2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Περού - Εκουαδόρ

Προϊστορία

2/2/2022 ΠερούΕκουαδόρ 1 - 1
24/6/2021 ΕκουαδόρΠερού 2 - 2
9/6/2021 ΕκουαδόρΠερού 1 - 2
6/9/2019 ΠερούΕκουαδόρ 0 - 1
16/11/2018 ΠερούΕκουαδόρ 0 - 2
6/9/2017 ΕκουαδόρΠερού 1 - 2
7/9/2016 ΠερούΕκουαδόρ 2 - 1
9/6/2016 ΕκουαδόρΠερού 2 - 2
8/6/2013 ΠερούΕκουαδόρ 1 - 0
15/11/2011 ΕκουαδόρΠερού 2 - 0
29/3/2011 ΠερούΕκουαδόρ 0 - 0
7/6/2009 ΠερούΕκουαδόρ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 28,864 20.3%
X
€ 26,318 18.5%
2
€ 86,705 61.1%
Over
€ 9,386 23.8%
Under
€ 30,132 76.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

4

63%

Κατοχή μπάλας

37%

0

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

6

4

Αλλαγές

4

16

Φάουλ

18

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 28000
Μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ

Μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το Περού υποδέχεται το Εκουαδόρ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Τέσσερις σερί νίκες έχει το Περού εναντίον του Εκουαδόρ σε προκριματικά.

ΠΕΡΟΥ

Προέρχεται από τεράστια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, αφού έφυγε με το διπλό από την Κολομβία την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας με 1-0. Δεν ενθουσίασε και πολύ με την απόδοση της, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και ήταν το τρίποντο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Έντισον Φόρες πέντε λεπτά πριν το φινάλε και ανέβηκε στην τετράδα. Πάντως, το Περού μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και αυτό κάτι λέει.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας επί κολομβιανού εδάφους, η Περουβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αύξηση της επιτρεπόμενης χωρητικότητας στη μονομαχία της Τρίτης με το Εκουαδόρ στο Εθνικό Στάδιο. Η γρήγορη δράση επέτρεψε τη διεξαγωγή συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών χθες και το τελικό αποτέλεσμα να είναι ευνοϊκό για τους οπαδούς και τους παίκτες: ο υπουργός Υγείας, Ερνάντο Σεβάλλος, συμφώνησε να αυξήσει τη χωρητικότητα στο 70% για ενήλικες εμβολιασμένους συν την αναμνηστική δόση.

«Νιώθω ότι η ομάδα έπαιξε έναν από τους τέσσερις τελικούς που έχουμε και τώρα εξαρτάται από τους εαυτούς μας να πετύχουμε τον στόχο. Νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε σκληρές ομάδες, πραγματικά βλέπω τα αγόρια πολύ καλά. Κερδίσαμε σε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο και σε ένα πολύ δύσκολο στάδιο και αυτό είναι πολύ αξιέπαινο. Σήμερα είμαστε σε θέση πρόκρισης, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εκτιμώ αυτή τη νίκη, αλλά δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος αγώνας ή η καλύτερη νίκη. Με το Εκουαδόρ θα είναι ένα ματς με τα ίδια χαρακτηριστικά με την Κολομβία. Είναι μια ομάδα που είναι καλά τοποθετημένη και όλα διακυβεύονται, αλλά η υποστήριξη του λαού μας θα είναι βασική λόγω αυτού που μας μεταδίδει πάντα» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρικάρντο Γκαρέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλη απώλεια του ηγέτη Κριστιάν Κουέβα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αφού πρόκειται για τον πιο καθοριστικό παίκτη του Περού στα προκριματικά έχοντας 5 γκολ και μια ασίστ. Τιμωρημένος είναι και ο βασικός μπακ Κόρσο.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι),Κάμπος (Αλιάνζα Λίμα), Καρβάλιο (Ουνιβερσιτάριο)

Αμυντικοί: Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Αντβίνκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Σαμπράνο (Μπόκα Τζούνιορς),Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Λόπες (Σαν Χοσέ), Κάλενς (Νιου Γιορκ Σίτι) Λογιόλα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Αμπράμ (Κρουζ Αζούλ), Γκαρσές (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο)

Μέσοι: Κουέβα (Αλ-Φατέχ), Καρταχένα (Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα), Γιοτούν (ελεύθερος), Γκαρσία (Ντεπόρτες Τολίμα), Γκάμπριελ Κόστα (Κόλο Κόλο), Καλκατέρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ),Τάπια (Θέλτα), Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Πένια (Μάλμε), Κόνσα (Αλιάνζα Λίμα).

Επιθετικοί: Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Ορμένιο (Λεόν) Φαρφάν (Αλιάνσα Λίμα)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητο (2-2-) φιλοξενώντας την Βραζιλία και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Σε ένα παιχνίδι που διακρίθηκε για τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Η Σελεσάο παρότι ήταν αδιάφορη βαθμολογικά μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Κασεμίρο στο 6', ενώ εννιά λεπτά αργότερα το Εκουαδόρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντομίνγκες έπειτα από μία δολοφονική έξοδο πάνω στον Κούνια. Πάντως, στο 20' ήρθε η αριθμητική ισορροπία με τον Έμερσον Ρόγιαλ να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του. Οι γηπεδούχοι πίεζαν πολύ και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Φέλικη Τόρες στο 75' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

«Απέναντι στο Περού θα παίξουμε έναν πολύ δυνατό τελικό, ο οποίος θα καθοριστεί από τις λεπτομέρειες, οπότε θα δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση για να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε αυτό το κατόρθωμα και ελπίζουμε να φτάσουμε σε αυτή την κατάταξη που θέλαμε να πετύχουμε τις προάλλες κόντρα στη Βραζιλία. Ο αγώνας με το Περού είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της καριέρας μου» είπε ο προπονητής Γκουστάβο Αλφάρο.

Ο προπονητής του Εκουαδόρ είπε ότι είναι πεπεισμένος ότι οι υποχρεώσεις να προσπαθήσουν να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι για όλες τις ομάδες, με εξαίρεση τη Βραζιλία και την Αργεντινή, που έχουν ήδη προκριθεί.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Βαλένσια και ο βασικός τερματοφύλακας Ντομίνγκες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Τολίμα), Γκαΐντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ορτίς (Έμελεκ), Ραρίμερς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς) Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Πορόζο (Μποαβίστα), Καϊσέδο (Έμελεκ)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Α. Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Σαρλότ), Μ. Καϊσέδο (Μπράιτον), Ρόχας (Έμελεκ), Σιφουέντες (Λος Άντζελες), Κορόζο (Ντέλφιν), Καρσελέν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Άρον Ροντρίγκεζ (Μακαρά).

Επιθετικοί: Εστράδα (Τολούκα) , Τζ. Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Έννερ Βαλένσια (Φενερμπαχτσέ), Ρεάσκο (Λίγκα ντε Κίτο)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, τρέχουν αήττητο σερί και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Το Εκουαδόρ θα κοιτάξει πρωτίστως την άμυνα του, αφού και ένας βαθμός δεν το χαλάει και για αυτό θα ποντάρουμε στο under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Εκουαδόρ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Περού νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  5 Περού 18 24 7 3 8 19:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες