Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Πορτογαλία

Προϊστορία

11/11/2021 ΙρλανδίαΠορτογαλία 0 - 0
1/9/2021 ΠορτογαλίαΙρλανδία 2 - 1
11/6/2014 ΙρλανδίαΠορτογαλία 1 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 57,486 7.8%
X
€ 51,665 7.0%
2
€ 630,497 85.2%
Over
€ 33,901 40.0%
Under
€ 50,871 60.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
  • Θεατές: 50373
Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά Ιρλανδία στο Δουβλίνο, θέλοντας τουλάχιστον τον ένα βαθμό ώστε να υποδεχτεί την Σερβία ως πρωτοπόρος του ομίλου την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Κέρδισε με 3-0 το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ του Κάλουμ Ρόμπινσον (7’, 39’), ενώ είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Παράλληλα χρειάστηκε δύο μεγάλες επεμβάσεις του Μπασούνου για να κρατήσει το μηδέν και στο 90’ πέτυχε τρίτο τέρμα με τον Ογκμπένε, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Ήταν η πρώτη επίσημη νίκη με τον Κένι στον πάγκο της έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας! Είναι αήττητη στα τρία τελευταία στον όμιλο (1-2-0), δεν έχει όμως μαθηματικές για την 2η θέση, όντας στο -11 από την 2η Πορτογαλία. Θα κυνηγήσει την 3η θέση για το γόητρο όντας στο -1 από το Λουξεμβούργο, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας.

Το πρώτο θέμα στην Ιρλανδία αφορά το αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του Κένι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, το οποίο εκπνέει τον Ιούλιο. Ο Ιρλανδός μετράει 2 νίκες (1 σε φιλικό), 8 ισοπαλίες και 7 ήττες σε 17 παιχνίδια με την Εθνική και το μέλλον του ενδέχεται να κριθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης με Πορτογαλία και Λουξεμβούργο. «Έκανα τη δουλειά με τον τρόπο που θεωρώ κατάλληλο. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από το συμβόλαιο, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε δύο δυνατές εμφανίσεις. Δεν είναι κάτι στο οποίο είμαι προσηλωμένος. Κατά την άποψή μου, σκοπεύω πλήρως να είμαι ο προπονητής της ομάδας για το Nations League», δήλωσε ο ίδιος.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν ο κάπτεν/μπακ Κόλεμαν (Έβερτον) και ο μέσος Μπράουν (Πρέστον). Νοκ-άουτ τέθηκαν ο μέσος Μολούμπι (Γουέστ Μπρομ) και οι φορ Λονγκ (Σαουθάμπτον), Κόλινς (Κάρντιφ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Ομομπαμιντέλε (Νόριτς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπαζούνου (Πόρτσμουθ), Τράβερς (Μπόρνμουθ), Κέλεχερ (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Κόλεμαν (Έβερτον), Ντάφι (Μπράιτον), Ντόχερτι (Τότεναμ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μάνινγκ (Σουόνσι), Ομομπαμιντέλε (Νόριτς), Κόλινς (Μπέρνλι)

Μέσοι: ΜακΚλιν (Γουίγκαν), Χέντρικ (Νιούκαστλ), Χούριχεϊν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ο’ Ντάουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χόργκαν (Γουίκομπ), Μπράουν (Πρέστον), Κούλιν (Άντερλεχτ), Νάιτ (Ντέρμπι), ΜακΓκραθ (Σεντ Μίρεν), Ογκμπένε (Ρόδεραμ)

Επιθετικοί: Κάλουμ Ρόμπινσον (Γουέστ Μπρομ), Άιντα (Νόριτς), Πάροτ (ΜΚ Ντονς), Κιν (Γουίγκαν)ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Διέλυσε με 5-0 το Λουξεμβούργο στην έδρα της και έμεινε ζωντανή για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Κατάρ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Φερνάντες και Παλίνια. Είχε προηγηθεί φιλική νίκη με 3-0 επί του Κατάρ.

Στο 5-1-0 το ρεκόρ της μετά από 6 παιχνίδια, βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Σερβία αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Θέλει θετικό αποτέλεσμα σήμερα ώστε να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο ματς της Κυριακής με την Σερβία στο «Ντα Λουζ» το οποίο θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ιρλανδία απέδειξε στο πρώτο ματς πόσο δυνατή είναι και έχει πολύ ένθερμους οπαδούς. Πρόκειται για ομάδα που δεν ποτέ δεν τα παρατάει, δίνει πολλές μάχες, επιτίθεται οργανωμένα και έχουν παίκτες που προσπαθούν να κερδίζουν τις δεύτερες μπάλες. Θα είναι αρκετά αμφίρροπο». Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο ματς επί πορτογαλικού εδάφους οι Ίβηρες χρειάστηκαν δύο γκολ του Ρονάλντο στο τέλος για να κερδίσουν με 2-1 τους Ιρλανδούς.

Αγωνιστικά Νέα: Θα προφυλαχθεί ο βασικός χαφ Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι) ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού. Τιμωρημένος ο μπακ Μέντες, νοκ-άουτ ο μέσος Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), ο εξτρέμ Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Λόπες (Λυών). Στο όριο καρτών οι Κανσέλο, Ντίας, Φόντε, Παλίνια, Ρενάτο Σάντσες και Ζότα, αν «κιτρινιστούν» θα χάσουν τον «τελικό» με την Σερβία.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Ρόμα), Ντιόγο Κόστα (Πόρτο), Ζοσέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Πέπε (Πόρτο), Φόντε (Λιλ), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Σεμέδο (Γουλβς), Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μουτίνιο (Γουλβς), Καρβάλιο (Μπέτις), Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Νέβες (Γουλβς), Παλίνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Νούνες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Γκέντες (Βαλένθια), Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο), Λεάο (Μίλαν)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Ιρλανδία δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, ενώ η Πορτογαλία θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να προσπεράσει την Σερβία στην κορυφή και να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο μεταξύ τους ματς την Κυριακή στο «Ντα Λουζ» την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο σημερινό θα προσπεράσει και πάλι την Σερβία αφού υπερέχει στη διαφορά τερμάτων. Δεν αποκλείεται οι Ίβηρες να το προσεγγίσουν πιο συντηρητικά ώστε να τα δώσουν όλα στο ματς της Κυριακής με τους Σέρβους. Δεν υπάρχει αξία στο «διπλό», άλλωστε η Ιρλανδία έδειξε τα… δόντια της στο ματς του Σεπτεμβρίου, θα πάμε με το 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Πορτογαλία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Πορτογαλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πορτογαλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 1ος όμιλος
  2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 17:6
  3 Ιρλανδία 8 9 2 3 3 11:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες