Επιρρεπείς στα λάθη
Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.Από ήττες προέρχονται αμφότερες και ισοβαθμούν στη βαθμολογία.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκε τις καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία δεν μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, παρέμεινε στην 10η θέση και η διαφορά από την 7η Μάιντζ είναι στους έξι βαθμούς. Μπορεί να παραμένει ζωντανή για το «κυνήγι» ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά με την εικόνα της δεν πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είναι σταθερή στην απόδοση της, κάνει εύκολα λάθη και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει άλλη μία μέτρια χρονιά.
«Η Βέρντερ έχει κάνει μία καλή σεζόν αν υπολογίσουμε και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από μία νεοφώτιστη ομάδα. Είναι σημαντικό που έχουμε στην έδρα μας τέτοια παιχνίδια, απέναντι σε άμεσους αντιπάλους. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι, να καθορίσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο κόουτς Φάρκε.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει τιμωρημένος ο μπακ Μπενσεμπαϊνί (21/5). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο στόπερ Γιάντσκε (6/0) ο μέσος Βάιγκλ (16/0). Επιστρέφουν οι τερματοφύλακες Οσλόφσκι (2/0) και Όμλιν (7/0).
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Η δεύτερη σερί ήττα την κράτησε στην 11η θέση, δέκα βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν κινδυνέψει, δεν της αξίζει άλλωστε με τη συνολική εικόνα που έχει δείξει έως τώρα στην Μπουντεσλίγκα. Μπορεί φέτος να μην ήταν έτοιμη να κάνει μία ευρωπαϊκή πορεία αλλά το πρόσημο μέχρι στιγμής είναι άκρως θετικό. Έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και προσπαθεί να το υπηρετήσει ανεξάρτητα του ποιος είναι ο αντίπαλος της. Παρουσιάζεται βέβαια λίγο αφελής αμυντικά, διαφορετικά θα βρισκόταν ψηλότερα.
«Η Γκλάντμπαχ είναι μία ομάδα με μεγάλη ατομική ποιότητα. Έχει εμπειρία στο ρόστερ της και κάποιοι από τους παίκτες της έχουν παίξει στο κορυφαίο επίπεδο για χρόνια. Εμείς πηγαίνουμε με χαρά στο γήπεδο και ελπίζω μετά τη διακοπή να είμαστε πλήρεις», τόνισε ο κόουτς Βέρνερ,
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο στόπερ Φριντλ (21/0), οι μέσοι Γκρος (19/1), Μπίτενκουρτ (16/2) και Σμιντ (18/0) και ο μπακ Αγκού (3/0). Παραμένει εκτός ο μπακ Άγκου (3/0). Νέα απώλεια ο στόπερ Βελίκοβιτς (20/1).
Εκτίμηση
Η Γκλάντπαχ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει κοντά στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας. Δεν είναι βέβαια ένα σύνολο που πείθει με την απόδοση του και δεν θα την εμπιστευτούμε. Από την άλλη η Βέρντερ όπου και αν παίζει προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της και θα βρει χώρους. Περιμένω μία ανοικτή αναμέτρηση, λογικό να βρίσκεται χαμηλά το over. Θα ρισκάρω με τα 4-6 Goals.
Μπραουνσβάιγκ
Μπόχουμ
Χόλσταϊν Κίελ
Ζανκτ Πάουλι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Τιχουάνα
Κρουζ Αζούλ
Σικάγο Φάιαρ
Κλαμπ Αμέρικα
Όστιν
Νιου Γιόρκ Σίτι
Νεκάξα
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σάντος Λαγκούνα
Σιενσιάνο
Μποταφόγκο
Σάντος
Μακαρά
Βάσκο Ντα Γκάμα
Ολίμπια Ασουνσιόν
Ροσάριο Σεντράλ
Κορίνθιανς
Ντρίτα
Τρε Φιόρι
Μιρασόλ
Λίγκα Ντε Κίτο
Εγκνατία Ρογκοζίνα
Σάμροκ Ρόβερς
Μάδεργουελ
Ελσίνκι
Γκιόρι Έτο
Ρίγα
Χαρτς
Μπενφίκα
Ρέιντζερς
Γιαγκελόνια
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Γάνδη
Γκέτεμποργκ
ML Βίτεμπσκ
Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Βαντούζ
Ίντερ Τούρκου
Ντιναμό Σίτι
Άουντα
Σιόν
Νόα
Σεντ Γκάλεν
Σερίφ Τιρασπόλ
Αούστρια Βιέννης
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Κι Κλάκσβικ
Λεχ Πόζναν
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Τουν
Άντερλεχτ
ΠΑΟΚ
Σέλμπουρν
Άγιαξ
Χάιντουκ Σπλιτ
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Σκεντίγια
Χιμπέρνιαν
Ρόζενμποργκ
Βίκινγκ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Βιτόρια Γκιμαράες
Κιλμάρνοκ
ΕΪΡ Γιουνάιτεντ
Ντόρτμουντ
Λειψία
Ουνιόν Βερολίνου
Μπάγερν Μονάχου
Φράιμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ
Μάιντζ
Κολωνία
Χοφενχάιμ
Άουγκσμπουργκ
Στουτγκάρδη
Χέρτα Βερολίνου
Σάλκε