6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Αζερμπαϊτζάν

Προϊστορία

13/10/2023 ΕσθονίαΑζερμπαϊτζάν 0 - 2
17/6/2023 ΑζερμπαϊτζάνΕσθονία 1 - 1
15/11/2013 ΕσθονίαΑζερμπαϊτζάν 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 74,276 9.2%
X
€ 36,837 4.5%
2
€ 699,671 86.3%
Over
€ 38,947 34.3%
Under
€ 74,629 65.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

3

52%

Κατοχή μπάλας

48%

3

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

15

Φάουλ

12

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Thomas Haeberli

8  Henri Anier Kallaste Ken Αλλαγή 85'

20  Markus Poom Vetkal Martin Αλλαγή 63'

7  Georgi Tunjov Vastsuk Bogdan Αλλαγή 74'

14  Konstantin Vassiljev Sinyavskiy Vlasiy Αλλαγή 63'

17  Martin Miller Zenjov Sergei Αλλαγή 63'

3 Artur Pikk

6 Rasmus Peetson

2 Maerten Kuusk

4 Mattias Kaeit

13 Maksim Paskotsi

12 Karl Hein

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 5652
Σύγκρουση ουραγών με επίδικο το γόητρο

Σύγκρουση ουραγών με επίδικο το γόητρο

Η Εσθονία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν για την 7η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες με «θύτη» το Βέλγιο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Η Εσθονία έχει υποδεχθεί στο παρελθόν τέσσερις φορές το Αζερμπαϊτζάν και είναι αήττητη εντός έδρας, με ρεκόρ 2-2-0.

Καταστροφικά ήταν τα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου που της θύμισαν με τον πλέον σκληρό τρόπο, πόσο απέχει από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού ηττήθηκε με το «βαρύ» 5-0 τόσο από τη Σουηδία εντός έδρας, όσο και από το Βέλγιο εκτός, σε δύο ματς που δεν αντέχουν σε κριτική, αφού δεν κατάφερε να παρουσιάσει τίποτα ή να ακολουθήσει τον ρυθμό τους.

Με ένα μόλις βαθμό, αυτόν που πήρε στο εκτός έδρας από τη σημερινή της αντίπαλο, η Εσθονία είναι ουραγός του ομίλου με τέρματα 2-16 σε μία ακόμα πολύ κακή πορεία σε προκριματική φάση τα τελευταία χρόνια. Στα προκριματικά του Euro 2020 είχε ολοκληρώσει την παρουσία της χωρίς νίκη μάλιστα και αυτό τώρα θέλει να το αποφύγει.

Στόχος της ομάδα του Τόμας Χάμπερλεϊ λοιπόν να μην τερματίσει τελευταία και αν μπορεί αν πάρει ένα τρίποντο, το οποίο βέβαια δύσκολα θα βρει άλλη ευκαιρία να το πετύχει μετά από τη σημερινή κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο έμπειρος στόπερ Μετς (Ζανκτ Πάουλι), ενώ εκτός κλήσεων έμειναν ακόμα ο στόπερ Μπαράνοφ (Πιούνικ Γιερεβάν), ο μπακ Τενίστ (Ταμέκα) και ο επιθετικός Σάπινεν (Χάποελ Ιερουσαλήμ) λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Χέμπαρ), Χάιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια)

Αμυντικοί: Κουσκ (Ουΐπεστ), Πικ (Όντρα), Πέτσον (Λεβάντια), Πασκότσι (Γκρασχόπερς), Γ. Ταμ (Μπότεφ), Καλάστε (Φλόρα), Λιλάντερ (Φλόρα), Λούκα (Φλόρα)

Μέσοι: Κάιτ (Ραπίντ Β.), Σέιν (Ντόρντρεχτ), Τούνγιοβ (Πεσκάρα), Ογιάμα (Φλόρα), Βασίλιεφ (Φλόρα), Μίλερ (Φλόρα), Πουμ (Σάμροκ Ρ.), Σινιάβσκι (Σλοβάτσκο), Βάστσουκ (Βόζντοβατς), Βέτκαλ (Ρόμα)

Επιθετικοί: Άνιερ (Λι Μαν), Σόργκα (Σούμγκαγιτ), Ζένγιοβ (Φλόρα), Α. Ταμ (Νόμε Κάλιου).Τα έδωσε όλα κόντρα στο Βέλγιο εντός, παλευόντας μέχρις εσχάτων, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0, με το γκολ που κόστισε να έρχεται στο 38' και τη συνέχεια να βρίσκει τους Αζέρους να προσπαθούν αλλά να μη βρίσκουν τρόπο να απειλήσουν ουσιαστικά. Εν συνεχεία είχε ρεπό και έδωσε φιλικό αγώνα με τη Ιορδανία, την οποία νίκησε 2-1.

Το Αζερμπαϊτζάν με μόλις έναν βαθμό, ισοβαθμείς με την Εσθονία στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας σχετικά καλύτερη εικόνα από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά συνολικά απογοητεύοντας, αφού η παρουσία του στο πρόσφατο Nations League όπου τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου κόντρα σε Καζακστάν, Σλοβακία και Λευκορωσία είχε δημιουργήσει προσδοκίες.

Σε κάθε περίπτωση οι Αζέροι, που έχουν κακή παράδοση κόντρα στην Εσθονία εκτός έδρας, θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου για λόγους πρεστίζ, ενώ σίγουρα αυτό έχει στο μαυλό του και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιάνι Ντε Μπιάζι, που τον επόμενο μήνα λήγει το συμβόλαιό του και ξεκινά διαπραγματεύσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για φανεί αν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία τους ή όχι.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφει στις κλήσεις μετά τον Ιούνιο ο μέσος Ισραφίλοφ (Ταραγόνα), ενώ κλήθηκε εκ νέου και ο στόπερ Γκουσεΐνοφ (Καραμπάγκ). Σε σχέση με το τελευταίο ματς δεν κλήθηκαν οι Σεϊντέγεφ (Σαμπάχ), Μουσταφαζάντε (Καραμπάγκ) και Καμάλοφ (Σαμπάχ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ιμάνοφ (Σαμπάχ), Μαχαμανταλίγεφ (Ντεμίρσπορ), Αγκάγεφ (Σαμπαΐλ)

Αμυντικοί: Χαγκβερντί (Νέφτσι), Κρίβοτσιουκ (Νταετζέον), Μπαϊράμοφ (Καραμπάγκ), Μαμάντοφ (Καραμπάγκ), Μπαντάλοφ (Σουμγκαγίτ), Χασαναλιζαντά (Τούζλασπορ), Ναμπίγεφ (Σαμπαΐλ), Γκουσεΐνοφ (Καραμπάγκ)

Μέσοι: Όζομπιτς (Νέφτσι), Σαφάροφ (Καμπάλα), Ισάγιεφ (Σαμπάχ), Κιοκτσού (Αϊντχόφεν), Μαχμούντοφ (Νέφτσι), Τζαφαργκουλίγεφ (Καραμπάγκ), Ντινίγεφ (Ουμρανίγεσπορ), Αλίγεφ (Ζίρα), Ισραφίλοφ (Ταραγόνα)

Επιθετικοί: Αχματζάντα (Ζίρα), Κουρμπανλί (Τζουργκάρντεν), Σεϊντάγεφ (Μπουριράμ), Νταντάσοφ (Γκρασχόπερς), Εμρελί (Ντινάμο Ζάγκρεμπ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ουραγοί και χωρίς στόχους αμφότερες οι ομάδες, πλην της αποφυγής της τελευταίας θέσης. Καλή παράδοση έχουν οι Εσθονοί κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο ωστόσο δείχνει σε καλύτερη κατάσταση ως σύνολο και έχει πραγματοποιήσει πρόοδο. Δεν θεωρώ πως έχει πολλά να προσφέρει το παιχνίδι και μία ισοπαλία είναι το πιο πιθανό σενάριο και αξίζει εν προκειμένω το ρίσκο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  4 Αζερμπαϊτζάν 8 7 2 1 5 7:17
  5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.12% έπαιξε: X
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.91% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες