8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Ελλάδα

Προϊστορία

17/11/2022 ΜάλταΕλλάδα 2 - 2
4/6/2011 ΕλλάδαΜάλτα 3 - 1
26/3/2011 ΜάλταΕλλάδα 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,782 2.3%
X
€ 24,610 8.4%
2
€ 262,733 89.3%
Over
€ 5,857 19.7%
Under
€ 23,948 80.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

191 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

Βαρύ κλίμα στην Μάλτα, θα δοκιμάσει πράγματα ο Πογιέτ

Βαρύ κλίμα στην Μάλτα, θα δοκιμάσει πράγματα ο Πογιέτ

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Μάλτα σε φιλικό παιχνίδι στην Βαλέτα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αντιμετωπίζει το φιλικό ως ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και να δει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τη «γαλανόλευκη».

Δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία στο Nations League τον Σεπτέμβριο, τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο της League D με Εσθονία και Σαν Μαρίνο. Και οι δύο νίκες της ήταν απέναντι στο τελευταίο, αμφότερες με χαρακτηριστική δυσκολία (1-0 εντός, 2-0 εκτός), ενώ έχασε και τα δύο ματς με τους Εσθονούς με σκορ 1-2.

Βρίσκεται χωρίς προπονητή από το φινάλε του Σεπτεμβρίου μετά το σοκ με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντέβις Μάντζα σε ποδοσφαιριστή. Ο Ιταλός τεχνικός απομακρύνθηκε άμεσα και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια, ενώ για τα φιλικά με Ελλάδα και Ιρλανδία στον πάγκο θα είναι σε ρόλο υπηρεσιακού ο Γκίλμπερτ Άτζιους της Ελπίδων.

Η Μάλτα είναι αρκετά χαμηλά στην κατάταξη της FIFA και συγκεκριμένα στην 168η θέση, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι στις 27 Σεπτεμβρίου πήρε φιλική νίκη με 2-1 επί του Ισραήλ. Αξιοσημείωτο ότι στα προκριματικά του Μουντιάλ πήρε τέσσερις βαθμούς απέναντι στην Κύπρο αλλά και βαθμό μέσα στην Σλοβακία (2-2), αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, τον Νοέμβριο του 2021, γνώρισε συντριβές στα εντός με Κροατία (1-7) και Σλοβακία (0-6).

Εν όψει του σημερινού ο υπηρεσιακός Άτζιους δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι καλή ομάδα, βρίσκεται στην 52η θέση στην κατάταξη της FIFA και αυτό από μόνο του δείχνει τη δύναμη της. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να αποκτήσουμε εμπειρίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να μάθουμε και να αναπτυχθούμε. Τον επόμενο χρόνο θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με δυναμική όπως η Ιταλία και η Αγγλία και αυτά τα φιλικά μας βοηθάνε ώστε να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έπονται».

Αγωνιστικά Νέα: Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι βασικοί των τελευταίων επίσημων πλην του αμυντικού Μπράουν (Σεντ Τζόνστον) που προέρχεται από τραυματισμό. Ο Άτζιους κάλεσε επίσης οχτώ παίκτες που είχαν καιρό να βρεθούν στην Εθνική ομάδα αλλά και αρκετούς νεαρούς, με πέντε παίκτες της αποστολής να έχουν γεννηθεί από το 2000 και μετά. Οι περισσότεροι της αποστολής αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Μάλτας.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χάμρουν Σπάρτανς), Γκάλεα (Έτελμπρουκ), Αλ Τούμι (Σλιέμα Γουόντερερς)

Αμυντικοί: Απάπ (Χιμπέρνιανς), Τ. Μποργκ (Βαλέτα), Σ. Μποργκ (Χάμρουν Σπάρτανς), Μικάλεφ (Γκούτζα Γιουνάιτεντ), Σο (Χιμπέρνιανς), Μουσκάτ (Φαρένσε), Πέπε (Μπιρκιρκάρα)

Μέσοι: Κορμπαλάν (Χάμρουν Σπάρτανς), Καμενζούλι (Χάμρουν Σπάρτανς), Πισάνι (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Γκιλομιέρ (Χάμρουν Σπάρτανς), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Όβερεντ (Φλοριάνα), Ντιέγκο Πάιμπερ (Βαλέτα), Τέουμα (Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ), Βέλα (Χιμπέρνιανς)

Επιθετικοί: Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Ντίμεχ (Βαλέτα), Γκάμπλιν (Σούτον Γιουνάιτεντ), Φελίσε Τζόουνς (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Εσιέν Εμπόνγκ (Κίριακ Σχμόνα), Πολ Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα), Μοντεμπέλο (Χάμρουν Σπάρτανς), Ενβοκό (Φλοράνα), Σαταριάνο (Μπαλζάν).Αν και βαθμολογικά αδιάφορη, έκλεισε νικηφόρα την πορεία της στο Nations League, επικρατώντας με 3-1 της Β. Ιρλανδίας στην Ριζούπολη. Ζορίστηκε στο πρώτο 45λεπτο και παρότι βρήκε γρήγορο γκολ στο 14’ με τον Πέλκα, ισοφαρίστηκε άμεσα (18’) μετά από αδράνεια της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε, όντας ανώτερη της αντιπάλου της και πήρε δίκαια τη νίκη με τα γκολ των Μασούρα (55’) και Μάνταλου (80’).

Με 5 νίκες και 1 αναίμακτη ήττα από την Κύπρο στην Λάρνακα, εξασφάλισε με περίπατο την άνοδο στην League B και το εισιτήριο για τα μπαράζ πρόκρισης στο Euro το 2024 σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών. Όπως όλα δείχνουν αυτό το εισιτήριο θα χρειαστεί, αφού η «γαλανόλευκη» κληρώθηκε σε γκρουπ με Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ και οι πιθανότητες πρόκρισης μέσα από τον όμιλο δεν είναι ρεαλιστικές.

Στα δύο φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία, ο Γκουστάβο Πογιέτ επιθυμεί να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα εν όψει της προκριματικής φάσης του Euro τον Μάρτιο του 2023. Όπως δήλωσε ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Είναι σημαντικό το να παίζουμε με διαφορετικές ομάδες με άλλα συστήματα. Ναι θα είναι δύσκολο για εμάς. Από αυτά που έχουμε δει, οι παίκτες της Μάλτας δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς δίνεται η δυνατότητα σε κάποιους παίκτες, γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ, να δείξουν πράγματα στον προπονητή και να αποτελέσουν μέρος της ομάδας στα προκριματικά του Euro. Tο πιο σημαντικό είναι να βρούμε επιλογές, κυρίως στην άμυνα λόγω των παικτών που δεν ήρθαν καθώς δεν πήραν άδεια από τις ομάδες. Θα είναι διαφορετικά πρόσωπα στην άμυνα. Θα δούμε μία διαφορετική διάταξη πίσω και θα προσαρμόσουμε γενικά το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα πάει».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν μεταξύ άλλων ο βασικός γκολκίπερ Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), οι βασικοί μπακ Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), ο στόπερ Μαυροπάνος (Στουγκάρδη), οι επιθετικοί Τζόλης (Τβέντε), Γιακουμάκης (Σέλτικ), Παυλίδης (Άλκμααρ) και φυσικά ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη) λόγω τραυματισμού. Από την άλλη επιστρέφουν οι Ρέτσος, Γιαννούλης και Κώτσιρας, ενώ ο 18χρονος Κουλιεράκης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Ουτρέχτη), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΑΕΚ)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Γιαννούλης (Νόριτς), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Ρότα (ΑΕΚ), Γούτας (Σίβασπορ), Κώτσιρας (Παναθηναϊκός), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Πέλκας (Χαλ), Παπανικολάου (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Φούντας (DC Γιουνάιτεντ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Βαρύ το κλίμα στην Μάλτα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντέβις Μάντζα, ο οποίος και αποτελεί παρελθόν, με την ομάδα να πορεύεται στο σημερινό με τον τεχνικό της Under 21 σε ρόλο υπηρεσιακού. Όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις της Εθνικής, ο Πογιέτ θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά η «γαλανόλευκη» παραμένει πολύ πιο ποιοτική από την αντίπαλο της και έχει δείξει πως με τον Ουρουγουανό στον πάγκο μπορεί να «καθαρίζει» τέτοια ματς. Στοιχηματικά όμως το «διπλό» στο 1.50 είναι κατά τη γνώμη μας κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Ενδεικτική και μόνο η πρόταση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 2
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες