8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Φινλανδία

Προϊστορία

14/10/2023 ΣλοβενίαΦινλανδία 3 - 0
16/6/2023 ΦινλανδίαΣλοβενία 2 - 0
13/1/2017 ΦινλανδίαΣλοβενία 0 - 2
14/8/2013 ΦινλανδίαΣλοβενία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,378,316 87.1%
X
€ 92,739 5.9%
2
€ 112,207 7.1%
Over
€ 136,806 63.1%
Under
€ 80,163 36.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

0

48%

Κατοχή μπάλας

52%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

4

8

Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 15823
Ματς για γερά νεύρα

Ματς για γερά νεύρα

Στον όμιλο φωτιά όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση, η Σλοβενία σε ένα κατάμεστο γήπεδο υποδέχονται τη Φινλανδία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη (2-1-0) και υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός για την πρόκριση, αφού παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου έριξε δύο τεσσάρες, επικρατώντας με 4-2 επί της Β. Ιρλανδίας και με 4-0 επί του Σαν Μαρίνο. Στο πολύ σημαντικό ματς με την Φινλανδία θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, αφού τα εισιτήρια έγιναν φτερά και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Με τα γκολ που πέτυχε πριν ένα μήνα υπερτερεί στη βαθμολογία λόγω καλύτερης επίθεσης.

«Δεν υπάρχει πραγματικό άθλημα χωρίς ένταση, θετικό τρόμο, που σε γαργαλάει λίγο κάπου. Μας άξιζε να είμαστε εδώ που είμαστε. Ο αντίπαλος είναι υψηλής ποιότητας, φορμαρισμένος και εξαιρετικά δυνατός σε χαρακτήρα, τον σεβόμαστε και δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε ψηλά, αλλά νομίζω ότι η Σλοβενία ​​είναι επίσης δυνατή σε χαρακτήρα. Πρέπει να τα καταφέρουμε. Αυτή η ομάδα παιδιών είναι τόσο διψασμένη για επιτυχία που θα δώσει τα πάντα γι' αυτήν. Δεν θα ξεκινήσουμε ακάθεκτα, χωρίς ιδέα, τα ατού μας θα είναι το παιχνιδιάρικο, το απρόβλεπτο και η ατομική ποιότητα που έχουμε ήδη δείξει. Από τη μια πρέπει να είμαστε ήρεμοι και από την άλλη αποφασιστικοί. μπορούμε να αντιληφθούμε ως πίεση, αλλά ως προνόμιο», ανέφερε ο τεχνικός Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Μπρέκαλο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βιντ Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Τουρκ (Πάρμα).

Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Μπιζόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Λεχ Πόζναν), Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Μπρέκαλο (Βίκινγκ), Γιάνζα (Γκόρνικ Ζ.), Ντρκούσιτς (Σότσι), Ζετς (Τσέλιε)

Μέσοι: Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Κούρτιτς (Κραϊόβα), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Λόβριτς (Ουντινέζε), Έλσνικ (Ολίμπια Λουμπλιάνας), Ζάγιτς (Φενέρμπαχτσε), Γιαν Μλάκαρ (Πίζα).

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Κέλαρ (Λουγκάνο), Μλάκαρ (Πίζα), Βίποτνικ (Μπορντό)

Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου είχε απολογισμό μια νίκη στην έδρα του Καζακστάν (1-0), αλλά στη συνέχεια έχυσε το... γάλα, αφού υποδέχθηκε τη Δανία και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ χάρη σε τέρμα του Χόιμπεργκ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Πάντως, έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης και θα τα δώσει όλα απέναντι στη Σλοβενία, αλλά και μετά φιλοξενώντας το Καζακστάν, έχοντας ήδη ο κόσμος εξαντλήσει τα εισιτήρια.

«Το ματς δίνει τον τόνο για την υπόλοιπη πρόκριση. Είμαστε στον αγώνα και θέλουμε να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο. Τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ σημαντικά. Μετά από αυτούς, θα δούμε πώς θα τα πάμε. Η εικόνα του στόχου είναι ξεκάθαρη σε όλους, και είναι από την αρχή της πρόκρισης. Έχουμε παίξει τον δρόμο μας μέχρι το σημείο που όλα είναι στα χέρια μας και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Αλλά δεν είναι αρκετό, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Είμαστε ακριβώς εκεί που θέλουμε να είμαστε στα προκριματικά », είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο εξτρέμ Άντμαν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Έξετερ), Κέτο (Σάντεφιορντ)

Αμυντικοί: Χόσκονεν (Κρακοβία), Γένσεν (Αμπερντίν), Ιβάνοφ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τένχο (Ελσίνκι), Σόιρι (Ελσίνκι), Τόμας (Οντ), Πέλτολα (Ελσίνκι), Άλχο (Βόλος), Ούρονεν (Σάρλοτ), Πάλας (Ούλου), Ολίλα (Ελσίνκι), Βαϊσάνεν (Όστιν)

Μέσοι: Καμαρά (Λιντς), Τέιλορ (Μαϊάμι), Σίλερ (Τζουργκάρντεν), Καϊρίνεν (Σπάρτα Πράγας), Μαενπάα (Βάρτα Πόζναν), Χάκανς (Βαλερένγκα), Λίνγκμαν (Ελσίνκι).

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Ποχγιάνπαλο (Βενέτσια), Κάλμαν (Κρακόβια), Φορς (Μίντλεσμπρο)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβενία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού έχει τρεις ομάδες που διεκδικούν μαζί της την πρόκριση. Απέναντι της θα βρει τη Φινλανδία, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της και γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
  3 Φινλανδία 10 18 6 0 4 18:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.13% έπαιξε: X
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.91% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες