5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Τσεχία

Προϊστορία

27/6/2021 ΟλλανδίαΤσεχία 0 - 2
13/10/2015 ΟλλανδίαΤσεχία 2 - 3
9/9/2014 ΤσεχίαΟλλανδία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,487,519 88.5%
X
€ 488,679 5.8%
2
€ 481,446 5.7%
Over
€ 524,559 30.9%
Under
€ 1,172,198 69.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

239 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 52834
Ξεκάθαρο φαβορί οι «οράνιε», απειλητικοί οι Τσέχοι

Ξεκάθαρο φαβορί οι «οράνιε», απειλητικοί οι Τσέχοι

Η Ολλανδία συγκρούεται με την Τσεχία στη Βουδαπέστη για τη φάση των «16» του Euro 2020. Οι τυπικά γηπεδούχοι προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον τρίτο όμιλο, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι τρίτοι στο τέταρτο γκρουπ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει στα προημιτελικά τη Δανία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με κατάμεστες εξέδρες (περίπου 67.215 θεατές), κάτι που συμβαίνει μόνο σε αυτό το γήπεδο.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ήταν το φαβορί του τρίτου ομίλου του Euro 2020 κι έπρεπε να το αποδείξει στο χορτάρι. Το έκανε παίζοντας και τα τρία παιχνίδια της εντός έδρας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Συγκέντρωσε εννιά βαθμούς και τερμάτισε πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τρεις πόντους πίσω της τη δεύτερη Αυστρία κι έξι την τρίτη Ουκρανία η οποία τελικά προκρίθηκε κι εκείνη από το «παράθυρο» στους «16». Τα δύο από τα τρία της ματς ολοκληρώθηκαν Over, ενώ δύο από τα τρία ήταν και No Goal. Ήταν πειστική στα περισσότερα παιχνίδια και δεν δικαίωσε όσους θεωρούσαν ότι θα αποτελέσει μία από τις αρνητικές εκπλήξεις της διοργάνωσης. Πλέον με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο δρόμος είναι ανοιχτός για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά χωρίς να συναντήσει κάποιο μεγαθήριο. Άλλωστε στα προημιτελικά περιμένει η Δανία.

Η Ολλανδία ξεκίνησε την προσπάθειά της για διάκριση, αντιμετωπίζοντας την Ουκρανία. Είχε άνετο προβάδισμα 2-0 χάρη σε τέρματα των Βαϊνάλντουμ και Βέγκχορστ, όμως ισοφαρίστηκε σε τέσσερα λεπτά από Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ. Τη λύση έδωσε ο Ντάμφρις και της χάρισε τη νίκη με 3-2. Στη δεύτερη «στροφή» τέθηκε αντιμέτωπη με την Αυστρία. Ήταν σοβαρή και προηγήθηκε με πέναλτι του Ντεπάι στο 11’. Ο Ντάμφρις στο 67’ «σφράγισε» μία άνετη επικράτηση (2-0). Στο τρίτο και τελευταίο ματς της κοντραρίστηκε με την πρωτάρα Βόρεια Μακεδονία. Ένα γκολ ξανά από τον Ντεπάι και δύο από τον Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσαν το 3-0 δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα και να ζοριστεί. Η Τσεχία πάντως δεν είναι εύκολη αντίπαλος ενώ θα παίξει για πρώτη φορά στο τουρνουά μακριά από την «ασφάλεια» του «σπιτιού» της και θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο τεχνικός των «οράνιε» Φρανκ Ντε Μπουρ τόνισε: «Είναι φυσικό να ανυπομονούμε για την έναρξη των αγώνων νοκ-άουτ. Πρέπει να έχουμε κορυφαία απόδοση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Τσεχία. Θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά γιατί είναι ένας αντίπαλος που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι τους και ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε. Περιμένω να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει στη φάση των ομίλων».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε και δεν θα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στο υπόλοιπο της διοργάνωσης ο επιθετικός Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη).

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Μάρκο Μπίζοτ (Άλκμααρ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Ντάλει Μπλιντ (Άγιαξ), Στεφάν Ντε Φράι (Ίντερ), Ζόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Ματάις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Νατάν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντένζελ Ντάμφριζ (Αϊντχόφεν), Πάτρικ Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Όουεν Βάινταλ (Άλκμααρ), Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ)

Μέσοι: Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ), Μάρτεν Ντε Ρόον (Αταλάντα), Ράιαν Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Τουν Κόπμεϊνερς (Άλκμααρ)

Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Στίβεν Μπεργκχάους (Φέγενορντ), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Βουτ Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)



ΤΣΕΧΙΑ

Έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro 2020. Κι αυτό διότι ελάχιστοι περίμεναν ότι θα διεκδικούσε την πρωτιά του τετάρτου ομίλου. Ο πρωταρχικός στόχος που είχε θέσει ήταν να παρουσιαζόταν ανταγωνιστική κι αν κατάφερνε να προκριθεί θα θεωρούταν επιτυχημένη η παρουσία της. Με βάση όμως τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της δεν είναι παράλογο ότι άπαντες πια ονειρεύονται μία μεγάλη πορεία μέχρι τα τελευταία στάδια της διοργάνωσης, έστω κι αν το «εμπόδιο» της Ολλανδίας κρίνεται αρκετά υψηλό, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών την έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερούσε στην ισοβαθμία με την Κροατία. Ωστόσο θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τερματίσει και στην κορυφή του γκρουπ της. Αν περάσει πάντως τους «οράνιε» θα είναι ανοιχτός ο δρόμος ακόμα και για την τετράδα, καθώς θα κοντραριστεί με τη Δανία στα προημιτελικά.

Από την πρεμιέρα έδειξε πάντως τις προθέσεις της η Τσεχία κι αυτό διότι νίκησε μέσα στη Γλασκώβη τη Σκωτία με 2-0, σ’ έναν αγώνα που έλαμψε το άστρο του Πάτρικ Σικ. Αυτός ήταν που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχε πιθανότατα το ωραιότερο γκολ του τουρνουά έως τώρα. Ακολούθησε ο αγώνας με την Κροατία. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά περιορίστηκε σε ισοπαλία 1-1. Ήθελε ισοπαλία ή νίκη για να έκοβε πρώτη το νήμα στον αγώνα με την Αγγλία. Σ’ ένα κάκιστο αγώνα έχασε 1-0, εξαιτίας ενός γκολ που δέχτηκε στην αρχή της αναμέτρησης από τον Στέρλινγκ, χωρίς να βγάλει ποτέ αντίδραση. Ομάδα που αρέσκεται να παίζει «σφιχτά» και δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρία ματς της ήταν Under.

«Ξέραμε ότι θα υπάρχουν δυνατές ομάδες στα νοκ-άουτ και η Ολλανδία είναι μία από τις πιο δυνατές δίχως αμφιβολία. Είμαστε ενθουσιασμένοι και με την πρόκρισή μας αλλά και με το γεγονός ότι θα έχουμε ξανά τους οπαδούς στο πλευρό μας. Οι Ολλανδοί έχουν μεγάλη ποιότητα. Τους έχουμε μελετήσει και γνωρίζουμε ότι είναι πεινασμένοι για να πετύχουν και διαθέτουν πλούσιο ταλέντο. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και είναι απλός. Προσπαθούν να περάσουν την μπάλα στους επιθετικούς τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όταν χάνουν την μπάλα πιέζουν άμεσα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Για να σκεφτούμε την πρόκριση θα πρέπει να παίξουμε στο 150% και κάποιοι παίκτες σε ατομικό επίπεδο θα χρειαστεί να κάνουν φοβερή δουλειά» ήταν τα λόγια του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιάροσλαβ Σιλχάβι.

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα αυτό του αμυντικού Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας) ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Αμφίβολος ο κεντρικός χαφ κι αρχηγός Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου) αλλά λογικά θα «σφίξει τα δόντια».

Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία στην πρώτη φάση του Euro 2020 έπαιξε εντός έδρας και οι αντίπαλοι δεν ήταν ισχυροί. Ωστόσο και στο πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι της δεν θα συναντήσει κάποιο μεγαθήριο. Άλλωστε η Τσεχία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως είναι μία επικίνδυνη ομάδα που είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Κρίνουμε υπερβολικό τον φαβοριτισμό των «οράνιε», καθώς πλέον δεν θα παίξουν στο Άμστερνταμ αλλά στην Κοπεγχάγη, ενώ οι αντίπαλοί τους φημίζονται για τη μαχητικότητά τους. Δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δύο άμυνες και θα στραφούμε στο Over σε συμπαθητική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Ολλανδία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.30% έπαιξε: 1
  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες