7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Αζερμπαϊτζάν

27/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 463
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 397 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία στις 16/11/2023

Προϊστορία

16/11/2023 ΑζερμπαϊτζάνΣουηδία 3 - 0
27/3/2023 ΣουηδίαΑζερμπαϊτζάν 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 408,103 92.5%
X
€ 24,445 5.5%
2
€ 8,422 1.9%
Over
€ 15,106 67.3%
Under
€ 7,333 32.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

214 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

1

4

Σουτ εκτός εστίας

2

46%

Κατοχή μπάλας

54%

1

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

10

Σέντρες

4

5

Αλλαγές

3

13

Φάουλ

8

2

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

1

24

Πλάγια Άουτ

16

10

Εκτελέσεις Φάουλ

14

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

15

Προσπάθειες Για Γκολ

4

5

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 23674
Θέλει γκολ και εμφάνιση η Σουηδία

Θέλει γκολ και εμφάνιση η Σουηδία

Η Σουηδία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2024 στη Γερμανία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Δεν μπόρεσε να προβάλει την αντίσταση που ήθελε στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο την Παρασκευή και έτσι γνώρισε την ήττα με 3-0. Απειλήθηκε στην αρχή και τελικά έμεινε πίσω στο σκορ στο 35’, προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά χωρίς επιτυχία. Με το ξεκίνημα της επανάληψης δέχθηκε και δεύτερο γκολ, ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν οι Βέλγοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Τελικά στο 83’ ο Λουκάκου πέτυχε το τρίτο του τέρμα στο παιχνίδι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ήθελε να δείξει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο ειδικά στην έδρα της, το Βέλγιο είναι το φαβορί του ομίλου αλλά αν παρουσιάζει τέτοια εικόνα και η δεύτερη θέση αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα. Η Αυστρία είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, η Εσθονία και το Αζερμπαϊτζάν είναι τουλάχιστον δύο επίπεδα κάτω. Θέλει να διασκεδάσει τώρα τις εντυπώσεις από την πρεμιέρα της όπου έδειξε μετά το 2-0 να παρατάει κάπως το παιχνίδι. Συμπλήρωσε μάλιστα αισίως 6 σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη, ήρθε η ώρα να σταματήσει το αρνητικό αυτό γεγονός.

Αγωνιστικά Νέα: Ο φουλ- μπακ Αουγκούστινσονσ (Μαγιόρκα) αποχώρησε από την αποστολή λόγω τραυματισμού και ο κόουτς Άντερσον αποφάσισε να καλέσει τον Κεν Σέμα (Γουότφορντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Γιόχανσον (Ρόδεραμ), Νόρντφελντ (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Χολμ (Σπέτσια), Λίντελεφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χίεν (Βερόνα), Γκούντμουντσον (Λιλ), Έκνταλ (Μπέρνλι), Στάρφελτ (Σέλτικ), Βάλκβιστ (Πογκόν Στσέτσιν), Κούρτουλους (Χάμαρμπι)

Μέσοι: Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Α. Έκνταλ (Σπέτσια), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Όλσον (Μίντιλαντ), Γκούσταφσον (Χάκεν), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) , Σέμα (Γουότφορντ)

Επιθετικοί: Ίσακ (Νιούκαστλ), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν), Γιόκερες (Κόβεντρι), Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Κουάισον (Αλ-Ετιφάκ)

Αν μπορεί να κρατήσει κάτι από την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αυστρία είναι το γεγονός πως κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα. Γνώρισε την ήττα με 4-1 αλλά δεν υπήρχε καμία απαίτηση από το παιχνίδι. Από το ξεκίνημα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και μέσα σε δύο λεπτά (27’-29’) δέχθηκε ισάριθμα γκολ και αυτό που είχε στο μυαλό του ήταν να μην διασυρθεί. Στο 50’ μάλιστα έγινε το 3-0, γλίτωσε έπειτα από το δοκάρι όμως σε μία από τις λίγες επιθέσεις του στο 64’ μείωσε με ωραίο πλασέ του Μαχμούντοβ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 69’ και έπειτα μπορεί να είναι και ικανοποιημένο που δεν δέχθηκε άλλο τέρμα.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάποια κριτική, προσπάθησε όσο μπορούσε απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο και με την ίδια φιλοσοφία θα αντιμετωπίσει και τη Σουηδία. Στόχος είναι και πάλι να δεχθεί όσο λιγότερα γκολ γίνεται, η αντίπαλος της βέβαια είναι «πληγωμένη» και θα ψάξει μία πειστική εμφάνιση. Όσο και να προσπαθεί να βελτιώνεται είναι σχεδόν απίθανο να κλείσει την ψαλίδα από τέτοιους είδους ομάδες, στα παιχνίδια με την Εσθονία θα δούμε αν όντως μπορεί να δείξει πυγμή.

«Ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ, δεν αντιμετωπίζαμε προβλήματα. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Το δεύτερο γκολ ήταν ένα απίστευτο πράγμα. Μέχρι το 93’ υποφέραμε. Κρατάμε τις σημειώσεις μας και θα μάθουμε από τα λάθη μας», τόνισε ο κόουτς Ντε Μπιάζι.

Αγωνιστικά Νέα: Από την αρχή έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Εμρέλι, ενώ δεν κλήθηκαν οι έμπειροι αμυντικοί Μπ. Χουσεΐνοβ και Μεντβέντεβ και ο μέσος Γκαράγιεβ.

Η αποστολή: Έμεινε εκτός ο επιθετικός Εμρέλι (Κόνιασπορ).

Τερματοφύλακες:Ιμάνοβ (Σαμπάχ) Αγκάγιεβ (Καμπάλα), Μπαλάγιεβ (Σαμπάιλ)

Αμυντικοί: Μπαϊράμοβ (Καραμπάγκ), Κρίβοτσουκ (Νταετζόν), Τ. Χουσεΐνοβ (Σαμάχι), Χαγκχβέρντι (Νέφτσι), Τζαφαργκουλίγιεβ (Καραμπάχ), Μουσταφαζάντε (Καραμπάγκ), Σαλαχλί (Νέφτσι), Χασαναλιζάντα (Σαμπάχ)

Μέσοι: Αλίγιεφ (Νέφτσι), Αλμέιδα (Καραμπάγκ), Κιοκτσού (Αϊντχόφεν), Όζομπιτς (Καραμπάγκ), Ισραφίλοβ (Νέφτσι), Μαχμούντοβ (Νέφτσι), Αλίγιεβ (Νέφτσι), Γιάμαλοβ (Σαμπάχ), Ισάεφ (Σαμπάχ),

Επιθετικοί: Νταντάσοβ (Γκρασχόπερς), Σεϊντάγιεβ (Καραμπάγκ), Γκουρμπανλί (Καραμπάγκ), Ακχμεντζάτζε (Ζίρα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σουηδία ψάχνει μία πειστική εμφάνιση και γιατί όχι και αρκετά γκολ απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες των προκριματικών. Η εικόνα της με το Βέλγιο δεν ήταν καλή και στο χέρι της είναι να «κλείσει» το πρώτο παράθυρο των προκριματικών με θετικό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα αν θα κερδίσει το θέμα είναι πόσες φορές θα σκοράρει. Θεωρώ τουλάχιστον τέσσερις και γι’ αυτό θα πάω με τα 4-6 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  3 Σουηδία 8 10 3 1 4 14:12
  4 Αζερμπαϊτζάν 8 7 2 1 5 7:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.20% έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες