11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Σλοβενία

5/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 696
4 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 693 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβενία - Σερβία στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 ΣλοβενίαΣερβία 2 - 2
5/6/2022 ΣερβίαΣλοβενία 4 - 1
11/10/2011 ΣλοβενίαΣερβία 1 - 0
7/9/2010 ΣερβίαΣλοβενία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 211,516 76.2%
X
€ 40,559 14.6%
2
€ 25,398 9.2%
Over
€ 9,748 36.0%
Under
€ 17,341 64.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

102 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

1

61%

Κατοχή μπάλας

39%

0

Οφσάιντ

1

1

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

0

22

Σέντρες

6

5

Αλλαγές

5

6

Φάουλ

10

4

Ασίστ

1

3

Αντεπιθέσεις

2

25

Πλάγια Άουτ

11

11

Εκτελέσεις Φάουλ

6

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

15

Προσπάθειες Για Γκολ

5

4

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 10925
«Πονηρό» ματς για τους γηπεδούχους που «καίγονται»

«Πονηρό» ματς για τους γηπεδούχους που «καίγονται»

Η Σερβία υποδέχεται τη Σλοβενία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τέταρτου γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Νορβηγία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Σουηδία.

Θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, καθώς την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο στο Βελιγράδι τη Νορβηγία. Παρουσιάστηκε διπρόσωπη και ηττήθηκε (0-1). Ξεκίνησε νωθρά κι απειλήθηκε στο 18’ με τον Χάαλαντ να αστοχεί σε τετ α τετ. Δεν «ξύπνησε» από τη συγκεκριμένη φάση και το «πλήρωσε» οκτώ λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα από δεξιά και μετά από παράλληλο γύρισμα ο Χάαλαντ δεν θα έκανε το ίδιο λάθος κι «έγραψε» το 0-1. Θέλησε να αντιδράσει και πίεσε χωρίς επιτυχία μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έγινε πιο επιθετική αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης. «Στρίμωξε» τους Σκανδιναβούς στα «καρέ» τους και στο 56’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Γιόβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Νίλαντ με κοντινό σουτ. Επέμεινε μέχρι το φινάλε αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και δεν άλλαξε τη μοίρα της.

Με αυτόν τον άσχημο τρόπο ξεκίνησε η Σερβία τις υποχρεώσεις της στο Nations League, εκεί όπου έχει θέσει ως στόχο την κατάληψη της πρωτιάς στον τέταρτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, επιθυμώντας να βρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια» της διοργάνωσης. Οι «όρλοβι» πάντως από νωρίς έχουν μείνει πίσω και καλούνται να βγάλουν αντίδραση, καθώς γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα, μια και είχε προηγηθεί εκείνη από τη Δανία σε φιλικό αγώνα τον προηγούμενο Μάρτιο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ντράγκαν Στοΐκοβιτς τόνισε: «Έμεινα απογοητευμένος με την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Νορβηγία αλλά είδα τη βελτίωση που ήθελα στο δεύτερο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες έστω κι αν δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε και ήταν κρίμα που δεν πετύχαμε γκολ. Ευτυχώς ακολουθεί άμεσα ο αγώνας με τη Σλοβενία. Είναι νωρίς για υπολογισμούς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα πέρα από τις γνωστές απουσίες με σημαντικότερη αυτή του στράικερ Βλάχοβιτς (Γιουβέντους).

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Νμίτροβιτς (Σεβίλλη), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Ίλιτς (Κότρτραϊκ)

Αμυντικοί: Νάστασιτς (Φιορεντίνα), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσωβίας), Πάβλοβιτς (Βασιλεία), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ρίστιτς (Μπενφίκα) Τέρτζιτς (Φιορεντίνα), Μάσοβιτς (Μπόχουμ), Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκούντελι (Σεβίλλη), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ντζούρισιτς (Σασουόλο), Ράντονιτς (Μπενφίκα), Σ. Μιλένκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Πόρτο), Ράσιτς (Βαλένθια), Ι. Ίλιτς (Βερόνα)

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιοβάνοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη σαφώς πιο ποιοτική Σουηδία. Έκανε μία τίμια προσπάθεια η οποία πάντως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποφύγει την «καθαρή» ήττα (0-2). Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και για την ακρίβεια στο 9’, ο Ίσακ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα βελτιώθηκε και ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Σπόραρ και κόντρα στη ροή του αγώνα καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι στο 36’. Τρία λεπτά αργότερα ο Φόρσμπεργκ νίκησε τον τερματοφύλακα Όμπλακ για το 0-1 που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ρίσκαρε κι όσο κυλούσε ο χρόνος έπαιρνε μεγαλύτερο ρίσκο αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν. Στο 88’ ο Κουλουσέφσκι σκόραρε ξανά για τους φιλοξενούμενους και την έριξε οριστικά στο καναβάτσο διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Η Σλοβενία δεν άρχισε όπως θα ήθελε το νέο Nations League και επιθυμεί να αποφύγει την τελευταία θέση του γκρουπ που θα τη στείλει ξανά στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης από την οποία κατάφερε να ανέβει στο αμέσως προηγούμενο τουρνουά. Πρόκειται για το πιο αδύναμο σύνολο του ομίλου και καλείται να ανατρέψει τα προγνωστικά σ’ ένα δύσκολο όμιλο. Ομάδα που αρέσκεται να παίζει «σφιχτά», δεν είναι τυχαίο ότι τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

«Είναι πρόβλημα όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι καλό να μην μπορείς να σκοράρεις και να είσαι αναποτελεσματικός μπροστά από την αντίπαλη εστία. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να καταφέρνουμε να σκοράρουμε πιο εύκολα και να μην χρειαζόμαστε πάρα πολλές φάσεις για να τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ακόμα στα «πιτς» ο μεσοεπιθετικός Ίλισιτς (Αταλάντα).

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα), Τουρκ (Πάρμα)

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Εμπολι), Μπάλκοβετς (Καραγκούμρουκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάρνιτσνικ (Λουντογκόρετς),, Μπίγιολ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας),Μίλετς (Μάριμπορ), Σίκοσεκ (Μάριμπορ), Μπρέκαλο (Βίκινγκ)

Μέσοι: Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνίγκοϊ (Βενέτσια), Λόβριτς (Ουντινέζε), Στούλατς (Εμπολι), Ελσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Βέρμπιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Χόρβατ (Μούρα), Τσέρλιν (Ριέκα)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Σέτσκο (Σάλτσμπουργκ), Κράμερ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερβία είναι εκείνη που «κουβαλάει» μεγαλύτερη πίεση στο συγκεκριμένο αγώνα. Θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη φορά μπροστά στο κοινό της και μετά την ήττα από τη Νορβηγία, θα χρειαστεί πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι στη Σλοβενία, αν δεν θέλει να μείνει από νωρίς αρκετά πίσω αναφορικά με το στόχο της πρωτιάς και της ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλά να χάσουν, καθώς δεν προκάλεσε εντύπωση η ήττα τους από τη Σουηδία. Υπερβολικά χαμηλά ο «άσος» αλλά δεν υπάρχει αξία στην κόντρα. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε άκρως προκλητική απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Σερβία 6 13 4 1 1 13:5
  3 Σλοβενία 6 6 1 3 2 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες