2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Κόσοβο

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 45,507 58.2%
X
€ 16,429 21.0%
2
€ 16,284 20.8%
Over
€ 2,790 36.5%
Under
€ 4,862 63.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

186 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
Με σημαντικές απουσίες το Κόσοβο

Με σημαντικές απουσίες το Κόσοβο

Βόρεια Μακεδονία και Κόσοβο αναμετρούνται στα Σκόπια για την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ για το Euro 2020.

* Νοκ άουτ ημιτελικός των πλέι οφ για το Euro. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Γεωργία – Λευκορωσία.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στην προκριματική φάση του Euro και τερμάτισε στην 3η θέση σε όμιλο με Πολωνία, Αυστρία και στο -5 από τη δεύτερη θέση. Μπορεί να μην έκανε την υπέρβαση με το να μπει στην πρώτη δυάδα του προκριματικού ομίλου ωστόσο έχει δεύτερη ευκαιρία για να συμμετάσχει στο Euro 2020 ύστερα από την πρωτιά που εξασφάλισε στο προηγούμενο Nations League, σε γκρουπ με Αρμενία, Γιβραλτάρ και Λιχτενστάιν.

Θετικό το πρόσημο στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για το νέο Nations League. Αρχικά κέρδισε με 2-1 την Αρμενία στα Σκόπια, ενώ στη συνέχεια απέσπασε ισοπαλία 1-1 με τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 13’ και κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα, αλλά στο 33’ χτύπησε στην αντεπίθεση και ισοφάρισε με τον Ριστόφσκι. Στο 64’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και δέχτηκε πίεση, ωστόσο κράτησε το 1-1 ως το φινάλε.

Τεράστιας σημασίας το σημερινό παιχνίδι, όπως φυσικά παραδέχτηκε και ο τεχνικός της, Ιγκόρ Ανγκελόφσκι: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για το ποδόσφαιρο της Βόρειας Μακεδονίας διότι δεν έχουμε φτάσει ποτέ στα πλει-οφ στο παρελθόν. Σεβόμαστε το Κόσοβο, έδειξαν αρκετή ποιότητα στα προκριματικά, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Περιμένω να φτάσουμε στον τελικό. Είναι μια χρυσή ευκαιρία. Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς ότι θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό».

Αγωνιστικά Νέα: Θετικοί στον κορωνοϊό ο βασικός μέσος Ελμάς (Νάπολι) κι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μπογκατίνοβ (Εθνικός Άχνας) και αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής. Δεν είναι 100% έτοιμος ο σταρ φορ Πάντεφ (Τζένοα) αλλά δύσκολα θα χάσει αυτό το ιστορικό παιχνίδι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Μποζινόφσκι (Σίλεκς)

Αμυντικοί: Ριστόφσκι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ριστέφσκι (Ούιπεστ), Μουσλιού (Φέχερβαρ), Βελκόφσκι (Ριέκα), Μπειτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοβ (Σαρλερουά), Τοσχέφσκι (Τίρανα)

Μέσοι: Χασάνι (Ελσίνκι), Αλιόσκι (Λιντς), Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακα), Μπάρντχι (Λεβάντε), Νικολόβ (Φέχερβαρ), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κοσταντίνοβ (Ρουζομπερόκ)

Επιθετικοί: Πάντεφ (Τζένοα), Τραικόφσκι (Μαγιόρκα), Τριχκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακα), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Βελκόσκι (Σαράγιεβο), Στοιανόφσκι (Σαμπλί).

ΚΟΣΟΒΟ

Πάλεψε ως τις τελευταίες αγωνιστικές για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 αλλά εν τέλει τερμάτισε 3ο, πίσω από Αγγλία και Τσεχία. Πήρε σπουδαία νίκη επί της Τσεχίας στην έδρα της, ενώ το πάλεψε στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία, αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 5-3. Μπορεί να μην τερμάτισε στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου της, ωστόσο η πρώτη θέση που εξασφάλισε στην προηγούμενη έκδοση του Nations League, της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση σε αγώνες μπαράζ.

Μέτρια η εικόνα του στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για το νέο Nations League. Στην πρεμιέρα «στραβοπάτησε» απέναντι στην Μολδαβία (1-1) σε παιχνίδι που ήταν ανώτερο αλλά πλήρωσε μια αδράνεια στην άμυνα του, ενώ δυσκολεύτηκε απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Ελλάδα (1-2), σ’ ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες και βρέθηκε πίσω με 0-2 (2’, 51’), αλλά δεν το παράτησε, μείωσε στο 82’ με τον Μπερίσα και είχε ορισμένες καλές στιγμές για την ισοφάριση.

«Δεν είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είμαστε μια νέα χώρα και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο» δήλωσε για το σημερινό ο τεχνικός της Μπερνάρντ Σελόντ κι αναφέρθηκε στα προβλήματα λόγω της πανδημίας: «Περιμέναμε δύο χρόνια γι’ αυτό το παιχνίδι και τώρα υπάρχει αυτή η κατάσταση. Είναι σημαντικό να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική».

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον κάπτεν/στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι), ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα επειδή προέκυψε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του. Τραυματίας ο σταρ μεσοεπιθετικός Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης) αλλά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά του Euro, Μουρίκι (Λάτσιο). Εκτός αποστολής επίσης ο βασικός γκολκίπερ Ουικάνι (Τορίνο) και ο εξτρέμ Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι) για πειθαρχικούς λόγους. Στην αποστολή αλλά αμφίβολοι για το σημερινό οι εξτρέμ Ζχεγκρόβα (Βασιλεία) και Καστράτι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Τορίνο), Μούριτς (Ζιρόνα), Μπεκάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Χαντεργκιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεεν)

Μέσοι: Σελίνα (Ντιζόν), Ζένελι (Ρεμς), Σχάλα (Βαλερέγκα), Κόλολι (Ζυρίχη), Ζχεγκρόβα (Βασιλεία), Ρασκάι (Σεϊναγιοέν), Χασάνι (Ντιοσγκιόρι), Μουσλίγια (Ανοβερο), Λοσχάι (Κρακόβια)

Επιθετικοί: Νούχιου (ΑΠΟΕΛ), Ρασχάνι (Οντ), Καστράτι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Αμφότερες έχουν κάνει αρκετά βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια, κοντράροντας και παίρνοντας αποτελέσματα κόντρα σε σημαντικές ομάδες. Δυνατή εντός έδρας η Βόρεια Μακεδονία, ενώ το Κόσοβο πηγαίνει στα Σκόπια μεε πολλές απουσίες βασικών παικτών. Ένα «κλικ» προς τον άσο (2.45).

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
8/10/2020
Βόρεια Μακεδονία
Κόσοβο
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες