6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εκουαδόρ - Βενεζουέλα

11/11/2021 23:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 457
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 907 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βενεζουέλα - Εκουαδόρ στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 0 - 0
11/11/2021 ΕκουαδόρΒενεζουέλα 1 - 0
10/10/2021 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 2 - 1
21/6/2021 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 2 - 2
2/6/2019 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 1 - 1
9/6/2017 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 1 - 1
15/11/2016 ΕκουαδόρΒενεζουέλα 3 - 0
17/11/2015 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 1 - 3
17/10/2012 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 1 - 1
8/10/2011 ΕκουαδόρΒενεζουέλα 2 - 0
10/7/2011 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 1 - 0
18/11/2010 ΕκουαδόρΒενεζουέλα 4 - 1
8/9/2010 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 1 - 0
16/10/2008 ΒενεζουέλαΕκουαδόρ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 225,818 80.3%
X
€ 49,352 17.5%
2
€ 6,056 2.2%
Over
€ 11,237 21.6%
Under
€ 40,669 78.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

Ψάχνουν εκδίκηση και «τρίποντο» οι «τρικολόρ»

Ψάχνουν εκδίκηση και «τρίποντο» οι «τρικολόρ»

Το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Βενεζουέλα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Κολομβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από τη Χιλή.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Κολομβία πριν από περίπου ένα μήνα. Άντεξε στην πίεση κι απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0). Μπήκε πολύ δυνατά και θέλησε να αιφνιδιάσει με την κεφαλιά του Ιντσαπιέ να αποκρούεται δύσκολα από τον Οσπίνα. «Έπιασε» αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι έγινε απειλητική σε ακόμα δύο περιπτώσεις. Ανησύχησε μόνο μία φορά. Στην επανάληψη άλλαξε η εικόνα του ματς και της ασκήθηκε έντονη πίεση από τους «καφετέρος». Χρειάστηκαν τρεις τεράστιες επεμβάσεις του γκολκίπερ Ντομίνγκες για να μην παραβιαστεί η εστία της. Κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Πλάτα αλλά μετά τη χρήση VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του. Στις καθυστερήσεις ο Μίνα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της αλλά ξανά στο VAR φάνηκε ότι υπήρχε χέρι και το γκολ ακυρώθηκε, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το Εκουαδόρ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει υποστεί δύο ήττες κι αναδείχθηκε ισόπαλο σε ισάριθμες περιπτώσεις. Έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «τρικολόρ» ελπίζουν βάσιμα ότι θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των «τρικολόρ» ήταν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Γκουστάβο Αλφάρο τόνισε: «Έχουμε σημαντικές απουσίες αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παρουσιαστεί η ομάδα όπως ακριβώς πρέπει. Πρέπει να αφοπλίσουμε τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων μας και να μην τους επιτρέψουμε να λειτουργήσουν με τον τρόπο που επιθυμούν. Έχουν αρκετά καλούς παίκτες και δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε. Εμείς θα ψάξουμε τους παίκτες που θα πατήσουν με συνέπεια στην αντίπαλη περιοχή για να σκοράρουν».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι αμυντικοί Παλάσιος (Λος Αντζελες) και Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ) και οι επιθετικοί Εστράδα (Τολούκα) και Μένα (Λεόν). Η σπουδαιότερη απουσία δίχως αμφιβολία είναι του στράικερ Ένερ Βαλέντσια (Φενέρμπαχτσε). Έμειναν εκτός κι αρκετοί παίκτες που έπαιξαν στο φιλικό με το Μεξικό στα τέλη Οκτωβρίου, δίχως κάποια σπουδαία απώλεια.

Η αποστολή του Εκουαδόρ:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Σέρο Λάργκο), Γκαΐντες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Ορτίς (Έμελεκ), Ραρίμερς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Καστίγιο (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Κρουζ (Λίγκα ντε Κίτο), Ροντρίγκες (Έμελεκ)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Α. Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπέερσοτ), Ρόχας (Έμελεκ), Καρσελέν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Σαρμιέντο (Μπράιτον)

Επιθετικοί: Εστράδα (Τολούκα), Ανγκούλο (Κρουζ Αζούλ), Τζ. Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Κορόσο (Ντελφίν), Ρεάσκο (Λίγκα ντε Κίτο).



ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική «στροφή» μακριά από την έδρα της, καθώς είχε ταξιδέψει στη Χιλή για να δοκιμαστεί από τη «ρόχα». Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων της και ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Στην πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων είδε την εστία της να παραβιάζεται με κεφαλιά του Έρικ Πούλγκαρ στο 18’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια και προσπάθησε να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις. Δεν τα κατάφερε και στο 37’ είδε τους γηπεδούχους να βρίσκουν και δεύτερο γκολ με παρόμοιο τρόπο. Ο Πούλγκαρ ξανά αποδείχθηκε πιο δυνατός στον αέρα και πέτυχε το 2-0. Πλέον έψαχνε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στην επανάληψη. Δεν έβγαλε κάποια σπουδαία αντίδραση. Σώθηκε από το δοκάρι μία φορά και στο 73’ έπεσε οριστικά στο καναβάτσο με τον Μπρερετόν να μην αστοχεί στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ Φαρινές «γράφοντας» το τελικό 3-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Βενεζουέλα «προσγειώθηκε» απότομα, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στο Εκουαδόρ. Έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η συγκομιδή των 7 βαθμών φέρνει τη «Βινοτίντο» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα απέχει τέσσερις πόντους από το προτελευταίο Περού. Έχει απογοητεύσει πλήρως κι απλώς θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στους εναπομείναντες αγώνες. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει το Εκουαδόρ. Δεν είναι μυστικό ότι διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στις πτέρυγες και στη μεσαία γραμμή. Έχουμε μία ομάδα με την οποία μπορέσαμε να δουλέψουμε πολύ καλά. Έχουν συλλάβει οι παίκτες το μήνυμα που θέλαμε να στείλουμε. Ψάχνουμε τα εργαλεία για να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τη νίκη μας. Θα πρέπει να κρατήσουμε κοντά τις γραμμές. Είμαι χαρούμενος που καθοδηγώ την ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό» ήταν τα λόγια του υπηρεσιακού προπονητή της εθνικής ομάδας, Λεονάρντο Γκονζάλες.

Αγωνιστικά Νέα: Όσο δεν παίζει ο στράικερ Ροντόν (Έβερτον) τόσο πιο σοβαρό γίνεται το πρόβλημά στο σκοράρισμα.

Η αποστολή της Βενεζουέλας:

Τερματοφύλακες: Φαρινές (Λανς), Ρόμο (Λέουβεν), Γκρατερόλ (Αμέρικα ντε Κάλι)

Αμυντικοί: Ροσάλες (ΑΕΚ Λάρνακας), Ερνάντες (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Οσόριο (Πάρμα), Φεραρέσι (Εστορίλ), Γκονζάλες (Μονάγκας), Μαρτίνες (Ντεπορτίβο λα Γκουάιρα), Βάργκας (Μετροπολιτάνος), Καρίγιο (Κουόπιο), Μακούν (Ίντερ Μαϊάμι)

Μέσοι: Ρινκόν (Τορίνο), Μορένο (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Ματσίς (Γρανάδα), Σαβαρίνο (Ατλέτικο Μινέιρο), Κάσερες (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ), Μαρτίνες (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Μπέλο (Αντοφαγκάστα), Γκονζάλες (Ζούνιορ), Καστίγιο (Καράκας)

Επιθετικοί: Αριστεγκέτα (Πουέμπλα), Ουρτάδο (Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο), Ραμίρες (Ντιναμό Κιέβου), Μπ. Ουρτάδο (Κομπρεσάλ).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο υπάρχει στον αγώνα του Εκουαδόρ με τη Βενεζουέλα. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν από την τρίτη θέση στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης κι επιθυμούν διακαώς την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στον αντίποδα η «Βινοτίντο» έχει απογοητεύσει πλήρως και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Οι «τρι» αναμένεται να προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς τον αγώνα και θα πάμε με την επικράτησή τους στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βενεζουέλα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βενεζουέλα έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  10 Βενεζουέλα 18 10 3 1 14 14:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.49% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες