4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Ελλάδα

Προϊστορία

28/3/2022 ΜαυροβούνιοΕλλάδα 1 - 0
24/3/2016 ΕλλάδαΜαυροβούνιο 2 - 1
1/7/2009 ΕλλάδαΜαυροβούνιο 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 45,680 14.1%
X
€ 57,924 17.9%
2
€ 219,953 68.0%
Over
€ 8,844 14.1%
Under
€ 53,776 85.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

221 ψήφοι:

Ειδήσεις

Θετικό το πρώτο δείγμα με τον Πογέτ για την Ελλάδα

Θετικό το πρώτο δείγμα με τον Πογέτ για την Ελλάδα

Το Μαυροβούνιο υποδέχεται στην Ποντγκόριτσα την Ελλάδα και αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Αντιμετώπισε την Πέμπτη σε φιλική αναμέτρηση την Αρμενία στο Γιερεβάν και γνώρισε την ήττα με 1-0. Φάνηκε μάλλον περισσότερο νωχελικό από ότι θα έπρεπε για μία φιλική αναμέτρηση και βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 19’. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει αλλά δεν ήταν αποτελεσματικό στην τελική του προσπάθεια και έτσι αποχώρησε ηττημένο από το γήπεδο.

Δεν ήταν και τόσο θετικό το δείγμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πάνω κάτω στα μέτρα της. Προετοιμάζεται για το Nations League όπου θα βρει μπροστά της τις Βοσνία, Ρουμανία και Φινλανδία σε έναν αν μη τι άλλο απαιτητικό όμιλο. Κρυφός στόχος είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία αλλά για την ώρα δεν πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Διαθέτει βέβαια κάποιες καλές μονάδες και έχει δείξει πως μπορεί να φανεί ανταγωνιστικό.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάρεβιτς (Μπαρτσελόνα Β), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Πέτκοβιτς (Ανζέ).

Αμυντικοί: Ντρέσκοβιτς (Σουτιέσκα), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Ραντούνοβιτς (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τομάσεβιτς (Τόμπολ), Βέσοβιτς (Καραμπάκ), Βούγιασιτς (Παρτίζαν), Σίπσιτς (Τενερίφε).

Μέσοι: Μπόζοβιτς (Ντέτσιτς), Εράκοβιτς (Σουτιέσκα), Ιβάνοβιτς (Μπoύντουτσνοστ), Γιάνγιτς (Σουτιέσκα), Γιάνκοβιτς (Χάποελ Τελ Αβίβ), Ράικοβιτς (Μπούντουτσνοστ), Σέκιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Οσμαϊτς (Μπαρντίρμασπορ), Βούκσεβιτς (UTA Αράντ).

Επιθετικοί: Ντούρντεβιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν), Γιόβετιτς (Χέρτα Βερολίνου), Κρστόβιτς (ΝΤΑΚ 1904), Σέκουλιτς (Ισκρα).



ΕΛΛΑΔΑ

Στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της, έδειξε χαρακτήρα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη με 1-0 στο Βουκουρέστι απέναντι στη Ρουμανία. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά και προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ αλλά στη συνέχεια έδωσε χώρο στην αντίπαλο της. Σώθηκε από το δοκάρι αλλά στο 22’ ήταν η ίδια που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με μία κοντινή προβολή του Γιακουμάκη, το γκολ μέτρησε όμως στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσάιντ παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε VAR στην αναμέτρηση. Δεν το έβαλε όμως κάτω και στο 39’ πήρε αυτό που άξιζε από το παιχνίδι. Ο Ρότα έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Μπουχαλάκης με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, οι αλλαγές φάνηκαν να την αποσυντονίζουν και δέχτηκε περισσότερη πίεση από την αντίπαλο της. Κράτησε όμως το μηδέν στην εστία της και πέτυχε μία νίκη που της δίνει ψυχολογία.

Η εικόνα του πρώτου μέρους μπορεί να είναι ένας οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια ενώ δίνει και μία νότα αισιοδοξίας. Ο Πογέτ έδειξε πως γνωρίζει τους παίκτες και την ομάδα και θέλει να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Έδειξε κάποια στοιχεία από αυτά που θέλει να περάσει στο σύνολο του, η πίεση στην αρχή είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και σίγουρα περιμένει και άλλους παίκτες που μπορούν να του φανούν χρήσιμοι στο σχέδιο του.

« Είναι η πρώτη μου δουλειά ως ομοσπονδιακός, οπότε μαθαίνω κάθε μέρα αλλά μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε πετύχει. Το είδαμε και κόντρα στη Ρουμανία, στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλύτερα, στο δεύτερο όχι και τόσο. Για αυτό και κάναμε κάποιες αλλαγές. Αύριο (σ.σ. σήμερα) ίσως δούμε διαφορετικά πρόσωπα, γιατί θέλω να δω τους παίκτες μου, πόσους δεν ξέρω. Βέβαια ακόμα και αν ήξερα δεν θα σας έλεγα »,σχολίασε μεταξύ άλλων ο κόουτς Πογέτ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Τζαβέλλας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο μηρό και επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η αποστολή της Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Αθανασιάδης (Σερίφ Τιρασπόλ)

Αμυντικοί: Παντελής Χατζηδιάκος (ΑΖ Άλκμααρ), Κώστας Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λευτέρης Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γούτας (Σιβάσπορ), Γιώργος Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Δημήτρης Νικολάου (Σπέτσια), Λάζαρος Ρότα (ΑΕΚ)

Μέσοι: Μανώλης Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Χρήστος Κουρφαλίδης (Κάλιαρι), Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Λημνιός (Τβέντε)

Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη), Δημήτρης Πέλκας (Φενερμπαχτσέ), Γιώργος Γιακουμάκης (Σέλτικ), Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος), Βαγγέλης Παυλίδης (ΑΖ Άλκμααρ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαυροβούνιο προβλημάτισε στο παιχνίδι με την Αρμενία αλλά τώρα μπροστά στο κοινό του θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και να πάρει τη νίκη. Από την άλλη η Ελλάδα στο ντεμπούτο Πογιέτ έδειξε καλά στοιχεία και θέλει να «χτίσει» στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ρουμανία. Παρουσιάζεται ως το φαβορί της αναμέτρησης και θα την εμπιστευτούμε σε τιμές άνω του 2.00

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 2
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες