Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Ουκρανία

24/3/2021 21:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1143 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουκρανία - Γαλλία στις 4/9/2021

Προϊστορία

4/9/2021 ΟυκρανίαΓαλλία 1 - 1
24/3/2021 ΓαλλίαΟυκρανία 1 - 1
7/10/2020 ΓαλλίαΟυκρανία 7 - 1
19/11/2013 ΓαλλίαΟυκρανία 3 - 0
15/11/2013 ΟυκρανίαΓαλλία 2 - 0
15/6/2012 ΟυκρανίαΓαλλία 0 - 2
6/6/2011 ΟυκρανίαΓαλλία 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 751,527 87.1%
X
€ 74,772 8.7%
2
€ 36,233 4.2%
Over
€ 39,966 60.6%
Under
€ 25,976 39.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

«Κλεισμένη» στο προπονητικό κέντρο η Γαλλία

«Κλεισμένη» στο προπονητικό κέντρο η Γαλλία

Τα δύο φαβορί του 4ου ομίλου, Γαλλία και Ουκρανία αναμετρούνται στο «Σταντ ντε Φρανς» για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Χωρίς κόσμο

* Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί τον περασμένο Οκτώβριο σε φιλική αναμέτρηση, με την Γαλλία να διαλύει με 7-1 την Ουκρανία, που είχε παραταχθεί με πολλές αλλαγές λόγω κορωνοϊού.

ΓΑΛΛΙΑ

Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Nations League μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε σε όμιλο με Πορτογαλία, Κροατία, Σουηδία, τερματίζοντας στο +3 από τους Ίβηρες. Μαζί με την Ιταλία, ήταν οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην League A της διοργάνωσης, σημειώνοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλίες με 12-5 τέρματα. Τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Nations League θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Ξεκινάει το μεγάλο δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου της, υποδεχόμενη το 2ο φαβορί του ομίλου, Ουκρανία. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ταξίδια σε Καζακστάν (28/3) και Βοσνία (31/3). Αυτά τα τρία παιχνίδια είναι και τα τελευταία επίσημα που θα δώσει πριν το Euro 2020.

Στα 15 τελευταία παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα κι αυτή στο εντός έδρας φιλικό του Νοεμβρίου με την Φινλανδία (0-2). Στις τρεις τελευταίες εντός έδρας νίκες της, σημείωσε τουλάχιστον 4 γκολ, με πιο εμφατική νίκη αυτή επί της σημερινής αντιπάλου της, Ουκρανίας (7-1) σε φιλικό τον Οκτώβριο.

Περιπετειώδης η προετοιμασία της ομάδας, αφού το πρωί της Τρίτης η Ομοσπονδία ενημερώθηκε ότι αρκετοί εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο που θα κατέλυε η αποστολή των «τρικολόρ», βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα μείνουν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Κλερεφοντέιν έως την Παρασκευή, όπου θα πετάξουν για το Καζακστάν. «Προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε. Θα μας πάρει μια ώρα και ένα τέταρτο να μετακινηθούμε από και προς το γήπεδο, αλλά αυτά είναι μικρές ανησυχίες, θα ανταπεξέλθουμε», δήλωσε ο τεχνικός της Ντεσάμπ.

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Είναι μια ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα. Έχουν καλή τεχνική κατάρτιση και οι φουλ-μπακ βοηθούν στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Κέρδισαν την Ισπανία πρόσφατα. Είναι πολύ καλοί στο να κρατούν τη μπάλα και να την ελέγχουν καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Πιθανή Ενδεκάδα: Γιορίς - Παβάρ, Βαράν, Λενγκλέ, Ερναντέζ - Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό (Κομάν) - Γκριρζμάν - Εμπαπέ, Ζιρού.

Η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Αρεολά (Φούλαμ), Μενιάν (Λιλ)

Αμυντικοί: Βαράν, Μεντί (Ρεάλ), Ντίν (Έβερτον), Παβάρ, Ερνάντεθ (Μπάγερν), Κιπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λεγκλέ (Μπαρτσελόνα), Ζουμά (Τσέλσι), Ντυμπουά (Λυών)

Μέσοι: Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σισοκό, Εντομπελέ (Τότεναμ), Καντέ (Τσέλσι), Ραμπιό (Γιουβέντους)

Επιθετικοί: Ζιρού (Τσέλσι), Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κομάν (Μπάγερν), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λεμάρ (Ατλέτικο) Μπεν Γιεντέρ (Μονακό).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά με τον Αντρί Σεφτσένκο στον πάγκο της, με κορυφαίο επίτευγμα την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 μέσω της πρώτης θέσης, σε απαιτητικό όμιλο με Πορτογαλία, Σερβία, Λουξεμβούργο και Λιθουανία. Μάλιστα τερμάτισε αήττητη στο γκρουπ με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το πάλεψε το Φθινόπωρο στο Nations League αλλά τερμάτισε τελευταία σε πολύ δύσκολο όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Ελβετία, σημειώνοντας 2 νίκες και 4 ήττες, η μία στα χαρτιά με την Ελβετία λόγω καραντίνας που επέβαλε η τοπική κυβέρνηση στην αποστολή. Highlight η νίκη επί της Ισπανίας τον Οκτώβριο (1-0).

Μπαίνει στην προκριματική φάση του Μουντιάλ ως το δεύτερο φαβορί για την πρόκριση, πίσω από την Γαλλία. Μετά το σημερινό στη γαλλική πρωτεύουσα, θα δώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια με Φινλανδία (28/3) και Καζακστάν (31/3), όπου στοχεύει στο 2x2.

Ο Αντρί Σεφτσένκο ρωτήθηκε για τη βαριά φιλική ήττα με 7-1 από την Γαλλία τον Οκτώβριο, όπου βέβαια η ομάδα ήταν αποδεκατισμένη, αλλά και για το σημερινό παιχνίδι: «,Βγάλαμε συμπεράσματα από εκείνο το παιχνίδι. Τώρα θα παίξουμε επίσημο παιχνίδι, που είναι εντελώς διαφορετικό το επίπεδο συγκέντρωσης. Ξέρουμε τη δύναμη της Εθνικής Γαλλίας, τους σέβομαι, είναι οι πρωταθλητές κόσμου, έχουν καλό ρόστερ και εξαιρετική ομάδα. Έχουμε συγκεκριμένες ιδέες για το παιχνίδι, δυστυχώς είχαμε πολύ λίγο χρόνο. Για πρώτη φορά θα δώσουμε τρία σερί επίσημα ματς μαζί, αυτό θα επηρεάσει την κατάσταση».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει σημαντικές απουσίες, αφού έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών ο βασικός αμυντικός μέσος Στεπανένκο (Σαχτάρ), ο βασικός επιθετικός μέσος Τσιγκάνκοβ (Ντιναμό Κιέβου) και ο φορ Μπεσέντιν (Ντιναμό Κιέβου). Από την άλλη ο βασικός φορ Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ) είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το σημερινό. Εκτός επίσης ο αναπληρωματικός φορ Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), που υπολογίζεται όμως για τα επόμενα ματς, ο μέσος Μπουγιάλσκι (Ντιναμό Κιέβου) και ο αναπληρωματικός αμυντικός Κορνιγένκο (Σαχτάρ).

Πιθανή Ενδεκάδα: Μπουσάν – Καραβάεβ, Ματβιένκο, Κριβτσόβ, Σομπόλ – Σίντορτσουκ, Ζιντσένκο, Μαλινόφσκι – Ζούμπκοβ, Γιάρεμτσουκ, Κονοπλιάνκα

Η αποστολή της Εθνικής Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Πιατόφ (Σαχτάρ), Μπουσάν (Ντιναμό Κίεβο), Ρίζνουκ (Βόρσκλα Πολτάβα), Λούνιν (Βαγιαδολίδ), Τρουμπίν (Σαχτάρ)

Αμυντικοί: Ματβιγιένκο, Κρίτσοβ (Σαχτάρ), Καραβάγιεβ, Μικολένκο, Ζαμπάρνι, Τιμτσίκ, Σιρότα (Ντιναμό Κιέβου), Σόμπολ (Μπριζ), Μιχαϊλιτσένκο (Άντερλεχτ), Κονόπλια (Ντέσνα)

Μέσοι: Κονοπλιάνκα, Μάρλος (Σαχτάρ), Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Σεπέλιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόβ (Φερεντσβάρος)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Γάνδη), Μοράες (Σαχτάρ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σύγκρουση των δύο μεγάλων ονομάτων του 4ου ομίλου, με την Γαλλία προφανώς να είναι το μεγάλο φαβορί. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι «τρικολόρ» εν αντιθέσει με την Ουκρανία που θα κατέβει χωρίς μερικά βασικά στελέχη. Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και η ομάδα του Ντεσάν θα πρέπει να φανεί αρκετά προσεκτική απέναντι στο επικίνδυνο σύνολο του Σεφτσένκο, που τον Οκτώβριο έδειξε τα δόντια της, νικώντας την Ισπανία. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αφού ο άσος είναι πολύ χαμηλά. Περιμένουμε μια επαγγελματική νίκη των γηπεδούχων, καθώς αυτή τη στιγμή οι ομάδες έχουν ελάχιστες προπονήσεις μαζί και σημασία έχουν μόνο οι νίκες. Το 2-3 γκολ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  1 Γαλλία 8 18 5 3 0 18:3
  2 Ουκρανία 8 12 2 6 0 11:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 1
  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.65% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες