Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Φινλανδία

12/6/2021 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 102
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1053 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φινλανδία - Δανία στις 10/9/2023

Προϊστορία

10/9/2023 ΦινλανδίαΔανία 0 - 1
23/3/2023 ΔανίαΦινλανδία 3 - 1
12/6/2021 ΔανίαΦινλανδία 0 - 1
15/11/2011 ΔανίαΦινλανδία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,173,542 90.1%
X
€ 413,369 6.0%
2
€ 264,874 3.9%
Over
€ 208,999 28.2%
Under
€ 530,918 71.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

204 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 13790
Σε καλύτερη κατάσταση και με εμπειρία η Δανία

Σε καλύτερη κατάσταση και με εμπειρία η Δανία

Η Δανία υποδέχεται στην Κοπεγχάγη την Φινλανδία με τις 2 ομάδες να κάνουν πρεμιέρα στο Euro. Σαφώς πιο έμπειροι και με μεγαλύτερες βλέψεις οι γηπεδούχοι.

* 16.000 θεατές περίπου

ΔΑΝΙΑ

Έδωσε δύο δυνατά φιλικά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας απέναντι σε Γερμανία και Βοσνία&Ερζεγοβίνη και η εικόνα της ήταν αρκετά καλή. Αρχικά με τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2014 έπαιξε περισσότερο συντηρητικά αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Βοσνία επιβλήθηκε με 2-0.

Άνοιξε το σκορ στο 18’ από μία στημένη φάση και μία κεφαλιά του Μπρέιθγουεϊτ και είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Ο Στρίγκερ Λάρσεν βέβαια την έσωσε από σίγουρη ισοφάριση στο 24’ και στη συνέχεια φρόντισε να διαχειριστεί το προβάδισμα της. Πάλι από κόρνερ βρήκε και 2ο τέρμα με κεφαλιά του Κορνέλιους στο 73’, θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και άλλο γκολ αλλά ο Πόουλσεν δεν ήταν εύστοχος στην τελική του προσπάθεια.

Η Δανία μπαίνει με φιλοδοξίες σε έναν όμιλο που έχει ξεκάθαρο φαβορί, το Βέλγιο, αλλά από εκεί και έπειτα η Ρωσία και η Φινλανδία δεν την τρομάζουν. Θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δίνει και τα 3 παιχνίδια της στην Κοπεγχάγη και μάλιστα έχοντας και ένα μέρος του κόσμου στο πλευρό της. Εμπειρία και ταλέντο υπάρχει στην ομάδα, ο Έρικσεν θα κρατάει την «μπαγκέτα» και στο φιλικό με την Βοσνία έδειξε πως οι στημένες φάσεις μπορεί να αποτελέσουν όπλο της.

«Βρισκόμαστε στην έναρξη ενός σπουδαίου πράγματος. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου προσφέρει η Εθνική ομάδα, όπως κανένας άλλος. Πρέπει να κάνουμε μία καλή αρχή και είμαστε προετοιμασμένοι. Κάνουμε όνειρα αλλά ξέρουμε πως υπάρχουν μεγαλύτερες ομάδες από εμάς στο τουρνουά», τόνισε ο κόουτς Γιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο φορ Ρόμπερτ-Σκοβ είναι αμφίβολος και η λογική λέει πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ενώ το ίδιο ισχύει και για τον μεσοεπιθετικό Κρίστιανσεν.

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ-Βας,Κιάερ,Κρίστενσεν,Μέλε- Ντιλέινι,Χόιμπιεργκ Έρικσεν,Πούλσεν,Μπρέιθγουεϊτ-Ντόλμπεργκ

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λεσλ (Μίντιλαντ).

Αμυντικοί: Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Γιοακίμ Άντερσεν (Φούλαμ), Γιανς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιοακίμ Μέλε (Αταλάντα), Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη).

Μέσοι: Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Πιέρ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Κρίστιαν Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ),Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε), Κρίστιαν Έρικσεν (Ίντερ), Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια).

Επιθετικοί: Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Έρχεται με ενθουσιασμό καθώς θα λάβει για πρώτη φορά μέρος σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στα φιλικά προετοιμασίας της ωστόσο η εικόνα της δεν ήταν αρκετά καλή. Αντιμετώπισε τις Ελβετία, Σουηδία και Εσθονία και γνώρισε τρεις ήττες.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο κόουτς Κάνερβα δοκίμασε αρκετά πρόσωπα αλλά η τελευταία ήττα από τους Εσθονούς χτύπησε δυνατό καμπανάκι. Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε η ίδια να έχει τον έλεγχο, δυσκολεύτηκε αρκετά και αφού δέχθηκε το γκολ στο 57’ από το σημείο του πέναλτι, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Παρά τα αποτελέσματα στα φιλικά και το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της, μπαίνει με αισιοδοξία και χωρίς ιδιαίτερο άγχος στην διοργάνωση. Αρχικός στόχος είναι να βρει τους πρώτους της βαθμούς, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν πάει πιο μακριά από τον όμιλο. Είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, προσέχει τα μετόπισθεν της και θα ψάξει σίγουρα τον Πούκι στην επίθεση.

«Γενικά η στρατηγική μας είναι να αμυνόμαστε καλά απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Από την άλλη βέβαια πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση. Θα δούμε. Δεν είμαστε φαβορί αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας», τόνισε ο κόουτς Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα

Πιθανή ενδεκάδα: Χραντέτσκιταλα-Ο' Σόνεσι, Αραγιουουρι, Τόιβιο, Ούρουνεν – Λουντ, Σπαρβ, Καμαρά – Πογιάνπαλο, Πούκι

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λούκας Χράντετσκι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γιέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάακολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

Αμυντικοί:Λέο Βάισανεν (Έλσφσμποργκ), Σαούλι Βάισανεν (Κιέβο Βερόνα), Πάουλους Άραγιουουρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο' Σόνεσι (Ελσίνκι), Ρόμπερτ Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Γέρε Ούρουνεν (Γκενκ), Νίκο Χάμαλαϊνεν (ΚΠΡ), Νικολαι Άλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ράιταλα (Μινεσότα), Γιόονα Τόιβιο (Χάκεν).

Μέσοι: Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς),Γιόνι Κάουκο (Έσμπιεργκ), Όνι Βαλακάρι (Πάφος), Ράσμπους Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Τιμ Σπαρβ (AEΛ), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ).

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Γιόελ Πογιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Λάσι Λάπαλαϊνεν (Μόντρεαλ), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία έχει ψυχολογία, έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να πάρει μία νίκη που ξέρει πως θα της δώσει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο ρόστερ της υπάρχει ποιότητα και ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν μόνη τους την ροή του παιχνιδιού. Από την άλλη η Φινλανδία είναι πρωτάρα, δεν έχει άγχος και θα κυνηγήσει την έκπληξη. Οι γηπεδούχοι όμως είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν στην έδρα τους και μπορεί να πάρουν την νίκη από το ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Δανία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.26 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 2ος όμιλος
  2 Δανία 3 3 1 0 2 5:4
  3 Φινλανδία 3 3 1 0 2 1:3
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες