2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολομβία - Χιλή

29/6/2019 02:20
Κωδ ΟΠΑΠ: 420
0 - 0*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1777 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Χιλή - Κολομβία στις 13/9/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 8' Aranguiz Charles
  2. 44' Medina Stefan

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 59' Vidal Arturo
  2. 70' Cuadrado Juan
  3. 89' Rodriguez James

Παράταση 0 - 0

    Πέναλτι 4 - 5

    1. Πεν. 1 Vidal Arturo
    2. Πεν. 1 Rodriguez James
    3. Πεν. 2 Vargas Eduardo
    4. Πεν. 2 Cardona Edwin
    5. Πεν. 3 Pulgar Erick
    6. Πεν. 3 Cuadrado Juan
    7. Πεν. 4 Aranguiz Charles
    8. Πεν. 4 Mina Yerry
    9. Πεν. 5 Sanchez Alexis

    Προϊστορία

    13/9/2023 ΧιλήΚολομβία 0 - 0
    10/9/2021 ΚολομβίαΧιλή 3 - 1
    14/10/2020 ΧιλήΚολομβία 2 - 2
    12/10/2019 ΚολομβίαΧιλή 0 - 0
    29/6/2019 ΚολομβίαΧιλή 0 - 0
    10/11/2016 ΚολομβίαΧιλή 0 - 0
    23/6/2016 ΚολομβίαΧιλή 0 - 2
    13/11/2015 ΧιλήΚολομβία 1 - 1
    12/10/2013 ΚολομβίαΧιλή 3 - 3
    11/9/2012 ΧιλήΚολομβία 1 - 3
    29/3/2011 ΚολομβίαΧιλή 0 - 2
    11/10/2009 ΚολομβίαΧιλή 2 - 4
    11/9/2008 ΧιλήΚολομβία 4 - 0

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 1,402,581 81.0%
    X
    € 134,444 7.8%
    2
    € 194,544 11.2%
    Over
    € 63,931 23.9%
    Under
    € 203,095 76.1%

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    Σάββατο, 02:20

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    209 ψήφοι:

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
    • Γήπεδο: SAO PAULO, ARENA CORINTHIANS
    Πέφτουν κορμιά στο Σάο Πάολο

    Πέφτουν κορμιά στο Σάο Πάολο

    Κολομβία και Χιλή αναμετρούνται στο Σάο Πάολο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Οι «καφετέρος» είναι η μοναδική ομάδα που έχει απόλυτο νικών και μηδέν παθητικό στο τουρνουά και θα επιχειρήσουν να αφήσουν εκτός τους πρωταθλητές, που έχασαν στις λεπτομέρειες την πρωτιά του ομίλου απέναντι στην Ουρουγουάη.

    Τι ισχύει: Προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Σε περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση αλλά απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στους «4» τον νικητή του Ουρουγουάη-Περού

    ΚΟΛΟΜΒΙΑ

    Είναι η μοναδική ομάδα με απόλυτο νικών, αφού την τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης παρά το γεγονός πως προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά στον όμιλο. Ανώτερη καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε σχεδόν σε κανένα σημείο και πήρε τη νίκη με γκολ του Κουεγιάρ (31’), ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Στα αξιοσημείωτα πως δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στη διοργάνωση, δείγμα της δουλειάς που γίνεται με τον Κειρόζ στο αμυντικό κομμάτι.

    Έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την εικόνα της στο τουρνουά, δίνοντας συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις (11-2- το ρεκόρ της σε φιλικά και επίσημα). Κλίμα ευφορίας αλλά και συγκρατημένης αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας, αφού όλοι γνωρίζουν πως τα νοκ άουτ είναι διαφορετική υπόθεση. «Η Χιλή είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Είναι η κάτοχος του τίτλου και περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν υπάρχει αύριο, είναι όλα ή τίποτα για 90 λεπτά. Γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα γεμάτη διάθεση για το αποτέλεσμα. Δεν θα τους το κάνουμε εύκολο. Η ομάδα με τη μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο», δήλωσε ο Κειρόζ.

    Αγωνιστικά Νέα: Κανένα «φρέσκο» πρόβλημα. Επανέρχεται ο βασικός γκολκίπερ Οσπίνα που είχε ταξιδέψει στην Κολομβία λόγω ενός προβλήματος υγείας του πατέρα του. Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός Μουριέλ τραυματίστηκε μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο τουρνουά.

    Η αποστολή:

    Τερματοφύλακες: Νταβιντ Οσπινα (Νάπολι), Καμίλο Βάργκας (Ντεπορτίβο Κάλι), Αλβαρο Μοντέρο (Ντεπόρτες Τολίμα).

    Αμυντικοί: Κριστιάν Ζαπάτα (Μίλαν), Ντάβινσον Σάντσες (Τότεναμ), Στέφαν Μεδίνα (Μοντερέι), Σαντιάγκο Αρίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γουίλιαμ Τεσίγιο (Λεόν), Γιέρι Μίνα (Εβερτον), Κρίστιαν Μπόρχα (Σπόρτινγκ), Τζον Λουκουμί (Γκενκ).

    Μέσοι: Χουάν Κουαδράδο (Γιουβέντους), Γουίλμαρ Μπάριος (Ζενίτ), Εντουϊν Καρδόνα (Πατσούκα), Χάμες Ροντρίγκες (Μπάγερν Μονάχου), Ματέους Ουρίμπε (Κλαμπ Αμέρικα), Λουίς Ντίας (Τζούνιορ Μπαρανκίγια), Τζέφερσον Λέρμα (Μπόρνμουθ), Γκουστάβο Κουέγιαρ (Φλαμένγκο).

    Επιθετικοί: Ρανταμέλ Φαλκάο (Μονακό), Ντουβάν Ζαπάτα (Αταλάντα), Ρότζερ Μαρτίνες (Κλαμπ Αμέρικα).


    ΧΙΛΗ

    Έπαιζε για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Ουρουγουάη, όμως η ήττα με 1-0 την περιόρισε στην 2η θέση και την έφερε απέναντι στην Κολομβία. Ο Ρουέδα έδωσε ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, όμως οι πρωταθλητές εμφανίστηκαν άκρως αποτελεσματικοί και μάλιστα είχαν τη σημαντικότερη ευκαιρία για να προηγηθούν αλλά ο Χιμένες έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Ντίας (68’). Δεν έλειψαν πάντως τα προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία και στο 82’ ο Καβάνι την τιμώρησε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

    Η πρώτη θέση μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο έχει διαψεύσει όλους όσους προέβλεπαν μια καταστροφική πορεία στη διοργάνωση. Ο Κολομβιανός τεχνικός Ρουέδα, που απόψε αντιμετωπίζει την Εθνική ομάδα της χώρα του, κρατάει χαμηλά τον πήχη, αφού ο βασικός του στόχος είναι η ανανέωση του ρόστερ ώστε η «Ρόχα» να εμφανιστεί έτοιμη στα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ. «Παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι ήρεμοι και αφοσιωμένοι για την πρόκριση. Δε συμφωνώ με τις δηλώσεις του Κειρόζ ότι είμαστε φαβορί για το τρόπαιο. Το φαβορί είναι η Ουρουγουάη. Η Κολομβία έχει δείξει μεγάλη ωριμότητα και σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο σοβαρή. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα», δήλωσε ο Ρουέδα, ο οποίος αποθεώθηκε στη Χιλή για το γεγονός ότι τραγούδησε τον Εθνική ύμνο της χώρας πριν το παιχνίδι με την Ουρουγουάη

    Αγωνιστικά Νέα: Ο Μεδέλ αντιμετώπιζε μικροτραυματισμό μετά το παιχνίδι με την Ουρουγουάη αλλά ο Ρουέδα ξεκαθάρισε πως υπολογίζεται κανονικά για απόψε. Ξεκουράστηκαν κόντρα στη «σελέστε» οι Ισλα, Μποσεζούρ, Μεδέλ, Βιδάλ, Φουενσαλίδα και υπολογίζονται κανονικά

    Η αποστολή

    Τερματοφύλακες: Αριας (Ράσινγκ Κλουμπ), Κορτές (Κόλο Κόλο), Ούρα (Ουατσιπάτο)

    Αμυντικοί: Μεντέλ (Μπεσίκτας), Χάρα (Εστουδιάντες), Ισλα (Φενερμπαχτσέ), Μποσεζούρ (Ουν. ντε Τσίλε), Π. Ντίας (Αλ Αχλι), Μαριπάν (Αλαβές), Οπάσο (Κόλο Κόλο), Λιτσνόφσκι (Κρους Ασούλ)

    Μέσοι: Βιδάλ (Μπαρτσελόνα), Αράνγκις (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Πουλγάρ (Μπολόνια), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Φουενσαλίδα (Κατόλικα), Π. Ερνάντες (Ιντεπεντιέντε), Πάβες (Κόλο Κόλο)

    Επιθετικοί: Σάντσες (Μάν. Γιουνάιτεντ), Βάργκας (Τίγκρες), Καστίγιο (Κλαμπ Αμέρικα), Σαγάλ (Πατσούκα), Τζ. Φερνάντες (Αλάνιασπορ)

    Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Αναμφίβολα το πιο ισορροπημένο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης. Η Κολομβία έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία της στο τουρνουά, παίρνοντας πολύ καλό βαθμό σε άμυνα και επίθεση. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Απέναντι της η πρωταθλήτρια Χιλή που έχει διαψεύσει όλους όσους εκτιμούσαν ότι θα έκανε καταστροφικό τουρνουά. Η «Ρόχα» έχει εμφανίσει αμυντικές αδυναμίες αλλά παραμένει άκρως ανταγωνιστική κάτι που απέδειξε και κόντρα στην Ουρουγουάη, όπου έχασε στις λεπτομέρειες. Αναμένεται σκληρή μάχη αλλά θα πάμε με το μομέντουμ της Κολομβίας, με τον άσο να δίνεται στο αποδεκτό 2.32

    FACTS

    • Η ομάδα Κολομβία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: 1 με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο logikosgauros, με το υψηλότερο yield +0.78% στο [ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: X
    • » Ο plugios7, με το υψηλότερο yield +2.86% στο σημείο Ημ.X έπαιξε: Ημ.X

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες