Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Κολομβία

14/10/2020 03:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 715
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1304 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Χιλή - Κολομβία στις 13/9/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 7' Lerma Jefferson
  2. 22' Sanchez Davinson
  3. 30' Vidal Arturo
  4. 38' Vidal Arturo (πέναλτι)
  5. 40' Sierralta Francisco
  6. 41' Sanchez Alexis
  7. 45' Rodriguez James

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 80' Diaz Paulo
  2. 87' Cortes Brayan
  3. 88' Vargas Eduardo
  4. 90' Falcao Radamel

      Προϊστορία

      13/9/2023 ΧιλήΚολομβία 0 - 0
      10/9/2021 ΚολομβίαΧιλή 3 - 1
      14/10/2020 ΧιλήΚολομβία 2 - 2
      12/10/2019 ΚολομβίαΧιλή 0 - 0
      29/6/2019 ΚολομβίαΧιλή 0 - 0
      10/11/2016 ΚολομβίαΧιλή 0 - 0
      23/6/2016 ΚολομβίαΧιλή 0 - 2
      13/11/2015 ΧιλήΚολομβία 1 - 1
      12/10/2013 ΚολομβίαΧιλή 3 - 3
      11/9/2012 ΧιλήΚολομβία 1 - 3
      29/3/2011 ΚολομβίαΧιλή 0 - 2
      11/10/2009 ΚολομβίαΧιλή 2 - 4
      11/9/2008 ΧιλήΚολομβία 4 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 6,121 15.9%
      X
      € 20,475 53.1%
      2
      € 11,997 31.1%
      Over
      € 1,584 33.4%
      Under
      € 3,162 66.6%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      75 ψήφοι:

      Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι

      Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι

      Η Χιλή θα κοντραριστεί με την Κολομβία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής, για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από την Ουρουγουάη, ενώ οι γηπεδούχοι νίκησαν στο «σπίτι» τους τη Βενεζουέλα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΧΙΛΗ

      Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στο Μοντεβιδέο ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουρουγουάη σε μία παραδοσιακή κόντρα της Νότιας Αμερικής. Πλησίασε πολύ σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα όμως λύγισε στις καθυστερήσεις και υπέστη μία πικρή ήττα με 2-1. Δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα και μόλις στο 10’ κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ, όμως ο «κεραυνός» του Βαλβέρδε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, όμως με χρήση VAR καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι για χέρι στο 38’, σε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών απ’ όλα τα μέλη της. Ο Λουίς Σουάρες εκτέλεσε ψύχραιμα από τα έντεκα μέτρα ένα λεπτό αργότερα κι έβαλε μπροστά στο σκορ τη «Σελέστε» και με το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

      Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η Χιλή έδειξε διάθεση να επιτεθεί για να βρει το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Όχι μόνο το έκανε αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 55’ με τον Αλέξις Σάντσες. Ο χρόνος κυλούσε κι όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, αφού οι δύο ομάδες έμοιαζαν να έχουν συμβιβαστεί με τη μοιρασιά. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μαξιμιλιάνο Γκόμεζ κι εκείνος μ’ ένα δυνατό συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της, ρίχνοντάς την στο καναβάτσο. Έχει μπροστά της και δεύτερο δύσκολο ματς με την Κολομβία στο οποίο χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς για να μην μείνει από νωρίς πολύ πίσω.

      Ο προπονητής της «Ρόχα» Ρεϊνάλδο Ρουέδα υποστήριξε: «Αναμφίβολα σε όλες τις προκριματικές φάσεις, οι εντός έδρας βαθμοί είναι καθοριστικοί. Η Χιλή πάντα σέβεται τους αντιπάλους. Ωστόσο έχουμε πάντοτε και την επιθυμία να πάρουμε τους πόντους. Θέλαμε να πάρουμε βαθμό και στο Μοντεβιδέο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Δεν χρειάζεται να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις. Για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει οι διαιτητές να προσπαθούν να κάνουν τα λιγότερα δυνατά λάθη».

      Αγωνιστικά Νέα: Με τα ίδια προβλήματα που είχε και στο ματς με την Ουρουγουάη, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι μέσοι Γκάρι Μεδέλ (126/7), Τζίμι Μαρτίνες (4/0) και Έρικ Πούλγκαρ (24/1), όπως και ο επιθετικός Νίκολας Καστίγιο (24/4).

      Η αποστολή της Χιλής:

      Τερματοφύλακες: Αρίας (Ρασίνγκ), Κορτές (Κόλο-Κόλο), Καραμπαλί (Σαν Λουίς)

      Αμυντικοί: Ίσλα (Φλαμένγκο), Ρόκο (Καραγκουμρούκσπορ), Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Βέγκας (Μοντερέι), Σιέραλτα (Γουότφορντ), Ν. Ντίας (Μασατλάν), Άντια (Ουνιόν Λα Καλέρα), Ετσεβερία (Έβερτον ντελ Μαρ)

      Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Αρανγκίς (Λεβερκούζεν), Φουενσαλίδα (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Ρέγες (Άτλας), Πινάρες (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα), Μπαέσα (Νεκάξα), Αλαρκόν (Ο’ Χίγκινς)

      Επιθετικοί : Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Τίγκρες), Μενέσες (Λεόν), Νταβίλα (Πατσούκα), Γκέτε (Κομπρεσάλ)



      ΚΟΛΟΜΒΙΑ

      Κλήθηκε να επιβεβαιώσει στην πρεμιέρα τον τίτλο του φαβορί, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βενεζουέλα. Οι περισσότεροι εστίασαν στην κόντρα των πάγκων ανάμεσα στον προπονητή της Κάρλος Κεϊρόζ και στον άλλοτε συνεργάτη του και νυν κόουτς της Βενεζουέλας, Ζοσέ Πεσέιρο. Η ποιοτική διαφορά φάνηκε και στο χορτάρι και η νίκη ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το 3-0 με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση. Χρειάστηκε μόλις 16 λεπτά προκειμένου να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από παράλληλη συρτή σέντρα του Γκουαρδάδο ο επερχόμενος Ζαπάτα την έστειλε στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 1-0. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο και πιο συγκεκριμένα στο 28’, ήταν η σειρά του Μούριελ να σκοράρει μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Μοχίκα, «γράφοντας» το 2-0 και «καθαρίζοντας» πολύ νωρίς την υπόθεση, διώχνοντας παράλληλα όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε.

      Κινδύνευσε μία και μοναδική φορά, όμως το σουτ του Ροζάλες σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρήκε και τρίτο τέρμα ξανά με τον Μουριέλ ο οποίος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ. Η επανάληψη έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία, από τη στιγμή που αμφότεροι οι αντίπαλοι έμοιαζαν ήδη να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι τους. Η Κολομβία έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Χιλή, όμως ακόμα και μ’ έναν βαθμό θα είναι ικανοποιημένη.

      «Εμείς χτίζουμε τώρα την ταυτότητα της ομάδας και θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού της Χιλής. Η δουλειά μας είναι να ελέγξουμε τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος και να είμαστε καλοί κατά τη διάρκεια του ματς. Πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα τους εαυτούς μας κι αν παίζουμε καλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε παίκτες με προσωπικότητα. Έχω τους καλύτερους Κολομβιανούς στη διάθεσή μου και το ξέρουν. Δεν υπάρχουν μαγικά βήματα, πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα με τη Βενεζουέλα» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή των «καφετέρος», Κάρλος Κεϊρόζ.

      Αγωνιστικά Νέα: «Φρέσκο» πρόβλημα ο τραυματισμός του δεξιού μπακ Αρίας (54/5). Όπως είναι γνωστό δεν βρίσκονται στην αποστολή ο τερματοφύλακας Οσπίνα, οι μέσοι Ουρίμπε και Μορένο και ο φορ Ντίαζ. Όλοι τους είναι σε καραντίνα λόγω του Covid-19.

      Η αποστολή της Κολομβίας:

      Τερματοφύλακες: Σο (Αμέρικα Ντε Κάλι), Αλβαρο Μοντέρο (Ντεπόρτες Τολίμα), Κιντάνα (Άτλετικο Νασιονάλ)

      Αμυντικοί: Μεδίνα (Μοντερέι), Σαντιάγκο Αρίας (Λεβέρκουζεν), Μίνα (Εβερτον), Μοχίτσα (Αταλάντα), Λουκουμί (Γκενκ), Φουέντες (Ατλέτικο Τζούνιορ), Σάντσεζ (Τότεναμ), Μουρίγιο (Θέλτα) Φάμπρα (Μπόκα Τζούνιορς)

      Μέσοι: Μπάριος (Ζενίτ), Χάμες Ροντρίγκες (Έβερτον), Χουάν Κουαδράδο (Γιουβέντους) Λέρμα (Μπόρνμουθ), Καντίγιο (Κορίνθιας), Καμπουζάνο (Μπόκα Τζούνιορς), Αλζάτε (Μπράιτον)

      Επιθετικοί: Ντουβάν Ζαπάτα (Αταλάντα), Φαλκάο (Γαλατασαράι), Τζον Κόρδομπα (Χέρτα), Μουριέλ (Αταλάντα), Μορέλος (Ρέιντζερς)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Σαντιάγκο της Χιλής. Η μεν «Ρόχα» ηττήθηκε με σκληρό τρόπο στην πρεμιέρα, δεχόμενη το γκολ που της κόστισε το βαθμό στο φινάλε, ενώ η Κολομβία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βενεζουέλα και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση. Οι φιλοξενούμενοι με βάση τις αποδόσεις έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα σ’ ένα σετ όμως που είναι αρκετά ισορροπημένο. Μας τράβηξε το ενδιαφέρον το Over που προσφέρεται σε προκλητικές τιμές και θα στραφούμε σε αυτό, θεωρώντας ότι έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
        6 Κολομβία 18 23 5 8 5 20:19
        7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο geopan44, με το υψηλότερο yield +6.31% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
      • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.27% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες