10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Δανία

Προϊστορία

10/9/2023 ΦινλανδίαΔανία 0 - 1
23/3/2023 ΔανίαΦινλανδία 3 - 1
12/6/2021 ΔανίαΦινλανδία 0 - 1
15/11/2011 ΔανίαΦινλανδία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 132,769 5.6%
X
€ 143,561 6.0%
2
€ 2,109,607 88.4%
Over
€ 34,996 21.5%
Under
€ 127,795 78.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

6

2

Σουτ εκτός εστίας

5

38%

Κατοχή μπάλας

62%

3

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

5

Σέντρες

17

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

6

0

Ασίστ

1

6

Αντεπιθέσεις

3

22

Πλάγια Άουτ

15

7

Εκτελέσεις Φάουλ

13

13

Ελεύθερα Λακτίσματα

3

4

Προσπάθειες Για Γκολ

15

2

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Olympiastadion
  • Χωρητικότητα: 40600
  • Θεατές: 32571
Σκανδιναβικό ντέρμπι κορυφής

Σκανδιναβικό ντέρμπι κορυφής

Η Φινλανδία φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου και υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής τη Δανία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στον όμιλο, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Δανία (3-1) μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στο Καζακστάν και έφυγε με το διπλό επικρατώντας με 1-0. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε γκολ του Αντμάν στο 78ο λεπτό της συνάντησης.

Στόχο των Φινλανδών είναι η απευθείας πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024 και σύμφωνα με όσα έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να τα καταφέρει. Το σημερινό ματς με την Δανία είναι μια ευκαιρία για εκδίκηση για την μοναδική της ήττα στο γκρουπ, αλλά και για να ξεφύγει από τους αντιπάλους της που βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω, όσους έχει και η Σλοβενία. Αξιοσημείωτο είναι πως η Φινλανδία διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις τρία γκολ.

«Ξέραμε ότι αυτή η νίκη απαιτούσε πολύ αγώνα, ψυχική δύναμη και υπομονή από εμάς. Απέδωσε. Ήταν γνωστό ότι θα ήταν ένας σκληρός αγώνας. Νομίζω ότι το παιχνίδι στο σύνολό του ήταν πολύ καλά υπό τον έλεγχό μας. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι αυτοί οι τρεις βαθμοί που κατακτήθηκαν εδώ είναι πραγματικά πολύτιμοι. Εξακολουθώ να τονίζω ότι τώρα έχουν παιχτεί μόνο τα μισά προκριματικά, αλλά υπήρχε μια μικρή διαφορά από το Καζακστάν και θα τους αντιμετωπίσουμε ακόμα στο Ελσίνκι», τόνισε ο προπονητής Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Έξετερ), Γιόρονεν (Βενέτσια)

Αμυντικοί: Άλχο (Βόλος), Γιουρόνεν (Σαρλότ), Χόσκονεν (Κρακόβια), Ιβάνοφ (Άιντραχτ Μπραουνσβαϊγκ), Τένχο (Ελσίνκι), Γένσεν (Αμπερντίν), Τόμας (Οντ Γκρέναλντ), Πάλας (Ούλου) , Κουασίβι-Μπένισαν (Ελσίνκι)

Μέσοι: Καμαρά (Λιντς), Πέλτολα (Ελσίνκι), Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Νίσκανεν (Έξετερ), Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι), Μάενπα (Βάρντα Πόζναν), Άντμαν (Νόρτζελαντ), Κάιρινεν (Σπάρτα Πράγας), Χάκανς (Βαλερένγκα), Πελτόλα (Ελσίνκι)

Επιθετικοί: Πούκι (Μινεσότα), Ποχγιανπάλο (Βενέτσια), Κάλμαν (Κρακόβια)

Είχε πολύ εύκολο έργο την Πέμπτη, αφού υποδέχθηκε το αδύναμο Σαν Μαρίνο και επικράτησε χωρίς να ιδρώσει με 4-0. Είχε την κατοχή (87%) και την υπεροχή και δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο από την αντίπαλο της. Τελείωσε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας τρεις φορές και στη συνέχεια κράτησε δυνάμεις για τη Φινλανδία. Το σκορ άνοιξε ο Χόιμπεργκ στο 26' και δύο λεπτά αργότερα ο Μέλε έγραψε το 2-0 για να διαμορφώσει το σκορ του πρώτου μέρους ο Βιντ στο 40'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ερικσεν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί τέρμα του Χιούλμαντ.

Το παιχνίδι στη Φινλανδία είναι η ευκαιρία της Δανίας να την προσπεράσει στη βαθμολογία, ενώ σε περίπτωση που δεν πάρει το τρίποντο κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στην 4η θέση, αν επικρατήσουν Σλοβενία και Καζακστάν. Η Δανία έχει γνωρίσει μία ήττα στην προκριματική φάση του Euro 2024 και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απευθείας πρόκριση, αφού διαθέτει περισσότερη ποιότητα από τις άλλες ομάδες του 8ου ομίλου.

«Θα θέλαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά πιστεύω ότι πεινάμε, είμαστε αρμονικοί και δείχνουμε πού πρέπει να είμαστε», είπε ο τεχνικός, Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε και έμεινε εκτός ο επιθετικός Βάλις (Μπρόντμπι) και ο αμυντικός Μπαχ (Μπενφίκα). Νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Μοχάμεντ Ντάραμι και οι αμυντικοί Ράσμους Νίσεν Κρίστενσεν και Βίκτορ Κρίστιανσεν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (ελεύθερος), Ρόνοβ (Ουνιόν Βερολίνου), Χέρμανσεν (Λέστερ)

Αμυντικοί: Κιάερ (Μίλαν), Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Στρίγκερ Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μέλε (Βόλφσμπουργκ), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Νέλσον (Γαλατάσαραϊ), Ράσμους Νίσεν Κρίστενσεν (Ρόμα), Κρίστιανσεν (Μπολόνια).

Μέσοι: Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιλέινι (Άντερλεχτ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γένσεν (Μπρέντφορντ), Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ), Χιούλμαντ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ντάραμι (Ρεμς).

Επιθετικοί: Πάουλσεν (Λειψία), Μπρέθγουεϊτ (Εσπανιόλ), Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Λίντστρεμ (Νάπολι), Χόιλουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φινλανδία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, έχοντας γνωρίσει μόλις μια ήττα και αυτή στην πρεμιέρα από τη Δανία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την τριάρα του Μαρτίου και να ξεφύγουν από τους αντιπάλους τους που διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και χάλασαν λιγότερες δυνάμεις την Πέμπτη. Πολύ δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα επιλέξουμε το under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  1 Δανία 10 22 7 1 2 19:10
  3 Φινλανδία 10 18 6 0 4 18:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες