Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Φινλανδία

23/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 197
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 399 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φινλανδία - Δανία στις 10/9/2023

Προϊστορία

10/9/2023 ΦινλανδίαΔανία 0 - 1
23/3/2023 ΔανίαΦινλανδία 3 - 1
12/6/2021 ΔανίαΦινλανδία 0 - 1
15/11/2011 ΔανίαΦινλανδία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 506,587 85.2%
X
€ 60,630 10.2%
2
€ 27,060 4.6%
Over
€ 9,120 36.4%
Under
€ 15,908 63.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

234 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

1

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

7

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

15

Σέντρες

6

5

Αλλαγές

3

9

Φάουλ

8

2

Ασίστ

1

1

Αντεπιθέσεις

0

11

Πλάγια Άουτ

22

8

Εκτελέσεις Φάουλ

10

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

18

Προσπάθειες Για Γκολ

7

4

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 35851
Σε κατάμεστο γήπεδο

Σε κατάμεστο γήπεδο

Η Δανία μετά από ένα απογοητευτικό Μουντιάλ υποδέχεται στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 τη Φινλανδία σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Πολλοί περίμεναν να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Μουντιάλ, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και στον όμιλο με Γαλλία, Τυνησία και Αυστραλία μάζεψε μόλις έναν βαθμό και αποχαιρέτησε νωρίς τα γήπεδα του Κατάρ. Σίγουρα, δεν έχει χωνέψει ακόμα την ήττα από την Αυστραλία.

Πάντως, συμμετέχοντας στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 μαζί με Φινλανδία, Καζακστάν, Βόρειο Ιρλανδία, Σλοβενία και Σαν Μαρίνο στόχος της είναι η πρωτιά και μόνο του ομίλου για να πάρει την απευθείας πρόκριση. Ταλέντο έχει και μάλιστα μπόλικο και αρκεί να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο πως είναι φαβορί.

Στο Πάρκεν δεν θα πέφτει... καρφίτσα, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out.

Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού και μάλιστα είναι σε όλες τις θέσεις. Στην αποστολή βρίσκονται ο τερματοφύλακας Χέρμανσεν, οι μέσοι Γελέρτ Κρίστενσεν, Χιούλμαντ, Μπίλινγκ και οι επιθετικοί Ντάραμι, Χόιλουντ και Άντερς Ντρέιερ.

«Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός από ποτέ στη θέση του τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο πρώτος τερματοφύλακας απέναντι στη Φινλανδί και αυτός είναι ο Κάσπερ Σμάιχελ.», τόνισε ο κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ.

Ο προπονητής ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας το 2020 και συνεχίζει παρά την κακή παρουσία στον Παγκόσμιο Κύπελλο με τους Δανούς να βρίσκονται στην 11η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης .

Αγωνιστικά νέα: Δεν είναι στην αποστολή οι μέσοι Έρικσεν, Βας, Λίντστρεμ, οι επιθετικοί Κορνίλιους, Σκοβ Όλσεν, Ντόλμπεργκ και Πόουλσεν. Όλοι τους βρισκόντουσαν στο Κατάρ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:
Ρόνοου (Ουνιόν Βερολίνου), Χέρμανσεν (Μπρόντμπι), Σμάιχελ (Νις)

Αμυντικοί: Μέλε (Αταλάντα), Αντρέας Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Γενς Στρίγκερ Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μπαχ (Μπενφίκα), Ράσμους Νίσεν Κρίστενσεν (Λιντς), Κίερ (Μίλαν), Νέλσον (Γαλατασαράι)

Μέσοι: Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Νόργκορντ (Μπρέντφορντ), Ντάμσγκαρντ (Μπρέντφορντ), Ελίας Γελέρτ Κρίστενσεν (Κοπεγχάγη), Χιούλμαντ (Λέτσε), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Άντερς Ντρέιερ (Άντερλεχτ), Ντάραμι (Κοπεγχάγη), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Μπρέιθγουεϊτ (Εσπανιόλ), Χόιλουντ (Αταλάντα).Δεν έδωσε το παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ και η τελευταία της διοργάνωση ήταν το Nations League, όπου τα πήγε πολύ τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του ομίλου μόνο πίσω από τη Βοσνία και από κάτω της τερμάτισαν το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία. Είχε δύο νίκες και ισάριθμες ήττες και ισοπαλίες παραμένοντας έτσι στην δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Έχει βλέψεις για πρόκριση από τα προκριματικά του Euro, αφού εκτός από τη Δανία, όλες οι άλλες ομάδες είναι στα μέτρα της.

Υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη κλήση, αφού απουσιάζουν από τη λίστα ο τερματοφύλακας Έρικσον, οι αμυντικοί Βάισανεν, Ο’Σόγνεσι, Τόμας, οι μέσοι Λίνγκμαν, Σόισαλο και ο επιθετικός Χόστικα.

«Έγινε πολλή σκέψη για το ποιοι παίκτες θα είναι στην αποστολή και φυσικά δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν πρέπει να αφήσεις έξω καλούς παίκτες. Θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από τον Πάρκεν, αλλά σίγουρα θα είναι μια συγκινητική στιγμή για όλους όσους συμμετείχαν την προηγούμενη φορά. Είναι κρίμα που ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν είναι εκεί. Αυτό σίγουρα θα ήταν ένα αξέχαστο πράγμα και για αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να προκαλέσουμε τη Δανία και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με ένα καλό παιχνίδι, γιατί αυτό θα χρειαστεί. Η Δανία είναι μια ποιοτική ομάδα, ακόμα κι αν δεν πέτυχε τον στόχο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο προπονητής Κάνερβα.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας είναι ο μπακ Ούρονεν και αμφίβολος ο χαφ Φρέντρικ Γένσεν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Άστον Βίλα), Γιόρονεν (Βενέτσια)

Αμυντικοί: Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Χόσκονεν (Κρακόβια), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Άλχο (Βόλος), Ρίτσαρντ Γένσεν (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Ολίλα (Ελσίνκι), Πέλτολα (Ελσίνκι), Πάλας (Ούλου)

Μέσοι: Σίλερ (Τζουργκάρντεν), Καμαρά (Ρέιντζερς), Σούχονεν (Αμβούργο), Νίσκανεν (Νταντί Γιουνάιτεντ), Σόιρι (Ελσίνκι), Μάενπαα (Βάρτα Πόζναν), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Καϊρίνεν (Λίλεστρομ), Λουντ (Μινεσότα), Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι), Άντμαν (Νόρντζελαντ).

Επιθετικοί: Ποχγιάνπαλο (Βενέτσια), Τίμου Πούκι (Νόριτς), Φορς (Μίντλεσμπρο), Κάλμαν (Κρακόβια)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία δεν τα πήγε καθόλου καλά στα γήπεδα του Κατάρ και τώρα θέλει να πάρει την πρωτιά του ομίλου της στα προκριματικά του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα με νίκη φιλοξενώντας τη Φινλανδία και θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου της, καθώς το Πάρκεν θα είναι κατάμεστο. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στους Δανούς και δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  1 Δανία 10 22 7 1 2 19:10
  3 Φινλανδία 10 18 6 0 4 18:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες