Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Πορτογαλία

Προϊστορία

24/9/2022 ΤσεχίαΠορτογαλία 0 - 4
9/6/2022 ΠορτογαλίαΤσεχία 2 - 0
21/6/2012 ΤσεχίαΠορτογαλία 0 - 1
11/6/2008 ΤσεχίαΠορτογαλία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 80,981 9.9%
X
€ 62,913 7.7%
2
€ 677,503 82.5%
Over
€ 18,643 34.9%
Under
€ 34,832 65.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

199 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

4

45%

Κατοχή μπάλας

55%

2

Οφσάιντ

1

1

Αποκρούσεις

2

0

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

23

Σέντρες

22

5

Αλλαγές

5

2

Φάουλ

6

0

Ασίστ

4

0

Αντεπιθέσεις

0

20

Πλάγια Άουτ

25

7

Εκτελέσεις Φάουλ

4

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

10

Προσπάθειες Για Γκολ

12

1

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Jaroslav Silhavy

10 Patrik Schick

9  Adam Hlozek Cerny Vaclav Αλλαγή 63'

7  Antonin Barak Vlkanova Adam Αλλαγή 63'

22  Tomas Soucek Kuchta Jan Αλλαγή 77'

21 Alex Kral

3  Jaroslav Zeleny Sevcik Petr Αλλαγή 63'

5 Vladimir Coufal

6 Vaclav Jemelka

4  Jakub Brabec Kudela Ondrej Αλλαγή 22'

2 David Zima

1 Tomas Vaclik

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
  • Θεατές: 19322
Ματς που ταιριάζει στη νοοτροπία Σάντος

Ματς που ταιριάζει στη νοοτροπία Σάντος

Η Τσεχία υποδέχεται την Πορτογαλία στην 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League Α του Nations League. Από εκτός έδρας ήττα στην Ισπανία προέρχονται οι γηπεδούχοι, από εκτός έδρας ήττα στην Ελβετία οι φιλοξενούμενοι.

Την αδυναμία της να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας «πληρώνει» μέχρι στιγμής η Τσεχία στην διοργάνωση, αν και οι δύο ήττες σε Ισπανία και Πορτογαλία αντίστοιχα, με το ίδιο σκορ (2-0), δεν θεωρούνται και έκπληξη. Οι Τσέχοι με 4 βαθμούς μετά από 4 αγώνες, έχουν πιο πολύ στο μυαλό τους το να εξασφαλίσουν την παραμονή στην League A του Nations League, παρά την πρωτιά στον όμιλο, η οποία είναι εφικτή σε ένα μολις σενάριο.

Χρειάζεται να κάνουν το 2/2 κόντρα σε Πορτογαλία (εντός) και Ελβετία (εκτός) και την ίδια στιγμή η Ισπανία να ηττηθεί από την Ελεβτία απόψε και να αναδειχθεί ισόπαλη με την Πορτογαλία την τελευταία αγωνιστική στην Λισαβόνα. Λίγες οι πιθανότητες, αλλά υπάρχουν, με την Τσεχία ωστόσο να μην ασχολείται με αυτό το σενάριο προς στιγμήν, αφού πρωτίστως την ενδιαφέρει να νικήσει τους Πορτογάλους απόψε ή έστω να φέρει ίσιο αποτέλεσμα με τους Ελβετούς, ώστε να πάει με προβάδισμα +1 -στην χειρότερη περίπτωση- στον μεταξύ τους «τελικό» παραμονής.

«Ξέρουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Η Πορτογαλία είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης, αλλά μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, ειδικά στην έδρα μας. Στόχος να ελέγξουμε το ματς και να πάρουμε την πρωτοβουλία, όχι να περιμένουμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Τσέχων, Γιάροσλαβ Σίλχαβι.

Αγωνιστικά νέα: Σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), αλλά και του μέσου Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας) και του γκολκίπερ Πάβλενκα (Βέρντερ Βρέμης). Αμφίβολος ο μέσος Γιάνκτο. Σημαντικές πάντως και οι απουσίες αφού οι μέσοι Σάντιλεκ (Τβέντε), Χόλες (Σλάβια Πράγας) δεν κλήθηκα λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν), Βατσλίκ (Ολυμπιακός)

Αμυντικοί: Μπράμπετς (Αρης), Κούφαλ (Γουέστ Χαμ), Χάβελ (Βικτόρια Πλζεν), Γεμέλκα (Βικτόρια Πλζεν), Κούντελα (Περσίγια Τζακάρτα), Ζίμα (Τορίνο), Ζελένι (Σπάρτα Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Φιορεντίνα), Τσέρνι (Τβέντε), Γιάνκτο (Σπάρτα Πράγας), Κάλβαχ (Βικτόρια Πλζεν), Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σάλκε), Βλκάνοβα (Βικτόρια Πλζεν)

Επιθετικοί: Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Κούχτα (Σπάρτα Πράγας), Σικ (Λεβερκούζεν), Τετσλ (Σλάβια Πράγας)Πριν ξεκινήσει την περιπέτειά της στο Nations League η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 μέσω των μπαράζ που φιλοξένησε κιόλας στο «Ντα Λουζ» τον Μάρτιο.

Νίκησε δύσκολα την Τουρκία στα ημιτελικά (2-1), ενώ στον τελικό βρήκε την Βόρεια Μακεδονία, και όχι την Ιταλία όπως περίμενε, και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 2-0 και να πάρει το εισιτήριο για το Κατάρ.

Στα καλοκαιρινά ματς του Nations League ξεκίνησε ιδανικά αποσπώντας βαθμό στην Ισπανία (1-1), ενώ μετά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει εντός έδρας τις Ελβετία (4-0) και Τσεχία (2-0). Αν και ήταν όμως σε θέση ισχύος, ηττήθηκαν αναπάντεχα με 1-0 από την Ελεβτία εκτός έδρας, κάνοντας μία μέτρια προς κακή εμφάνιση, κι έτσι βρέθηκαν στο -1 από την κορυφή και χρειάζονται το 2/2 στο φινάλε για να εξασφαλίσουν την πρωτιά, με το τελευταίο ματς να είναι το εντός έδρας ιβηρικό ντέρμπι με τους Ισπανούς.

«Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και τί πρέπει να κάνουμε για να κατακτήσουμε την 1η θέση, αλλά κοιτάμε λένα παιχνίδι τη φορά. η Τσεχία είναι υπολογίσιμη δύναμη και μπορεί να μας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να την σεβαστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλεουμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, που τόνισε πως δεν θα προστατέψει ενόψει Ισπανίας ΄σοους είναι στο όριο καρτών (Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάντο Σίλβα, Καρβάλιο, Λεάος, Ντανίλο και Νούνιες).

Ο έμπειρος τεχνικός δέχθηκε επίσης σκληρή κριτική για το ό,τι δεν κάλεσε τον Πέπε, ενώ υπάρχει δυσαρέσκεια και για το πως χειρίστηκε το θέμα με την απόσυρση του Ράφα Σίλβα από την αποστολή.

Αγωνιστικά νέα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο επιθετικός Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης) που δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Αποχώρησε από την αποστολή για προσωπικούς λόγους ο επιθετικός Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα). Δεν κλήθηκαν ο γκολκίπερ Ρουί Σίλβα (Ρεάλ Μπέτις), οι αμυντικοί Ντουάρτε (Γρανάδα) και Κάρμο (Μπράγκα), οι μέσοι Μουτίνιο (Γουλβς) και Οτάβιο (Πόρτο) και οι επιθετικοί Αντρε Σίλβα (Λειψία), Γκέδες (Γουλβς).

Η αποστολή της Πορτογαλίας:

Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Ρόμα), Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοζέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρουίζ (Νάπολι), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζαλό (Λιλ)

Μέσοι: Καρβάλιο (Ρεάλ Μπέτις), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νέβες (Γουλβς), Παλίνια (Φούλαμ), Νούνιες (Γουλβς), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάο (Μίλαν), Όρτα (Μπράγκα), Νέτο (Γουλβς), Ράμος (Μπενφίκα)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πορτογαλία ακόμα και με ισοπαλία μένει στο «κόλπο» της πρώτης θέσης, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ισπανία και θα θέλει μόνο νίκη για να την κατακτήσει. Η Τσεχία στον αντίποδα αν τυχόν νικήσει ίσως εξασφαλίσει από σήμερα την παραμονή στην League A. Αυτά φυσικά αναλόγως τί θα συμβεί και στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Ισπανία και Ελβετία, η οποία την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τους Τσέχους, που σε περίπτωση που κάνουν το 2/2 υπάρχει σενάριο που τους θέλει ακόμα και πρώτους. Σε κάθε περίπτωση οι γηπεδούχοι, που έχουν και αρκετές απουσίες, θα κυνηγήσουν την νίκη, αφού σε άλλη περίπτωση χάνουν σίγουρα τις ελπίδες και πρωτιά, ενώ μπορεί να πάνε και με ντεζαβαντάζ στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. Οι ομάδες του Φερνάντος Σάντος φυσικά ειδικεύονται να παίζουν περιμένοντας τον αντίπαλο και δεδομένης και της ποιοτικής διαφοράς που υπάρχει αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό, το οποίο ωστόσο θα θέλαμε λίγο ψηλότερα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Πορτογαλία 6 10 3 1 2 11:3
  4 Τσεχία 6 4 1 1 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Panos2004 με το υψηλότερο yield +7.72% έπαιξε: X2
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.25% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες