2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Ελλάδα

Προϊστορία

25/3/2022 ΡουμανίαΕλλάδα 0 - 1
7/9/2015 ΡουμανίαΕλλάδα 0 - 0
7/9/2014 ΕλλάδαΡουμανία 0 - 1
19/11/2013 ΡουμανίαΕλλάδα 1 - 1
15/11/2013 ΕλλάδαΡουμανία 3 - 1
15/11/2011 ΕλλάδαΡουμανία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 43,911 34.0%
X
€ 19,825 15.4%
2
€ 65,347 50.6%
Over
€ 4,837 7.5%
Under
€ 59,283 92.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 20:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

142 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 30000
Εποχή Πογέτ στην Ελλάδα και Ιορντανέσκου στη Ρουμανία

Εποχή Πογέτ στην Ελλάδα και Ιορντανέσκου στη Ρουμανία

Τόσο η Εθνική Ρουμανίας, όσο και η Εθνική Ελλάδας θα έχουν νέους προπονητές στους πάγκους τους για το φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

* Ο αγώνας διεξάγεται στο Στάδιο της Στεάουα.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Στον 10ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από την Γερμανία και την Βόρειο Μακεδονία. Η Ρουμανία φαινόταν να είχε καπαρώσει την δεύτερη θέση που οδηγούσε στα πλέι οφ, αλλά μια αγωνιστική πριν το τέλος έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Ισλανδία που έπαιζε αδιάφορη και την τελευταία αγωνιστική επικράτησε επί του Λιχτενστάιν, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Μετά την αποτυχία ο προπονητής Ραντόι αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου και κόντρα στην Ελλάδα θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας.

«Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε με ανυπομονησία. Μεταξύ των προβλημάτων που είχαμε ήδη, μας ενδιαφέρει να προετοιμάσουμε προσεκτικά αυτό το τεστ. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, γιατί έχουμε έναν αντίπαλο που έχει δείξει πολύ καλά πράγματα τον τελευταίο καιρό, είναι καλά οργανωμένος, είναι πολύ οργανωμένη ομάδα τακτικής, με ποιοτικούς παίκτες. Είμαστε σε επιφυλακή από όλες τις απόψεις. Στο ματς με την Ελλάδα το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από αυτά τα δύο παιχνίδια περιμένουμε πολλές απαντήσεις για αξιολόγηση του γκρουπ, των επιμέρους παικτών και της προετοιμασίας. Δεν φοβάμαι τα αρνητικά αποτελέσματα. Αν το έκανα αυτό, θα είχα μεγάλο πρόβλημα, ξέρω ότι η κριτική προκύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις, έμαθα από αυτήν, το αποδέχομαι, μπορεί ακόμη και να είναι εποικοδομητική», δήλωσε ο Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Ταλαιπωρείται από γρίπη και είναι άγνωστο ακόμα ποιοι θα αγωνιστούν. Πάντως, νέα πρόσωπα είναι ο τερματοφύλακας Αϊοάνι, ο αμυντικός Ντράγκουσιν και ο μέσος Ποπέσκου. Εντύπωση έκανε η μη κλήση του Νικολάε Στάντσιου, ενώ τραυματίας είναι ο Χάτζι.

Η αποστολή της Ρουμανίας

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Σπάρτα Πράγας), Αϊοάνι (Κονστάντσα), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Τόσκα (Γκαζιαντέπ), Μπάνκου (Κραϊόβα), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Φέχερβαρ), Καμόρα (Κλουζ), Μπούρτσα (Κλουζ), Ράτσιου (Ουέσκα), Ντράγκουσιν (Σαλερνιτάνα)

Μέσοι: Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Ράζβαν Μάριν (Κάλιαρι), Τσικαλντάου (Γαλατασαράι), Μιτρίτσα (ΠΑΟΚ), Μαν (Πάρμα), Τανάσε (Στεάουα), Μιχαΐλα (Αταλάντα), Σορέσκου (Ρακόφ), Μάριους Μάριν (Πίζα), Μπορντεϊάνου (Κλουζ), Ποπέσκου (Στεάουα)

Επιθετικοί: Πούσκας (Πίζα), Άλιμπεκ (Ατρόμητος), Ιβάν (Κραϊόβα).

ΕΛΛΑΔΑ

Δεν τα πήγε καθόλου καλά στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας μόλις δύο νίκες στον όμιλό με Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο. Τερμάτισε στην 3η θέση και έμεινε για άλλη μια φορά εκτός μιας μεγάλης διοργάνωσης, αφού νίκησε μόνο τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ και τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ αποτέλεσε παρελθόν και την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Γκουστάτο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός απέναντι στη Ρουμανία θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελλάδας.

«Νιώθω ότι θα ήθελα περισσότερες μέρες στη διάθεση μου. Έτσι είναι όμως οι εθνικές ομάδες και το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο και ας ελπίσουμε πως θα είναι ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες. Μπορώ να πω ότι είχαμε ένταση, χωρίς σταματημό, αρκετή δουλειά και λίγο ύπνο. Δεν προσπαθήσαμε να περάσουμε όλη την πληροφόρηση, ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο, αλλά να είναι σαφείς οι οδηγίες μας. Να τις δούμε και στο παιχνίδι. Τρία πράγματα έχω ως βασικά στοιχεία. Δέσμευση, να υπάρχει επιθυμία για τη νίκη και θέλω να εφαρμόσουν τα βασικά πράγματα που τους έχω πει μέχρι στιγμής, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για το μέλλον. Ως άνθρωπος του αθλητισμού έχω το μυαλό μου στη νίκη. Δεν είναι τελικός όμως. Θέλω να δω. Αυτό που θέλω να κάνω από τον πάγκο είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Το τέλειο θα ήταν να δούμε πράγματα που έχουμε κάνει και να κερδίσουμε» ήταν τα λεγόμενα του Γκουσβάτο Πογέτ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκονται στην αποστολή οι παίκτες της Νόριτς, ο μπακ Γιαννούλης και ο φορ Τζόλης. Τραυματίστηκε και έμεινε εκτός ο Σταφυλίδης, ενώ λόγω κορονοϊού δεν μπορούν να δώσουν το παρών οι Μασούρας και Βρουσάι. Παράπονα έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επειδή δεν κλήθηκε.

Η αποστολή της Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Αθανασιάδης (Σερίφ Τιρασπόλ)

Αμυντικοί: Γιώργος Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Παντελής Χατζηδιάκος (ΑΖ Άλκμααρ), Κώστας Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λευτέρης Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γούτας (Σιβάσπορ), Γιώργος Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Δημήτρης Νικολάου (Σπέτσια), Λάζαρος Ρότα (ΑΕΚ)

Μέσοι: Μανώλης Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Χρήστος Κουρφαλίδης (Κάλιαρι), Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Λημνιός (Τβέντε)

Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη), Δημήτρης Πέλκας (Φενερμπαχτσέ), Γιώργος Γιακουμάκης (Σέλτικ), Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος), Βαγγέλης Παυλίδης (ΑΖ Άλκμααρ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δύο προπονητές, Έντουαρντ Ιορντανέσκου και Γκουστάβο Πογέτ θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους στους πάγκους της Ρουμανίας και της Ελλάδας αντίστοιχα. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα κοουτσάρουν και θα προσπαθήσουν να δείξουν τα στοιχεία που θέλουν. Δεν υπάρχει δείγμα για το τι επρόκειτο να παρουσιάσουν και η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αίνιγμα. Πάντως, η «γαλανόλευκη» έχει δείξει καλύτερα στοιχεία και θα την εμπιστευτούμε. Χ2 από εμάς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 2
  • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +12.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες