10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Σλοβενία

16/6/2023 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 140
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβενία - Φινλανδία στις 14/10/2023

Προϊστορία

14/10/2023 ΣλοβενίαΦινλανδία 3 - 0
16/6/2023 ΦινλανδίαΣλοβενία 2 - 0
13/1/2017 ΦινλανδίαΣλοβενία 0 - 2
14/8/2013 ΦινλανδίαΣλοβενία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 637,331 70.9%
X
€ 134,747 15.0%
2
€ 126,566 14.1%
Over
€ 46,344 33.7%
Under
€ 91,252 66.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

141 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

6

44%

Κατοχή μπάλας

56%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

11

Φάουλ

9

2

«Κομμένα» Σουτ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Olympiastadion
  • Χωρητικότητα: 40600
  • Θεατές: 32560
Με τη βοήθεια του κόσμου της η Φινλανδία

Με τη βοήθεια του κόσμου της η Φινλανδία

Για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου η Φινλανδία υποδέχεται σε ένα κατάμεστο γήπεδο την πρωτοπόρο Σλοβενία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2024 με εκτός έδρας ήττα στη Δανία, αλλά πανηγύρισε το τρίποντο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, όπου απέδρασε με το διπλό από τη Β. Ιρλανδία επικρατώντας με 1-0 και έχει ως στόχο την πρόκριση. Τώρα θέλει να μαζέψει έξι πόντους στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις της κόντρα στη Σλοβενία και το Σαν Μαρίνο με το πρώτο ματς να είναι πιο δύσκολο.

Οι επιθετικοί της Φινλανδίας χρειάζονται αποτελεσματικότητα απέναντι στη Σλοβενία, η οποία αμύνεται καλά. Το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται κατάμεστο, αφού υπήρχαν διαθέσιμα ελάχιστα εισιτήρια στις θέσεις ΑΜΕΑ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να κερδίσουμε. Η Σλοβενία ​​είναι ένας από τους βασικούς μας αντιπάλους και παίζουμε εντός έδρας. Η Σλοβενία ​​οδηγεί τον όμιλο και πιστεύω ότι το εκτός έδρας παιχνίδι εκεί θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, δεν θέλω οι παίκτες να έχουν τέτοια νοοτροπία αναγκαστικής νίκης. Παίζουμε με πειθαρχία και ταπεινότητα, αλλά πάνω απ' όλα με θέληση για νίκη. Όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Η ομάδα είναι υγιής και έχουμε 26 παίκτες στη διάθεσή μας. Αυτό είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να κερδίσουμε.», ανέφερε ο προπονητής Κανέρβα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες από τραυματισμούς, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει ο μέσος Ντάνιελ Χάκανς της Βαλερένγκα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Μπέρτον), Γιόρονεν (Βενέτσια)

Αμυντικοί: Άλχο (Βόλος), Ούρονεν (Σάλκε), Χόσκονεν (Κρακόβια), Ιβάνοφ (Βάρντα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Γένσεν (Γκόρνικ), Τόμας (Οντ Γκρέναλντ), Όλιλα (Ελσίνκι), Πάλας (Ούλου)

Μέσοι: Καμαρά (Ρέιντζερς), Σόιρι (Ελσίνκι), Πέλτολα (Ελσίνκι), Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Σούχονεν (Αμβούργο), Νίσκανεν (Νταντί Γιουνάιτεντ), Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι), Μάενπα (Βάρντα Πόζναν), Άντμαν (Γκρόνινγκεν), Κάιρινεν (Σπάρτα Πράγας), Χάκανς (Βαλερένγκα)

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Ποχγιανπάλο (Βενέτσια), Κάλμαν (Κρακόβια)

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές ​​προηγείται στη βαθμολογία με έξι βαθμούς, αφού ξεκίνησε με δύο νίκες τον όμιλο κόντρα σε Καζακστάν (εκτός) και Σαν Μαρίνο. Λειτουργώντας με σχηματισμό 4-4-2 κυρίως με επιθετικούς ποδοσφαιριστές έχει κάνει το απόλυτο. Η Σλοβενία είναι σταθερά ποιοτική ομάδα.

Η απουσία έμπειρων παικτών ρίχνει την ευθύνη στη νέα γενιά της ομάδας, αφού στην άμυνα ηγείται ο 24χρονος Μπιγιόλ της Ουντινέζε και ο 25χρονος Λόβριτς επίσης της ιταλικής ομάδας τρέχει το παιχνίδι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση είναι μεγαλύτερη υπόσχεση του σλοβενικού ποδοσφαίρου εδώ και πολύ καιρό, ο 20χρονος Μπέντζαμιν Σέσκο, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Λειψία.

«Δεν αισθάνομαι καμία πίεση από το γεγονός ότι προκριθήκαμε τελευταία φορά στη διοργάνωση πριν από τόσο καιρό (2010). Άλλωστε, η Φινλανδία ήταν επίσης εκτός διαγωνισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, και έπρεπε ακόμα να συμμετάσχετε το 2021! Σίγουρα τη Σλοβενία ​​θα ξαναδούμε σύντομα στο Euro. Έχουμε ένα πολύ ομοιόμορφο γκρουπ, αλλά οι στόχοι μας είναι προφανείς, όπως σίγουρα είναι και στη Φινλανδία. Μπορούμε να περιμένουμε ένα καλό ματς και ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ετοιμάζουμε όλη την ομάδα για να δημιουργήσουμε μια απειλή. Η Φινλανδία θα είναι μια δύσκολη ομάδα για να νικηθεί», επισήμανε ο κόουτς Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλη η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Όμπλακ. Έτσι στην αποστολή βρίσκονται δύο νέοι τερματοφύλακες που δεν έχουν ξανά αγωνιστεί με το εθνόσημο και είναι οι οι Βιντόβσεκ, Ίβασιτς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βιντόβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Ίβασιτς (Πόρτλαντ)

Αμυντικοί: Μπλάζιτς (Ανζέ), Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπρέκαλο (Βίκινγκ), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Καρνίτσνικ (Τσέλιε), Ντρκούσιτς (Σότσι), Γιάνζα (Γκόρνικ)

Μέσοι: Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέρνιγκοτζ (Σαλερνιτάνα), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Μλάκαρ (Χάιντουκ Σπλιτ), Βιπότνικ (Μάριμπορ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβενία έχει το απόλυτο στον όμιλο και θέλει να φύγει από τη Φινλανδία με θετικό αποτέλεσμα για να είναι ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν πάντα επιθετικά με τους γηπεδούχους να έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους. Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αλλά θα εμπιστευτούμε τους Σλοβένους και θα πάμε με το Χ2.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
  3 Φινλανδία 10 18 6 0 4 18:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο akis, με το υψηλότερο yield +7.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.10% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες