3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολομβία - Εκουαδόρ

15/10/2021 00:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 811
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 931 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εκουαδόρ - Κολομβία στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 0
15/10/2021 ΚολομβίαΕκουαδόρ 0 - 0
14/6/2021 ΚολομβίαΕκουαδόρ 1 - 0
17/11/2020 ΕκουαδόρΚολομβία 6 - 1
20/11/2019 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 1
29/3/2017 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 2
29/3/2016 ΚολομβίαΕκουαδόρ 3 - 1
6/9/2013 ΚολομβίαΕκουαδόρ 1 - 0
11/6/2012 ΕκουαδόρΚολομβία 1 - 0
26/3/2011 ΚολομβίαΕκουαδόρ 2 - 0
9/10/2010 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 1
5/9/2009 ΚολομβίαΕκουαδόρ 2 - 0
21/8/2008 ΚολομβίαΕκουαδόρ 0 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

Σε καλύτερη κατάσταση η «σφιχτή» Κολομβία

Σε καλύτερη κατάσταση η «σφιχτή» Κολομβία

Η Κολομβία υποδέχεται το Εκουαδόρ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Μάχη για την 4αδα δίνουν αμφότερες οι ομάδες.

Τι ισχύει: Οι 4 πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.


ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν την Βραζιλία στην εντός έδρας αναμέτρηση τα ξημερώματα της Τρίτης και έτσι συνέχισε το αήττητο σερί της. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ιδιαίτερα επιθετική, απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ αλλά είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Οσπίνα. Γλίτωσε κάποιες στιγμές και από την αστοχία των αντιπάλων της αν και στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της.

Έγινε έτσι η πρώτη ομάδα που «έκοψε» βαθμούς από την «σελεσάο» στα προκριματικά, είχε ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα στην μάχη που δίνει για μία θέση στην 4αδα. Συμπλήρωσε έτσι πέντε σερί αγώνες χωρίς ήττα, μετράει όμως 4 ισοπαλίες. Μετά το Κόπα Αμέρικα παρουσιάζεται αρκετά πιο σφιχτή αμυντικά, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την σημερινή της αντίπαλο και έτσι το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Αντιμετωπίζουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε αναμέτρηση έχει τις δικές της απαιτήσεις. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και η πρόκριση πλησιάζει». τόνισε ο κόουτς Ρουέδα.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μέσος Κουαδράδο και ο φορ Μπόρχα και στην ουσία η αποστολή είναι πλήρης.

Η αποστολή της Κολομβίας

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Ατλας), Κιντάνα (Ατλέτικο Νασιονάλ).

Αμυντικοί: Ντάβινσον Σάντσες (Τότεναμ), Γιέρι Μίνα (Εβερτον), Κουέστα (Γκενκ), Λουκουμί (Γκενκ), Μουνιός (Γκενκ), Μοχίκα (Ελτσε), Μεδίνα (Μοντερέι), Τεσίγιο (Λεόν).

Μέσοι: Μπάριος (Ζενίτ), Κουέγιαρ (Αλ Χιλάλ), Ουρίμπε (Πόρτο), Λέρμα (Μπόρνμουθ), Καντέλο (Ατλέτικο Νασιονάλ), Εντερ Αλβαρες Μπαλάντα (Μπριζ), Χουάν Φερνάντο Κιντέρο (Σενζέν), Χουάν Κουαδράδο (Γιουβέντους).

Επιθετικοί: Φαλκάο (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ζαπάτα (Αταλάντα), Ραφαέλ Σάντος Μπορέ (Αϊντραχτ), Λουίς Ντίας (Πόρτο), Ρότζερ Μαρτίνες (Κλαμπ Αμέρικα), Λουίς Σινιστέρα (Φέγιενορντ).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Τα βρήκε σκούρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Βενεζουέλα, γνώρισε την ήττα με 2-1 και έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά από τους διώκτες της. Μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 37’ με ένα εύστοχο πέναλτι του Βαλένσια αλλά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση. Μία κακή αντίδραση του τερματοφύλακα της σε φάουλ του Μπέλο έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να πάρει κεφάλι στο σκορ. Πίεσε για την ισοφάριση, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Σημαντικό στραβοπάτημα μπορεί να θεωρηθεί αυτή η ήττα στην προσπάθεια που κάνει γι απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς δεν θα είναι πολλές οι ομάδες που θα χάσουν βαθμούς από την Βενεζουέλα. Παραμένει βέβαια στην 3η θέση, πλέον όμως συγκατοικεί με την Ουρουγουάη και βλέπει την Κολομβία να την έχει πλησιάσει στον έναν βαθμό. Το θετικό είναι ότι έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών από την 6η Παραγουάη, κομβικό το σημερινό παιχνίδι για τη συνέχεια.

«Έχω τονίσει πως θα παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια μας, θα δώσουμε μία μάχη απέναντι στην Κολομβία και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας. Δεν ξέρω αν έχουν αδυναμίες, ξέρω ότι μπορούν και παίζουν καλό ποδόσφαιρο», τόνισε ο κόουτς Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Η αποστολή του Εκουαδόρ:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Σέρο Λάργκο), Ορτίς (Έμελεκ), Ραμίρες (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Ουρτάδο (Ιντεπεντιέντε ντέλα Βάλε)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Αΐρτον Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Γκαϊμπόρ (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπίρσχοτ), Ρόχας (Έμελεκ), Σαρμιέντο (Μπράιτον)

Επιθετικοί: Βαλένσια (Φενέρμπαχτσε), Εστράδα (Τολούκα), Μπ. Ανγκούλο (Κρουζ Αζούλ), Χ. Ανγκούλο (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κολομβία έχει την ευκαιρία με μία νίκη να περάσει εντός 4αδας, δείχνει σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Από την άλλη η ήττα στην Βενεζουέλα πόνεσε το Εκουαδόρ που κινδυνεύει μετά από καιρό να χάσει μία από τις προνομιούχες θέσεις. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους και θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Κολομβία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: X με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κολομβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  6 Κολομβία 18 23 5 8 5 20:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες