4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Τσεχία

9/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 168
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 689 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσεχία - Πορτογαλία στις 24/9/2022

Προϊστορία

24/9/2022 ΤσεχίαΠορτογαλία 0 - 4
9/6/2022 ΠορτογαλίαΤσεχία 2 - 0
21/6/2012 ΤσεχίαΠορτογαλία 0 - 1
11/6/2008 ΤσεχίαΠορτογαλία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 798,736 91.7%
X
€ 43,538 5.0%
2
€ 29,216 3.4%
Over
€ 35,443 55.0%
Under
€ 28,962 45.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

147 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

1

4

Σουτ εκτός εστίας

5

60%

Κατοχή μπάλας

40%

0

Οφσάιντ

3

1

Αποκρούσεις

3

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

4

15

Σέντρες

11

5

Αλλαγές

5

19

Φάουλ

10

2

Ασίστ

0

3

Αντεπιθέσεις

2

18

Πλάγια Άουτ

9

13

Εκτελέσεις Φάουλ

19

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

10

Προσπάθειες Για Γκολ

6

1

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Jaroslav Silhavy

9  Adam Hlozek Vlkanova Adam Αλλαγή 73'

10  Jan Kuchta Pesek Jakub Αλλαγή 46'

19  Ondrej Lingr Jurecka Vaclav Αλλαγή 46'

12  Milan Havel Jemelka Vaclav Αλλαγή 46'

15 Michal Sadilek

22 Tomas Soucek

5 Vladimir Coufal

13  Ales Mateju Kral Alex Αλλαγή 80'

4 Jakub Brabec

2 David Zima

16 Jindrich Stanek

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Alvalade
  • Χωρητικότητα: 52466
  • Θεατές: 44100
Δεν χαρίζει η Πορτογαλία

Δεν χαρίζει η Πορτογαλία

Τόσο η Πορτογαλία, όσο και η Τσεχία έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στο Nations League.

Μετά την ισοπαλία στην Ισπανία στην πρεμιέρα του Nations League, φιλοξένησε για την 2η αγωνιστική την Ελβετία και την διέσυρε με 4-0, κάνοντας ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε το προβάδισμα στο 15' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εκτελεί πολύ δυνατά ένα φάουλ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να μπλοκάρει και ο Ουίλιαμ Καρβάλιο πήρε το ριμπάουντ και με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 35’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρίστηκε σκόρερ για το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Πέπε είχε κεφαλιά στο δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα ο CR7 πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Το τελικό σκορ έγραψε στο 68’ ο Ζοάο Κανσέλο με τους Πορτογάλους να έχουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Βλέπει σοβαρά το Nations League, αφού είναι η κάτοχος του πρώτου.«Φτάνει. Όταν λες ότι o Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο... πόσες λέξεις χρειάζονται ακόμα; Το έχω πει, δεν ξέρω πόσες φορές. H Τσεχία δεν είναι σαν την Ισπανία και την Ελβετία που προσπαθούν να ανέβουν και να παίξουν και να οργανωθούν. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση βάθους και πάντα κρατάει τέσσερις ή πέντε παίκτες πίσω. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που κέρδισε την Ελβετία και έφερε ισοπαλία με την Ισπανία, στην πραγματικότητα η Ισπανία ισοφάρισε στο τέλος. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει διαφορετικά, που παίζει ξεκάθαρα σε 5-4-1 και αμυντικά σε 3-4-3. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη δομικά, παίζει σε χώρο 20 ή 25 μέτρων. Πρέπει να κάνεις υπομονή για να βρεις τις κατάλληλες στιγμές και χώρους. » ήταν τα λεγόμενα του Πορτογάλου τεχνικού, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος συμπληρώνει 100 ματς στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μέσος Βιτίνια, ο οποίος ξεπέρασε τον κορονοϊό. Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός είναι λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας Ζοσέ Σα, ο αμυντικός Ρούμπεν Ντίας και ο φορ Ζοάο Φέλιξ.

Η αποστολής της Πορτογαλίας

Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Ρουί Σίλβα (Μπέτις), Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο).

Αμυντικοί: Πέπε (Πόρτο), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Νούνο Μέντες (Παρί), Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουν.), Ράφαελ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Κάρμο (Μπράγκα).

Μέσοι: Μουτίνιο (Γουλβς), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ντανίλο Περέιρα (Παρί), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουν.), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Καρβάλιο (Μπέτις), Νούνιες (Σπόρτινγκ), Οτάβιο (Σπόρτινγκ), Παλίνια (Σπόρτινγκ).

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουν.), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ράφαελ Λεάο (Μίλαν), Ρικάρντο Όρτα (Μπράγκα), Γκουέντες (Βαλένθια).

Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην πρώτη κατηγορία του Nations League, παρότι έχει πολλές απουσίες, αφού μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ελβετίας, έφερε για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης ισοπαλία με 2-2, κόντρα στην Ισπανία. Η Τσεχία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Πέσεκ και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου μέχρι το 45' από τους φούριας ρόχας. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου μέρους, ο Γιάνκτο τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει, αλλά ο προπονητής του δεν έκανε αλλαγή με αποτέλεσμα η ομάδα του να παίξει με παίκτη λιγότερο και το πλήρωσε. Στις καθυστερήσεις ο Γκάβι με ωραίο πλασέ ισοφάρισε και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ισπανίας σε ηλικία 17 ετών και 304 ημερών. Η αλλαγή του Γιάνκτο έγινε με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Στην επανάληψη, η Τσεχία μπήκε και πάλι δυνατά και πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Κούχτα στο 66' με τους Ισπανούς να έχουν δοκάρι πριν (62' Ασένσιο) και μετά (70' Φεράν Τόρες). Η Τσεχία έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, αφού και πάλι στις καθυστερήσεις δέχθηκε γκολ με τον Ινίγο Μαρτίνεθ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα κατάφερναν οι Τσέχοι θα ήταν η πρώτη νίκη της ιστορίας τους απέναντι στην Εθνική Ισπανίας.

«Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά, νομίζω ότι η τακτική μας ήταν σωστή. Ήταν λίγο αμυντική, αλλά δεν νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι αλλιώς και οι παίκτες το ένιωσαν το ίδιο. Πρέπει να πω ότι ακόμη και στα όνειρά μου δεν θα φανταζόμουν ότι θα είχαμε τέσσερις βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο. Ο Τόμας Σούτσεκ είπε ότι είμαστε απογοητευμένοι μετά την ισοπαλία με την Ισπανία. Αυτό τα λέει όλα.», τόνισε ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχαβί.

Αγωνιστικά Νέα: Κλήθηκε ο στόπερ Κούντελα, ενώ συνεχίζει με τις απουσίες, του επιθετικού Σικ και του μέσου Μπάρακ. Βασικός τερματοφύλακας δεν θα αγωνιστεί ο Βατσλίκ, αλλά ο Στάνεκ. Αποχώρησε από την αποστολή ο τραυματίας μέσος Γιάνκτο και την θέση του πήρε ο επιθετικός Τεσλ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (Ολυμπιακός), Μαντούς (Σλάβια Πράγας), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν)

Αμυντικοί: Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Ματεγιού (Βενέτσια), Χάβελ (Βικτόρια Πλζεν), Ζίμα (Τορίνο), Ζελένι (Γιάμπλονετς), Μπράμπετς (Αρης), Γιεμέλκα (Σίγκμα Ολομουτς), Κούντελα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Κραλ (Γουέστ Χαμ), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Τσέρνι (Τβέντε), Κάλβαχ (Βικτόρια Πλζεν), Πέσεκ (Σπάρτα Πράγας), Κρεΐτσι Τζούνιορ (Σπάρτα Πράγας), Λινγκρ (Σλάβια Πράγας), Σάντιλεκ (Τβέντε), Βλκάνοβα (Χράντετς Κράλοβε)

Επιθετικοί: Κούχτα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Γιουρέτσκα (Σλοβάτσκο), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Τεσλ (Σλάβια Πράγας).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πορτογαλία έχει ξεκινήσει με το πόδι στο γκάζι τις υποχρεώσεις της στο Nations League και έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην Ελβετία. Εντυπωσιακά έχει αρχίσει και η Τσεχία των πολλών απουσιών, αφού μετράει ήδη τέσσερις βαθμούς και δεν το περίμενε ούτε η ίδια. Ο Φερνάντο Σάντος είναι... αλεπού στους πάγκους και ξέρει πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια και ποιους παίκτες να χρησιμοποιεί. Θέλει τη νίκη για να πάρει κεφάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ο άσος δίνει ψίχουλα και θα προτιμήσουμε το under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Πορτογαλία 6 10 3 1 2 11:3
  4 Τσεχία 6 4 1 1 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες