3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Τσεχία

10/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 904
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1705 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαυροβούνιο - Τσεχία στις 20/6/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 3

    1. 53' Radunovic Risto
    2. 54' Soucek Tomas
    3. 58' Masopust Lukas
    4. 75' Marusic Adam
    5. 75' Jankto Jakub
    6. 82' Soucek Tomas
    7. 95' Darida Vladimir (πέναλτι)

        Προϊστορία

        20/6/2023 ΜαυροβούνιοΤσεχία 1 - 4
        10/9/2019 ΜαυροβούνιοΤσεχία 0 - 3
        10/6/2019 ΤσεχίαΜαυροβούνιο 3 - 0
        15/11/2011 ΜαυροβούνιοΤσεχία 0 - 1
        11/11/2011 ΤσεχίαΜαυροβούνιο 2 - 0

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 45,514 9.9%
        X
        € 65,598 14.2%
        2
        € 350,836 75.9%
        Over
        € 12,907 32.7%
        Under
        € 26,598 67.3%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        160 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Gradski Stadion Podgorica, Podgorica
        Μονόδρομος η νίκη

        Μονόδρομος η νίκη

        Μαυροβούνιο και Τσεχία αναμετρούνται στην Ποντγκόριτσα σε ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τις δύο ομάδες, που έχουν αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

        Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

        ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

        Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την προκριματική φάση, αφού αγνοεί τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας ρεκόρ 0-2-2. Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι το τελευταίο της παιχνίδι ήταν τον Ιούνιο, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στη Τσεχία. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου και οτιδήποτε άλλο εκτός της νίκης στο σημερινό θα βάλει οριστικό τέλος στις όποιες πιθανότητες για την 2η θέση.

        Την Πέμπτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 2ο λεπτό αλλά γύρισε το παιχνίδι με δύο τέρματα στο 32’ και το 75’. Έτοιμος για επίσημο ντεμπούτο είναι ο Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Σέρβο, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο οποίος αρνήθηκε να κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι με το Κόσοβο για πολιτικούς λόγους και εν τέλει απομακρύνθηκε από την Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου. Για δύσκολο παιχνίδι ειδικά μετά την ήττα της Τσεχίας στο Κόσοβο έκανε λόγο ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος πάντως στάθηκε στη ψυχολογία που απέκτησε η ομάδα του μετά τη φιλική νίκη επί των Ούγγρων.

        Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα

        Αποστολή

        Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μίλαν Μιγιάτοβιτς (Λέφσκι Σόφιας), Αντρίγια Ντραγκόγιεβιτς (Πιούνικ)

        Αμυντικοί: Στέφαν Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μάρκο Σίμιτς (Πακχτακόρ), Ζάρκο Τομάσεβιτς (Αστάνα), Ανταμ Μάρουσιτς (Λάτσιο), Ρίστο Ραντούνοβιτς (Αστρα Γκιούργκιου), Μόμτσιλο Ρασπόποβιτς (Ριέκα)

        Μέσοι: Νίκολα Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Μάρκο Βέσοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντένι Χότσκο (Μουσκρόν), Ντούσαν Λάγκατορ (Σότσι), Βλαντιμίρ Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Αλεξάνταρ Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Μπράνισλαβ Γιάνκοβιτς (Σουτιέσκα), Σιντ Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Μάρκο Γιάνκοβιτς (ΣΠΑΛ), Αλεξάνταρ Σκέκιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Μπάκιτς (Μουσκρόν), Νεμπόισα Κόσοβιτς (Καϊράτ), Βούκαν Σαβίτσεβιτς (Βίσλα Κρακοβίας)

        Επιθετικοί: Φάτος Μπετσιράι (Μακάμπι Νετάνια), Στέφαν Μουγκόσα (Ιντσιον Γιουνάιτεντ)

        ΤΣΕΧΙΑ

        Γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-1 από το Κόσοβο και υποχώρησε στην 3η θέση και στο -2 από την αντίπαλο της. Προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Σικ, δέχτηκε σχεδόν άμεσα την ισοφάριση (20’) αλλά δεν πτοήθηκε και μέχρι το ημίχρονο είχε μια σημαντική διπλή ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Πιάστηκε στον ύπνο μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 66’ και βρέθηκε να χάνει με 2-1, σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε παρά τις δύο σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

        Μονόδρομος η νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο, αφού το Κόσοβο παίζει με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και έτσι έχει μεγάλη ευκαιρία να το προσπεράσει στην βαθμολογία. Το κλίμα πάντως δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού τα Μέσα της χώρας άσκησαν δριμύτατη κριτική στον Σιλχάβι. Ο ίδιος τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται βαθμούς και θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο σημερινό, ενώ υπογράμμισε το πόσο επικίνδυνη είναι η αντίπαλος της στις αντεπιθέσεις.

        Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα. Δεν υπολογίζεται ο βασικός χαφ Παβέλκα (Κασίμπασα), ενώ δεν κλήθηκαν οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Βίντρα (Μπέρνλι) και Κόζακ (Σπάρτα Πράγας) που βρίσκονταν στην αποστολή στα παιχνίδια του Ιουνίου. Σταθερά εκτός ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντοκάλ (Σπάρτα)

        Αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (Σεβίλλη), Κούμπεκ (Αούγκσμπουργκ), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης)

        Αμυντικοί: Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Σελούτσκα (Αντάλιασπορ), Σίμιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Τσούφαλ (Σλάβια Πράγας) Καντέραμπεκ (Χόφενχαϊμ), Νόβακ (Τράμπζονσπορ),
        Σούτσι (Βασιλεία)

        Μέσοι: Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Κρεϊτσι (Μπολόνια), Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Κάλβαχ (Βικτόρια Πλζεν), Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Ντάριντα (Χέρτα), Χουσμπάουερ (Σλάβια Πράγας)

        Επιθετικοί: Σικ (Λειψία), Ντόλεζαλ (Γιάμπλονετς), Κρμέντσικ (Βικτόρια Πλζεν)

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Παιχνίδι που δεν πιάνεται από πουθενά. Και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστικό στόχο τη νίκη ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση. Η Τσεχία είναι πιο ποιοτική ομάδα και ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο Κόσοβο, ωστόσο το Μαυροβούνιο έχει νέο τεχνικό και είναι αμφίβολο πόσο θα επηρεάσει. Καλύτερα να το αποφύγουμε. Η λογική λέει ότι θα δούμε κλειστό παιχνίδι, ωστόσο αμφότερες δε φημίζονται για τις άμυνες τους και ένα λάθος μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, πάμε πάσο.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
          5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
        1ο ΓΚΡΟΥΠ
          2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
          5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Under

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες