τιμή τους οι φιλοξενούμενοι.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως δεν απογοητεύεται και θα κάνει ό,τι μπορεί ελπίζοντας σε μία «γκέλα» της Μπάγερν έως το τέλος. Η ίδια έχει να αντιμετωπίσει τις Άουγκσμπουργκ (εκτός) και Μάιντζ (εντός) μοναδικός στόχος είναι το 3 στα 3 και όπως έρθουν τα πράγματα έπειτα. Είναι πάντως σε καλή κατάσταση και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως δεν κέρδισε στην έδρα της Μπόχουμ. Είχε καιρό ωστόσο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έως το τέλος, το κάνει τώρα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα μεταγραφικά της, ο Μπέλινχαμ ίσως να έβγαλε μία είδηση καθώς όταν έκανε το 6-0 πανηγύρισε φωνάζοντας ότι θα μείνει στην ομάδα.
«Συνήθως δυσκολευόμαστε απέναντι στην Γκλάντπαχ. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Να είμαστε ήρεμοι με την μπάλα, να έχουμε την κατοχή και να βρούμε λύσεις. Έχουν μεγάλη ταχύτητα στα άκρα. Δεν νομίζω ότι είναι ευχάριστο για κανέναν να έρχεται εδώ και θέλουμε να το αποδείξουμε», επισήμανε ο κόουτς Τέρζιτς.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο εξτρέμ Γκίτενς (15/3).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, είχε καλό πρόσωπο αλλά πλέομν δεν της έμεινε και κάτι ουσιαστικό να κυνηγήσει. Το μόνο που θέλει είναι να τερματίσει στη 10η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα σε όλη τη σεζόν και μπορούμε να πούμε ότι ήταν από τις μικρές απογοητεύσεις καθώς την περιμέναμε λίγο πιο ψηλά. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και στόχος θα είναι μία καλύτερη πορεία. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει τις Λεβερκούζεν (εκτός) και Άουγκσμπουργκ (εντός).
«Η μάχη του τίτλου δεν είναι κάτι που συζητάμε στα αποδυτήρια. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική στο Ντόρτμουντ. Έχουμε δει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εκεί. Η βαθμολογία δεν παίζει ρόλο για εμάς, θέλουμε απλά να παίξουμε καλά», σχολίασε ο κόουτς Φάρκε.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός Πλεά (27/2). Εξέτισε και επιστρέφει στόπερ Ιτάκουρα (21/0). Παραμένον εκτός ο φορ Τουράμ (28/13) και ο εξτρέμ Μπόργκες Σάντσες (3/0).
Εκτίμηση
Η Ντόρτμουντ το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της και να περιμένει ένα «δώρο» από την Μπάγερν. Έδειξε τι διάθεση έχει στο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, ευελπιστεί σε ανάλογη εμφάνιση και τώρα. Η Γκλάντμπαχ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, δεν έχει όμως πίεση και θα παίξει ελεύθερα. Το over είναι σε τρομερά χαμηλές τιμές, αν πούμε ότι έχει κάτι αξία είναι ο άσος στο ημίχρονο.
Άρσεναλ
Γουίγκαν
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Σάντερλαντ
Μπέρμιγχαμ
Λιντς
Μπόκα Τζούνιορς
Πλατένσε
Ροσάριο Σεντράλ
Μπαράκας Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Σέντραλ Κόρδοβα
Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Αντβέρπ
Βέστερλο
Σερκλ Μπριζ
Κλαμπ Μπριζ
Λυών
Νις
Μετς
Οσέρ
Λοριάν
Ανζέ
Χάβρη
Τουλούζ
Μπόχουμ
Πάντερμπορν
Χόλσταϊν Κίελ
Σάλκε
Μαγδεμβούργο
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Λειψία
Βόλφσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
Χαϊντενχάιμ
Λωζάνη
Σερβέτ
Βασιλεία
Λουγκάνο
Τουν
Σιόν
Χανιά
Ελλάς Σύρου
Καλαμάτα
Πανιώνιος
Αιγάλεω
Καλλιθέα
Ηλιούπολη
Παναργειακός ΑΠΟ
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Κηφισιά
ΟΦΗ
Μαγιόρκα
Μπέτις
Λεβάντε
Βαλένθια
Ράγιο Βαγιεκάνο
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Οβιέδο
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Πάρμα
Βερόνα
Νάπολι
Ρόμα
Τορίνο
Μπολόνια
Κρεμονέζε
Τζένοα
ΑΕ Λεμεσού
Πάφος
Εθνικός Άχνας
ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ομόνοια Αραδίππου
Σπάρτα Ρότερνταμ
Ναϊμέγκεν
Τελστάρ
Τβέντε
Φέγενορντ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρενφεν
Τσβόλε
AVS Φουτεμπόλ
Εστορίλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Φαμαλικάο
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Κιλμάρνοκ
Σέλτικ
Μάδεργουελ
Αμπερντίν
Ρέιντζερς
Χαρτς
Ουνιόν Βερολίνου
Μπάγερν Μονάχου
Φράιμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μάιντζ
Κολωνία
Χοφενχάιμ
Στουτγκάρδη
Χέρτα Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης